Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

aynen canım ben inanıyorum ama o kadar dua geri çevrilmeyecek sadece zamanı var o zamana kadar biraz sabretmek gerekiyor Rabbim kucaklarımızı dolduracaktır eminim
Kesinlike canım sadece sabır ve dua tek yapmamız gereken. Rabbim hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı. Burası beni o kdara rahatlatıyor ki anlatamam. Sizlerle konuşunca kendime geliyorum

Kesinlike canım sadece sabır ve dua tek yapmamız gereken. Rabbim hayırlısıyla kabul etsin dualarımızı. Burası beni o kdara rahatlatıyor ki anlatamam. Sizlerle konuşunca kendime geliyorum
kesinlikle bende 15 ağustosta regl olmustum baska zaman zaman geçmezdi bu sefer çok çabuk geçti canım ya iyi ki varsınız hepiniz.

kesinlikle bende 15 ağustosta regl olmustum baska zaman zaman geçmezdi bu sefer çok çabuk geçti canım ya iyi ki varsınız hepiniz.
Evet canım hepimiz iyi ki varız. Benim için de öyle zaman çabuk geçti. Hamile kalsak da birbirimize destek olmaya devam bırakmak yok

gerçekten öyle Rabbim verdikten sonra olmayacak diye birşey yok eskiler kür mü biliyorlarmış çatır çatır doğurmuşlar valla benim annem 3-4 ayda bir adet olurmuş ama bir düşük 4 tane sağlam 5 kere hamile kalmış

Az once teste bir bakayim dedim bi cizgi olusmus ama belli belirsiz yani anca ben goruyorum ama tabi gecersiz oldu test 30 dk yi gevti yapali. 1 tane daha testim var onuda yapcam ay sinir oldum

Canım kan testine gitsen bi koşu ver gel eve telden öğrenirsin
Ben burdaki okuduklarıma bakıyorum silik çıksa sevinmicem
Hemen kan testine

Evet canım hepimiz iyi ki varız. Benim için de öyle zaman çabuk geçti. Hamile kalsak da birbirimize destek olmaya devam bırakmak yok

Evet aynen öyle bak hamile kalanlar hala bizimleler destek olmaya devam ediyolar hepimiz kalsakta şöyle bi başlık altında toplaşsak çocuklarımızı büyütürken beslerken vs yok 6 ay geçti ek gıda serüvenimiz falan
Hayalelr hayaller

benide gerçekten çok rahatlatıyor ben burayı takip etmeden önce sadece kendimi zannediyordum o psikolojiye girmiştim ben hamile kalamıyorum benim olmuyor diye ama burda herkesin farklı bir hikayesi var insan okudukça rahatlıyor kimisi hiç beklemediği anda hamile kaldığını öğreniyor kimisi yıllarca bekliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benm teyzem bile 40 yasında düşük yaptı 4 5 ay sonra tekrar kaldı bizim ailenin masallahı herkesin 3 5 cocugu var amcalar teyzeler halalaar sayıları bol ama bende daha tık yok

Canım kan testine gitsen bi koşu ver gel eve telden öğrenirsin
Ben burdaki okuduklarıma bakıyorum silik çıksa sevinmicem
Hemen kan testine
Ya devlet hastanesi uzakta zaten yapiyorlarmi bilmiyorum randevusuz. Ozelden yaptiriyorum ben hep. Her ay para vermektende yoruldum valla . Yani bana kalsa yine giderimde esimin kartini kullancam anlicak ne gerek var bekleyemedin diye tantana olcak ay bilemedim o uyuyo simdi. Aslinda gitsem 30 dk ya gider gelirdim

Benm teyzem bile 40 yasında düşük yaptı 4 5 ay sonra tekrar kaldı bizim ailenin masallahı herkesin 3 5 cocugu var amcalar teyzeler halalaar sayıları bol ama bende daha tık yok
inşallah seninde olur canım kaç tane istiyorsan o kadar ben evlendiğimden beri korunmuyorum bazen diyorumki keşke üç tane falan çocuğum olsa artık desemki yeter bu kadar çocuk korunuyum biraz ama henüz bir taneyi bile alamadım kucağıma

Canım aciline gitsen yapıyorlar diye biliyorum dur şimdi kızlar bilenler söyler.
Git hadi böyle kafayı yer insan bi silik bi yok varsa var yoksa yok de atarlan
Git canım

Gönlümde 3 var rabbim verdikten sonra 2 kız 1 oğlan ama oğlan abi olsun çok istiyorum inşallah nasip olur
zaten 1.dogurum Allah nasip ederse fazla korunmadan baslıcam calısmalara yine

Canım aciline gitsen yapıyorlar diye biliyorum dur şimdi kızlar bilenler söyler.
Git hadi böyle kafayı yer insan bi silik bi yok varsa var yoksa yok de atarlan
Git canım
Devlet hastanesi uzak bana ozele gidicem zaten ama ozelde ne ozel 3 3 bucuk saatte cikartiyor sonucu . Kendi doktorumun oldugu ozel hastaneye gitme sansim olsa 1 bucuk saate verirdi sonucu

Gönlümde 3 var rabbim verdikten sonra 2 kız 1 oğlan ama oğlan abi olsun çok istiyorum inşallah nasip olur
zaten 1.dogurum Allah nasip ederse fazla korunmadan baslıcam calısmalara yine
ben de aynı düşüncedeyim üç istiyorum ben de ve dediğin gibi arayı çok açmadan doğurucam inşallah Rabbim nasip ederse beraber büyürler

Valla işte dün bal muz ceviz içine keçiboynuzu pekmezini de koymuş. Ama gerçekten kötü kokuyor. Şimdi ilk defa aldıpım için kokısu böyle mi yoksa benim aldığımda mı bişey var anlamadım. Siziinkide kötü mü kokuyordu ? Yoksa yer hele çocuk için herşeyi yapar

kecı boynuzu pekmezı evet bıraz degısık kokar ama tadı guzel be kuzum

Devlet hastanesi uzak bana ozele gidicem zaten ama ozelde ne ozel 3 3 bucuk saatte cikartiyor sonucu . Kendi doktorumun oldugu ozel hastaneye gitme sansim olsa 1 bucuk saate verirdi sonucu

Canım testin bi silik bi var tamamen kafan karıştı insan cok etkileniyor bende yaptır rahatlarsın olmasa bile
Eğer reglin gecikmediyse reglini bekle bat gununun

Canım her devlet hastanesi nin acılı kan testi yaptirmiyor bizim buradaki yaptirmiyor sağlık ocağı yada ozeke git garantiye al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…