Bence bekle bikaçgün canım
Sende bi kere hamile kaldın mı arka arkayaBenm teyzem bile 40 yasında düşük yaptı 4 5 ay sonra tekrar kaldı bizim ailenin masallahı herkesin 3 5 cocugu var amcalar teyzeler halalaar sayıları bol ama bende daha tık yok
Sende bi kere hamile kaldın mı arka arkaya
Ahh ahhEvet aynen öyle bak hamile kalanlar hala bizimleler destek olmaya devam ediyolar hepimiz kalsakta şöyle bi başlık altında toplaşsak çocuklarımızı büyütürken beslerken vs yok 6 ay geçti ek gıda serüvenimiz falan
Hayalelr hayaller
Aynen öyle canım benim. Aminnnn inşallahbenide gerçekten çok rahatlatıyor ben burayı takip etmeden önce sadece kendimi zannediyordum o psikolojiye girmiştim ben hamile kalamıyorum benim olmuyor diye ama burda herkesin farklı bir hikayesi var insan okudukça rahatlıyor kimisi hiç beklemediği anda hamile kaldığını öğreniyor kimisi yıllarca bekliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah allahkecı boynuzu pekmezı evet bıraz degısık kokar ama tadı guzel be kuzum
İnşallaj canım. Durur duru turnayı gözünden vurursun belkide. Bakarsın ikiz olur. İki hamilelikte 3 lersin çocukları :)bana öyle geliyo kız bi kalsam dogursam sanki yakın zamanda istediğimde hemen kalcam gibi geliyo
İnşallaj canım. Durur duru turnayı gözünden vurursun belkide. Bakarsın ikiz olur. İki hamilelikte 3 lersin çocukları :)
kızlar benimkinden gizli istedim doktordan,benimkiylede kavga ettik şuan evde çok kötü bir haldeyim ben dayanamıyorum artık galiba belkide negatif olması daha hayırlıdır. doktora girdik ne dedigini anlamadı rahim duvarı kalınlaşmış adet olmamışsın bak işte bişey yok tabi küfürlü konuştu, sadece rahim duvarı şey olmuş adet için dedi ya manyakmısın normalmisin sadece o olsa doktor bişeyin yok demez mi doktor test istiyelim ona göre degerlendircem dedi diyorum bi ton kavga ettik şuan gözyaşları içinde kaldım oldugum yerde ögrenirsem varsa benimleyse o zaman herkes ögrencek ama o ögrenmiycek yeter cidden ;(
haklısın canım biz böyleyiz iki dk kavga edip kanlı bıçaklı sonra bişey olmamış gibi davranan birbirine sarılan iki manyak ilişkimiz hep böyleydi ve şuan adam ne derse bana batıyor düşünsene 21 temmuz en son adet tarihim şuan 31 agustostayız nerdeyse eylüle 1 gün kaldı stresi var olamamanın sabah bi kalktım gözbebegim büyümüş diye oturup çıglık atıp agladım biranda ama cidden büyümüş korkuyorum artık bu hamilelik olamaz ki ;( zaten ümidim yok kırmadın kırmak ne demek canım seni ben seviyorum laflarına kırılmam dua et sonuçlar iyi çıksınCanım bak yanlış anlama sen bu stresle bu ay olmasa bile nasıl yapıcaksın sonra bebegi
Lütfen kendine gel ya hepimiz zor günler geçiyoruz
Eşin ya gerçekten anlamıyor ya da inadına yapıyor . Ona şöyle söyle verende alanda Allah fazla burnunu sokma de.
İletişiminiz çok kötü kuzum bebek olsa bile siz böyle didişip durcakmısınız ya
Kızma bana ama kaç gündür neler okuyorum senden dökülen bu kadar yapmayın yahu
haklısın canım biz böyleyiz iki dk kavga edip kanlı bıçaklı sonra bişey olmamış gibi davranan birbirine sarılan iki manyak ilişkimiz hep böyleydi ve şuan adam ne derse bana batıyor düşünsene 21 temmuz en son adet tarihim şuan 31 agustostayız nerdeyse eylüle 1 gün kaldı stresi var olamamanın sabah bi kalktım gözbebegim büyümüş diye oturup çıglık atıp agladım biranda ama cidden büyümüş korkuyorum artık bu hamilelik olamaz ki ;( zaten ümidim yok kırmadın kırmak ne demek canım seni ben seviyorum laflarına kırılmam dua et sonuçlar iyi çıksın
kuzum çok güzel şeyler yazmışsın, ben hayatımda hiç gecikmedim işin aslı bebek istemiyordum ben uzun bir süre eşim hep istedi, hep üstüne düştü. korunmadık ama hiç ben 3-4 ay olmayınca hah olmaz zaten nasibinde yokmuş benimde istedigim bu demiştim. sonra ilk defa bu ay 21 temmuzda en son oldum daha olmadım,migde bulantısı,baş dönmesi bayılma kasık agrısı flan filan çekmedigim çile kalmadı 1 ayda vermedigim kadar kan testi verdim hepsi gebelik hep doktorlar istedi eşim istedi ben yine yok diyordum anlamadılar beni, sonra negatifi görüyorlardı hala var diyorlardı gelişmemiş diyorlardı, ne olduysa 14 agustosta lekelenme oldugu gün adet oldum sandım ben,eşimde o gün hayal kırıklıgına ugradı çok fazla belli etmedi ama 4 gün boyunca damla damla geldi kesildi oda anlamadı bana çok düşkün duygusunu belli edemiyor o yüzden öküz diyorum geceleri sabaha kadar başımda agladıgını ne olur iyileş neyse çıksın rabbim diye yalvardıgını biliyorum. iyi olsun çocuk bile istemiyorum diye dua etti,sonra kist dediler, o çıkmadı başka doktor bakınca, o doktorda polikist over dedi başka doktora gittim oda yok dedi bugün kide yok dedi anlıycan çok kötü ve zorlu bir zamandan geçtik,ve hiç bir zaman şu son 5 gündür o silik çizgiyi gördügüm gün bende aceba olabilir mi demeye ve sürekli hayır yok negatif demeye kendimi odakladım anlıycan uzun senelerdir çalışmıyoruz bebek için ve stresimin çogunlugu hiç bu kadar gecikmedim ömrü hayatımda ben 28 günde bir bile olmam daha erken olurdum ;(Canım kac gundur okuyorum yazdıklarını inan cok.üzüldüm...ilişkinize karışmak bana dusmez elbette sakin yanlış anlama ama esini sakince.karsina.alip konusman gerek..ayrıca kan testinin de sonucunu öğren rahatla iyice. Belki hamilelik yuzunden belki de psikolojik senin de davranışların.yorucu bi surecteyiz ister istemez yipraniyoruz..ama Kndimizi toplamamiz moralimizi iyi tutmamiz gerek anne olmak anne olmaya çalışmak kolay değil. . Esib isteyse bugun, aksama guzeell bi yemek masası hazırla, güzelce giyin hazırlan, sakince ve huzurla yemeğinizi yiyin konusun.inan ki tartışmak iliski içinde bebek için de olumsuzluktan baska bisey değil hayırlı haberlerimizi vericez ins cok yakinda moral bozmak yoookk rabbimin izniyle o bebisler gelecekkkk
inşallah dediklerin gibidir, Rahman ve rahim olan rabbim herşeyin en iyisini bilir,biz sadece isteyen ve dileyeniz rabbim kalbimizdekini bize nasip etsin vakti uzaksada tez zamanda hayırlı degilsede hayırlı eyleyip bize bebiş kokusu duymayı nasip etsin canım,gitmem neden gidiyim burdantatlım elbette herkesin kendine göre bi ilişkisi canım ama kaç gündür siz biribrinizi yediniz üzülüyorum ya sana böyle olmaz canım bak stres en önemli düşman baska bişey olur rahatsızlanırsın vs eşler daima bir olmalı bütün olmalı kavga etmeyin al eşini güzelce tatlı konus
genelde olgunluk biz bayanlarda çünkü bazen çocuk gibi erkekler bu cocuk olsa ikinizden bi parça erkek olmadan olmaz kadın olmadan hiç olmaz. sakin olun güzel vakit geçirmeye bakın kırdım diye korktum canım cunku inan bende gerildim senin yazdıklarından etkilenip burda herkesin hamile olmasını elbette istiyorum ama yoksada el birliğiyle bekliyoruz burada zamanda geciyor bi şekilde ite kaka. hamile değilsen bile gitme burdan içine kapanma burası gerçekten ii geliyor.
inşallah hamilesin canım telden mi ögrenceksin hastanedemiydin kafam karıstı unutmus olabilir
hamile değilsende inşallah kötü bişi yoktur belkide değilsen ögreniceksin ve reglin gelcek beyin rahatlıcak düşünsene
inşallah dediklerin gibidir, Rahman ve rahim olan rabbim herşeyin en iyisini bilir,biz sadece isteyen ve dileyeniz rabbim kalbimizdekini bize nasip etsin vakti uzaksada tez zamanda hayırlı degilsede hayırlı eyleyip bize bebiş kokusu duymayı nasip etsin canım,gitmem neden gidiyim burdaniyi geliyorsunuz bana Allah ragzı olsun hepinizden inşallah rabbim gönlünüze göre versin umarım kötü bişey çıkmaz. çünkü benimki duymadı ama doktor 3 şeyden rahim duvarı durur dedi bir hamileysen adet geciktirir bu bundan durur,2 kist varsa bundan dolayı adet gecikir ve rahim duvarı durur,3 kansersen adet gecikir ve durur dedi. ama üzülmeni istemem kist yok,umarım bebegin vardır dedi
Sagol canim testte baya belli yani oldugu isvicreden getirdim o testi adetten uc gun once yapilabiliyo burdan bebetime aldim onda sadece golge cikti oda ilk idrarla yapmadim kaynanam israr etti sonrada diyo e yokmus kismet delircem ya kafayi yedim bu testi daha once kullanan varmi? Kab aldirinca pozitifi carpicam surtina ama hamile degilim dicem madem inanmadilar hak etmiyorlarSup3risi canımmm çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bebişini sukrancemal canım sanada çok geçmiş olsun biran önce atarsın iltihabı inşallah bebişine kavuşursun sen de
1buçukta ama saat geçmiyor ve cidden kötü hissediyorum kendimi ;( negatifi görcem diyeAyy Allah korusun hamilelikten dursun o duvar.
Kist yok demiş bakk ya ben sana bence hamilesin demiştim inşallah öylesin sonucu ne zaman öğrencen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?