inşallah bebegim ya inşallah yeni annemle konuştum 9 çocuk annesiyim senmi ben mi bilcem hamilesin dedi sonra doktor ultrasona aldımı dedi evet drdim gördümü bişey dedi yok dedim o zaman kese görünmüyorsa yok kuzum ya dedi üzüldüm ;(Dontsay haklısın kuzum sende yasadıkların hep bi muallakta kalma durumu inşallah hamilesindir o silik çizgi boşa değildir ve eşine verirsin guzel haberi.
guzel saglıklı bi gebeliğin olur
rahim duvarı kalın ve kist yoksa ve silik çizgi çıktıysa hamile olma ihtimalin çok yüksek sanki inşallah hamilesindir. ne zaman belli olcak sonuçinşallah dediklerin gibidir, Rahman ve rahim olan rabbim herşeyin en iyisini bilir,biz sadece isteyen ve dileyeniz rabbim kalbimizdekini bize nasip etsin vakti uzaksada tez zamanda hayırlı degilsede hayırlı eyleyip bize bebiş kokusu duymayı nasip etsin canım,gitmem neden gidiyim burdaniyi geliyorsunuz bana Allah ragzı olsun hepinizden inşallah rabbim gönlünüze göre versin umarım kötü bişey çıkmaz. çünkü benimki duymadı ama doktor 3 şeyden rahim duvarı durur dedi bir hamileysen adet geciktirir bu bundan durur,2 kist varsa bundan dolayı adet gecikir ve rahim duvarı durur,3 kansersen adet gecikir ve durur dedi. ama üzülmeni istemem kist yok,umarım bebegin vardır dedi
Allahın izniyle pozitif olcak canım.1buçukta ama saat geçmiyor ve cidden kötü hissediyorum kendimi ;( negatifi görcem diye
Hahahah :) hevesimi kursagimda biraktilar inanmiyolar ya hasta hepsi kaynanamlar burdan bi test aldim tok karnina golge cikti oteki yaptigim erken testti bayada belli oldu yani burdakinde oyle cikinca yok dediler. Kayinpederin sesi geliyo icerden niye kahvalti yapmiyom diye soruyo suratlarini gormek isteyen varmis gibicanım benim hayırlı olsun ben bu ara pek giremediğim için daha yeni gördüm çok sevindim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallahgelişmelerden haberdar et benide etiketle hatta o kadar çok konuşmuşsunuz ki konuşmayı bulamadım 2 saat
inşallah bebegim ya inşallah yeni annemle konuştum 9 çocuk annesiyim senmi ben mi bilcem hamilesin dedi sonra doktor ultrasona aldımı dedi evet drdim gördümü bişey dedi yok dedim o zaman kese görünmüyorsa yok kuzum ya dedi üzüldüm ;(
ay manyak senin kaynanan kuzum aldırma sen ona kan testi yap çarp suratına sonucu inşallahSagol canim testte baya belli yani oldugu isvicreden getirdim o testi adetten uc gun once yapilabiliyo burdan bebetime aldim onda sadece golge cikti oda ilk idrarla yapmadim kaynanam israr etti sonrada diyo e yokmus kismet delircem ya kafayi yedim bu testi daha once kullanan varmi? Kab aldirinca pozitifi carpicam surtina ama hamile degilim dicem madem inanmadilar hak etmiyorlar
rabbim herkesin evini yuvasını şenlendirsin ardındanda benim inşallah bu kötü kavgamız iyiyle sonuçlanırHerşey nasip canım inşallah aileniz şenlenir 1.5 saat sonra.
Kuzum hep dualarimdasin iyilesiceksin bir an once insallah hamilede kalicaksin beraber buyutucez bebisleriGünaydın kizlarrBi 10 gündür falan giremiyorum doğru düzgün maşallah topigimiz almış başını gitmiş Sup3risi canim benimm dualarımız kabul oldu sonunda Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. diğer hamiş arkadaşları da tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Yakın zamanda hamiş haberi bekleyenleri de inşallah güzel haberler almayı nasip etsin Rabbim. Benim umutlarım ekim ayına kaldı malesef mide bulantılarım vardı hamilelik diye düşünüyordum. Ama meğerse hem iltihabim varmış hem de gastritim oluyordum kaç gündür ağrıdan bir torba ilaç verdi doktor doğru düzgün yiyip içemiyorum hemen ağrı başlıyor Bana da dua etmeyi unutmayın kızlar ben hepimiz için dua ediyorum Rabbim gönlümüzden geçenleri versin hepimize hayirlisiyla
Hahahah :) hevesimi kursagimda biraktilar inanmiyolar ya hasta hepsi kaynanamlar burdan bi test aldim tok karnina golge cikti oteki yaptigim erken testti bayada belli oldu yani burdakinde oyle cikinca yok dediler. Kayinpederin sesi geliyo icerden niye kahvalti yapmiyom diye soruyo suratlarini gormek isteyen varmis gibi
boşver canım takma kayınvalide bu illa biraz patavatsız olcak üç ay dolana kadar söyleme bencede bilmesinSagol canim testte baya belli yani oldugu isvicreden getirdim o testi adetten uc gun once yapilabiliyo burdan bebetime aldim onda sadece golge cikti oda ilk idrarla yapmadim kaynanam israr etti sonrada diyo e yokmus kismet delircem ya kafayi yedim bu testi daha once kullanan varmi? Kab aldirinca pozitifi carpicam surtina ama hamile degilim dicem madem inanmadilar hak etmiyorlar
myzt ama hamileysem sen gör benim öküzü o zaman bildigin ayagıma kapanır yerimden kaldırmaz beni ben malımı bilmiyormuyum çıtı bile çıkmaz o zaman
Hayir yani moralimi bozmaya ne haklari var esimde korkuyo heveslenmek istemiyo sonrada bana hic bulasmasinlar kotu yaparim torunum falanda demesinlerboşver canım takma kayınvalide bu illa biraz patavatsız olcak üç ay dolana kadar söyleme bencede bilmesin
myzt ama hamileysem sen gör benim öküzü o zaman bildigin ayagıma kapanır yerimden kaldırmaz beni ben malımı bilmiyormuyum çıtı bile çıkmaz o zaman
şu topik açıldıgından beri kaç kere inşallah yazdım acaba keşke öyle bişey olsa tespit edebilsek çok merak ettim
sakin ol tatlım herkesin kendi annen gibi olmuyor kayınvalide o anda senin moralinin bozulcağını düşünmeden konuşmuş işte boşver sen ne gördüğünü biliyorsun sonuçta o görmüyorsa kendi bilirHayir yani moralimi bozmaya ne haklari var esimde korkuyo heveslenmek istemiyo sonrada bana hic bulasmasinlar kotu yaparim torunum falanda demesinler
saat 1buçukta inşallah onlinedan bakcam ama ayaklarıma kadar uyuştum heyecandan dua edin lütfen ne olurrahim duvarı kalın ve kist yoksa ve silik çizgi çıktıysa hamile olma ihtimalin çok yüksek sanki inşallah hamilesindir. ne zaman belli olcak sonuç
kuzum çok güzel şeyler yazmışsın, ben hayatımda hiç gecikmedim işin aslı bebek istemiyordum ben uzun bir süre eşim hep istedi, hep üstüne düştü. korunmadık ama hiç ben 3-4 ay olmayınca hah olmaz zaten nasibinde yokmuş benimde istedigim bu demiştim. sonra ilk defa bu ay 21 temmuzda en son oldum daha olmadım,migde bulantısı,baş dönmesi bayılma kasık agrısı flan filan çekmedigim çile kalmadı 1 ayda vermedigim kadar kan testi verdim hepsi gebelik hep doktorlar istedi eşim istedi ben yine yok diyordum anlamadılar beni, sonra negatifi görüyorlardı hala var diyorlardı gelişmemiş diyorlardı, ne olduysa 14 agustosta lekelenme oldugu gün adet oldum sandım ben,eşimde o gün hayal kırıklıgına ugradı çok fazla belli etmedi ama 4 gün boyunca damla damla geldi kesildi oda anlamadı bana çok düşkün duygusunu belli edemiyor o yüzden öküz diyorum geceleri sabaha kadar başımda agladıgını ne olur iyileş neyse çıksın rabbim diye yalvardıgını biliyorum. iyi olsun çocuk bile istemiyorum diye dua etti,sonra kist dediler, o çıkmadı başka doktor bakınca, o doktorda polikist over dedi başka doktora gittim oda yok dedi bugün kide yok dedi anlıycan çok kötü ve zorlu bir zamandan geçtik,ve hiç bir zaman şu son 5 gündür o silik çizgiyi gördügüm gün bende aceba olabilir mi demeye ve sürekli hayır yok negatif demeye kendimi odakladım anlıycan uzun senelerdir çalışmıyoruz bebek için ve stresimin çogunlugu hiç bu kadar gecikmedim ömrü hayatımda ben 28 günde bir bile olmam daha erken olurdum ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?