Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar 8 gün önce aşılama oldum. Dayanamiyorum artik beklemekten yaslandim yiprandim cok yoruldum. Hicbir belirti yok sanirim bebek falan yok. fitil kullaniyorm progeatan. Rahimde sol tarafta duvar gibi bişi var sert kist oldu galiba.. Varmi bir fikri olan (

Dontsay haklısın kuzum sende yasadıkların hep bi muallakta kalma durumu inşallah hamilesindir o silik çizgi boşa değildir ve eşine verirsin guzel haberi.
guzel saglıklı bi gebeliğin olur
inşallah bebegim ya inşallah yeni annemle konuştum 9 çocuk annesiyim senmi ben mi bilcem hamilesin dedi sonra doktor ultrasona aldımı dedi evet drdim gördümü bişey dedi yok dedim o zaman kese görünmüyorsa yok kuzum ya dedi üzüldüm ;(

rahim duvarı kalın ve kist yoksa ve silik çizgi çıktıysa hamile olma ihtimalin çok yüksek sanki inşallah hamilesindir. ne zaman belli olcak sonuç

1buçukta ama saat geçmiyor ve cidden kötü hissediyorum kendimi ;( negatifi görcem diye
Allahın izniyle pozitif olcak canım.
İnşallah inşallahh
Eğer yoksa gebelik bak kafan nasıl rahatlayacak. Belkide hepsi psikolojik yaşadıkların

Hahahah :) hevesimi kursagimda biraktilar inanmiyolar ya hasta hepsi kaynanamlar burdan bi test aldim tok karnina golge cikti oteki yaptigim erken testti bayada belli oldu yani burdakinde oyle cikinca yok dediler. Kayinpederin sesi geliyo icerden niye kahvalti yapmiyom diye soruyo suratlarini gormek isteyen varmis gibi

Herşey nasip canım inşallah aileniz şenlenir 1.5 saat sonra.

ay manyak senin kaynanan kuzum aldırma sen ona kan testi yap çarp suratına sonucu inşallah

Kuzum hep dualarimdasin iyilesiceksin bir an once insallah hamilede kalicaksin beraber buyutucez bebisleri

myzt ama hamileysem sen gör benim öküzü o zaman bildigin ayagıma kapanır yerimden kaldırmaz beni ben malımı bilmiyormuyum çıtı bile çıkmaz o zaman

Canım ya keşke baştan hiç yansıtmasaydın
Ben düşünemiyorum test yapıcam ve kv bilicek hayatta söylemem ki beklentiye girecekler olmazsa nasıl tepki vercekler bilemiyosun.
O yüzden hiç belli etmem.
Kan testinde herşey belli olur kuzum sen bakma onlara

boşver canım takma kayınvalide bu illa biraz patavatsız olcak üç ay dolana kadar söyleme bencede bilmesin

myzt ama hamileysem sen gör benim öküzü o zaman bildigin ayagıma kapanır yerimden kaldırmaz beni ben malımı bilmiyormuyum çıtı bile çıkmaz o zaman

inşallah eminim el bebek gül bebek bakıcak kuzum sana .. bakmalıda zaten yavrusunu taşıyor olacaksın

boşver canım takma kayınvalide bu illa biraz patavatsız olcak üç ay dolana kadar söyleme bencede bilmesin
Hayir yani moralimi bozmaya ne haklari var esimde korkuyo heveslenmek istemiyo sonrada bana hic bulasmasinlar kotu yaparim torunum falanda demesinler

Hayir yani moralimi bozmaya ne haklari var esimde korkuyo heveslenmek istemiyo sonrada bana hic bulasmasinlar kotu yaparim torunum falanda demesinler
sakin ol tatlım herkesin kendi annen gibi olmuyor kayınvalide o anda senin moralinin bozulcağını düşünmeden konuşmuş işte boşver sen ne gördüğünü biliyorsun sonuçta o görmüyorsa kendi bilir

rahim duvarı kalın ve kist yoksa ve silik çizgi çıktıysa hamile olma ihtimalin çok yüksek sanki inşallah hamilesindir. ne zaman belli olcak sonuç
saat 1buçukta inşallah onlinedan bakcam ama ayaklarıma kadar uyuştum heyecandan dua edin lütfen ne olur

Canim gercekten cokk cok sıkıntılı bi zaman gecirmissin,bu yasadiklari ile insanın psikilojisi bile bozulur yani.ama sen kndini ve esini biloyosun, bebek olmamasını sıkıntı haline getirmeyin birbirinize zarar vermeye başlarsınız yoksa. Hepimiz istiyoruz evet ama rabbim ol dediğinde olacak bunu biliyoruz. Ayrıca bak bnde bugun 1000ihlas okumaya baslicam arkads dedi gecen gun,1bucuk yıl hamile kalamadi snra bi gecelik iliski ile oldu hiccc umudu yoktu hatta iliskiden snra hemen kalkıp bnyo bile yapmış düşün yani,aklinda yokken o ilişki ile hamile kalmış. Sen de oku ihlas suresini dua herzamam huzur verir,rabbim içimizden geceni biliyor hayrli zamanda Hayrlisi ile versin ins. Sen de kan sonucunu alinca yaz buraya merakta birakma bizi olumsuz da olsa uzme kndini demek ki glse hyrli olmayacaktı diye düşün. Kuzenim hamileydi 7,8haftalık olunca kalbi durdu okdar üzüldü ki...Hayrlisi neyse o olsun hakkımızda sen canini sıkma esine karsi da anlayışlı olmaya çalış tatlim onlar cocuk gibi evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…