canım inşallah hamilesindir bana öyle geliyor sanki hamilesin bizi haberdar et mutlakasaat 1buçukta inşallah onlinedan bakcam ama ayaklarıma kadar uyuştum heyecandan dua edin lütfen ne olur
saat 1buçukta inşallah onlinedan bakcam ama ayaklarıma kadar uyuştum heyecandan dua edin lütfen ne olur
inşallah aminn rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRABBIM yuzunu guldursun canım. yuvanıza bır melek haberı gelsın ınsallah.
ben patladım resmen :/ bide aksilik ya e sonuç şifreyi telefonuma göndermiyor şifre gelmedigi için sayfaya girş yapıp bakamıyorum çıkmışmı diyede ;(yaaaa sonuc ne zaman cıkıcakkk kan verdın dımı catlıycam ben burda valla
Yarin adet gunum pembe akinti dun baslamaliydi ama gelde anlat ya migdem bulaniyo kotuyum bekliyorlardi zaten bide testi aldik geldik azonce diyo hemen git yap manyakmi ne kendi kizi yapti ayni testi ama adetten uc gun sonra aldirmicam kan falan gunum gecsin birkac gun catlasinlar gitmem hastaneyeCanım ya keşke baştan hiç yansıtmasaydın
Ben düşünemiyorum test yapıcam ve kv bilicek hayatta söylemem ki beklentiye girecekler olmazsa nasıl tepki vercekler bilemiyosun.
O yüzden hiç belli etmem.
Kan testinde herşey belli olur kuzum sen bakma onlara
allahım agzın bal yesin haber etmezmiyim yemin ediyorum tüm vücudum uyuştu heyecandan ;(canım inşallah hamilesindir bana öyle geliyor sanki hamilesin bizi haberdar et mutlaka
sakin ol kız inşallah bir sonraki gözyaşın mutluluktan olur bebişinin haberini alırsan kesin mutluluktan ağlarsın senallahım agzın bal yesin haber etmezmiyim yemin ediyorum tüm vücudum uyuştu heyecandan ;(
ahahahahahahahha şuan koptumCanim gercekten cokk cok sıkıntılı bi zaman gecirmissin,bu yasadiklari ile insanın psikilojisi bile bozulur yani.ama sen kndini ve esini biloyosun, bebek olmamasını sıkıntı haline getirmeyin birbirinize zarar vermeye başlarsınız yoksa. Hepimiz istiyoruz evet ama rabbim ol dediğinde olacak bunu biliyoruz. Ayrıca bak bnde bugun 1000ihlas okumaya baslicam arkads dedi gecen gun,1bucuk yıl hamile kalamadi snra bi gecelik iliski ile oldu hiccc umudu yoktu hatta iliskiden snra hemen kalkıp bnyo bile yapmış düşün yani,aklinda yokken o ilişki ile hamile kalmış. Sen de oku ihlas suresini dua herzamam huzur verir,rabbim içimizden geceni biliyor hayrli zamanda Hayrlisi ile versin ins. Sen de kan sonucunu alinca yaz buraya merakta birakma biziolumsuz da olsa uzme kndini demek ki glse hyrli olmayacaktı diye düşün. Kuzenim hamileydi 7,8haftalık olunca kalbi durdu okdar üzüldü ki...Hayrlisi neyse o olsun hakkımızda sen canini sıkma esine karsi da anlayışlı olmaya çalış tatlim onlar cocuk gibi evet
aglamammı sence herhalde aglıyarak herkesi ararım millet bişey oldu sanır ;(sakin ol kız inşallah bir sonraki gözyaşın mutluluktan olur bebişinin haberini alırsan kesin mutluluktan ağlarsın sen
Allah gönlüne göre versin canım inşallahaglamammı sence herhalde aglıyarak herkesi ararım millet bişey oldu sanır ;(
sakin ol tatlım herkesin kendi annen gibi olmuyor kayınvalide o anda senin moralinin bozulcağını düşünmeden konuşmuş işte boşver sen ne gördüğünü biliyorsun sonuçta o görmüyorsa kendi bilir
ahahahahahahahha şuan koptum)) o gün burda o duayı ben söylemiştim ben çok zor zamanlar geçirirken o duayı arife gecesi yaptım ertesi günü eşimle tanıştım hiç imkan yokken bana görücü gelecegini ögrendim gece duayı okudum rüyamda gördüm sabah duydum çok makbul bir duadır bende yapıyorum zaten şuanda
önemli olan senin biliyor ve hissediyor olman gerisi bir kulağından girsin öbüründen çıksın hiç moral bozmaya falan gerek yok valla illa herşeye muhalefet olacaklarInanmasin onlar moralimi bozsun cocukta etkilensin ozaman sorarim. Var diyorum yok diyo ya adet belirtilerim yok hic gogusler olmus bi kilo adet olcak olsam merdiven inerken agrir sadece dokununca yada kiyafet degisirken yanlari ozellikle cok agriyo pembe akinti yok bisey yok yani testte pozitif cikti hemde aninda ilk testte bekledikten sonra falan degil idrari icine alir almaz aman ne diyim sinir oldum
Inanmasin onlar moralimi bozsun cocukta etkilensin ozaman sorarim. Var diyorum yok diyo ya adet belirtilerim yok hic gogusler olmus bi kilo adet olcak olsam merdiven inerken agrir sadece dokununca yada kiyafet degisirken yanlari ozellikle cok agriyo pembe akinti yok bisey yok yani testte pozitif cikti hemde aninda ilk testte bekledikten sonra falan degil idrari icine alir almaz aman ne diyim sinir oldum
amin rabbim herkesin gönlüne göre versin, yok yok diyordum hep ama şuan o kadar heyecanla dört gözle pozitifi görmeyi bekliyorum ki anlatamam ;(Allah gönlüne göre versin canım inşallah
inşallah canım inşallah rabbim ol derse herşey olurEvet öyle bi yazi okudum ama senin olduğunu bilmiyodumbna o hamile kalan arkadsim dedi ben yaptım diye ve en.önemlisi de stres olmadan kafanda bebek düşüncesi olmadan beraber olmak dedi.1bucuk yil her seferinde testler kürler tedaviler yptim sadece esik yurtdışına gideceğinden bi gun once birlikte olduk ozaman olmus dedi. Sadece rahat olmak gerek.Hyrlisi ile hamile olucaz ins hepimiz
ben patladım resmen :/ bide aksilik ya e sonuç şifreyi telefonuma göndermiyor şifre gelmedigi için sayfaya girş yapıp bakamıyorum çıkmışmı diyede ;(
Yarin adet gunum pembe akinti dun baslamaliydi ama gelde anlat ya migdem bulaniyo kotuyum bekliyorlardi zaten bide testi aldik geldik azonce diyo hemen git yap manyakmi ne kendi kizi yapti ayni testi ama adetten uc gun sonra aldirmicam kan falan gunum gecsin birkac gun catlasinlar gitmem hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?