Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yarin adet gunum pembe akinti dun baslamaliydi ama gelde anlat ya migdem bulaniyo kotuyum bekliyorlardi zaten bide testi aldik geldik azonce diyo hemen git yap manyakmi ne kendi kizi yapti ayni testi ama adetten uc gun sonra aldirmicam kan falan gunum gecsin birkac gun catlasinlar gitmem hastaneye

ahahahahahahahha şuan koptum )) o gün burda o duayı ben söylemiştim ben çok zor zamanlar geçirirken o duayı arife gecesi yaptım ertesi günü eşimle tanıştım hiç imkan yokken bana görücü gelecegini ögrendim gece duayı okudum rüyamda gördüm sabah duydum çok makbul bir duadır bende yapıyorum zaten şuanda

sakin ol tatlım herkesin kendi annen gibi olmuyor kayınvalide o anda senin moralinin bozulcağını düşünmeden konuşmuş işte boşver sen ne gördüğünü biliyorsun sonuçta o görmüyorsa kendi bilir

Inanmasin onlar moralimi bozsun cocukta etkilensin ozaman sorarim. Var diyorum yok diyo ya adet belirtilerim yok hic gogusler olmus bi kilo adet olcak olsam merdiven inerken agrir sadece dokununca yada kiyafet degisirken yanlari ozellikle cok agriyo pembe akinti yok bisey yok yani testte pozitif cikti hemde aninda ilk testte bekledikten sonra falan degil idrari icine alir almaz aman ne diyim sinir oldum

Evet öyle bi yazi okudum ama senin olduğunu bilmiyodum bna o hamile kalan arkadsim dedi ben yaptım diye ve en.önemlisi de stres olmadan kafanda bebek düşüncesi olmadan beraber olmak dedi.1bucuk yil her seferinde testler kürler tedaviler yptim sadece esik yurtdışına gideceğinden bi gun once birlikte olduk ozaman olmus dedi. Sadece rahat olmak gerek.Hyrlisi ile hamile olucaz ins hepimiz

önemli olan senin biliyor ve hissediyor olman gerisi bir kulağından girsin öbüründen çıksın hiç moral bozmaya falan gerek yok valla illa herşeye muhalefet olacaklar

Canim bu ne anlayssizlik ya,cift cizgiyi gördüğüne sevindirmicekler heralde seni sen onlara laf anlatıp kndini uzme hiccc oluruna birak gitsin,sonucu alinca suratına atarsin artik..bnce de sen hamilesin hayırlısıyla kan verince kesinlescek sonucun ins.ne zmn vercen kan?

inşallah canım inşallah rabbim ol derse herşey olur umarım benimde karnımda şuan bebişim vardır ve ögrenirim huzura ererim ama yoksa galiba çok aglayabilirim ;(

ben patladım resmen :/ bide aksilik ya e sonuç şifreyi telefonuma göndermiyor şifre gelmedigi için sayfaya girş yapıp bakamıyorum çıkmışmı diyede ;(

kız senin basına neden bu kadar aksilikler geliyor ya
eğer hamileysen varya sanmıyorum bebek önünü dönsün göstmerzde cinsiyetini
bi an öyle bi an geldi gözümün önünne ya kızlar çıldırcam benimki göstermiyor cinsiyetini tespit edemiyoz
popoyu diker valla ekrana

Hayırlısı olsun canım hakkında inşallahhh

Sup3risi
canım bencede hamilesin hiç bakma sen onlara ay sinir oldum ya nasıl böyle moral bozabiliyorlar
ay hadi isviçreye dön orda daha rahattın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…