- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Aa niye hastaneye gidiyosun ki bune sansizlik ya cnm valla. Uzak mi bari hastanekızlar aksilik üstüne aksilik şimdi hastahaneye yürüyorum sonuç alır almaz haber veriyorum laboratuvardan
inşallah çok uzak değildir hastane valla hepimiz ölecez burda meraktankızlar aksilik üstüne aksilik şimdi hastahaneye yürüyorum sonuç alır almaz haber veriyorum laboratuvardan
inşallah çok uzak değildir hastane valla hepimiz ölecez burda meraktan
yok evimden 500 metre ileride AllahtanAa niye hastaneye gidiyosun ki bune sansizlik ya cnm valla. Uzak mi bari hastane
inşallah kuzum tamam yıpratmak yok dua edin bana ne olurDontsay kuzum herkes merakla beklıyor ama herseyden onemlısı sonuc ne olursa olsun olumsuzda olsa cok yıkılmak yok tamammı bızler yıne yanındayız olana kadar yanındayız kendını uzmek hırpalamak yok ; ama guzel haber alcafımıza ınanıyorum
oyyy canlarım benim inşallah az kaldı ama ben pek ümitli degilim keşke yapsaydın sen işleriniEvimin işini yapamadım resmen yaaa
Hayirli haberlerini bekliyorum. Sonuc ne olursa olsun sakin ol .ne sevincinden bayil nede uzulme lutfen..yok evimden 500 metre ileride Allahtan
Al benden de o kadarEvimin işini yapamadım resmen yaaa
ben de işteyim bu ekran açık sürekli diğer ekranı açmıyorum birşey kaçırmayım diyeAl benden de o kadar : D
ben de işteyim bu ekran açık sürekli diğer ekranı açmıyorum birşey kaçırmayım diye
kaç çıktı sonucun canımkızlar negatif hamile degilim :/
Canim uzme kendini lutfen hersyin hayirlisi. Hic birseyin sonu degil. Lutfen guclu ol. Sonuc kac ciktikikızlar negatif hamile degilim :/
kızlar negatif hamile degilim :/
Hayırlısı olsun canım üzme kendinikızlar negatif hamile degilim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?