Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

ya medicana hastahanesi kadar afedersiniz igrenç bir yer yokmuş bunu anladım kesinlikle e sonuç girmiyor kaç defa aradım laboratuvar cevap veriyor doktoru bekleyin diyor ya bende mi sıkıntı var anlayamadım
Ayyyy canım bende senin kadar heyecanlandım inşallah mutlu haberler alırsın

takmaaaaa bak kendıne aktıvıteler bul hatta ılk ıznınız de cıkın cımene al yanına bırkac kıtap bırde cay demleyın ohhh ms vvalla bız dag tepe bayır gezmeye bayılıyoruz

Cnm testere disli aslan pencesi ni şimdi alsam bile kullanabilirim dimi adetliyken mi o da yoksa

yo kullanabılırsın canım onuda 1 ay kullanıp 7 gun ara verılıyor normalde ama ben 15 gun kullanıp hamıle olduggumu ogrendım snra hıc ıcmedım ıcerken adet tarıhın yakınlasmaya yakın bırak ne olur ne olmaz

ya medicana hastahanesi kadar afedersiniz igrenç bir yer yokmuş bunu anladım kesinlikle e sonuç girmiyor kaç defa aradım laboratuvar cevap veriyor doktoru bekleyin diyor ya bende mi sıkıntı var anlayamadım

yemin ederim nerdeyse senin kadar stres yaptım burda. yenileyip duruyorum sayfayı :) çıksada sonuçların rahatlasak bari. ay bide güzel bi haber alırsak ohhh valla :)

kızlar suan ızmıtte yagmur yagıyor ofısten ızlıorum da dısarıyı ; RABBIM yer yuzunun rahmetını bollugunu bereketını esırgemez esırgemıyorda ınsallah bızlerınde sızlerınde evlerinden bebek bereketını bollugunu esırgemeyecektır. el actım YARRABBI sana ; hamıle olanlara bebeklerını bıran evvel gormeyı saglıkla kucaklarına almayı ; bekleyenlerı ıse tez zamanda kavusmayı ıclerınde hıssetmeyı nasıp eyle rabbım. meleklerını ana rahımlerıne dusur ALLAHım. ol de oluversın

yok canım bende hic olmadi ilk defa bu ay böyle bişey yaşıyorum insaAllah bebistendir sende aksatma git bence doktora ben yarin kan vericem negatif cikarsa neden sökülemiyorum ona baktiricam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…