- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
Ayyyy canım bende senin kadar heyecanlandım inşallah mutlu haberler alırsınya medicana hastahanesi kadar afedersiniz igrenç bir yer yokmuş bunu anladım kesinlikle e sonuç girmiyor kaç defa aradım laboratuvar cevap veriyor doktoru bekleyin diyor ya bende mi sıkıntı var anlayamadım
nefret ederim yapmak istemediğim bişey olduğu zaman yapmak zorunda olmaktanbekliyorum kayınababamda aradı hazırlan akşam dügün var of büyük ihtimal moralim bozuk olcak ben nasıl gitcem ya ;( delircem
inşallah güzel haberlerle giderim kayınbabamada sinirliyim kapak olurnefret ederim yapmak istemediğim bişey olduğu zaman yapmak zorunda olmaktaninşallah moralin güzel gidersin
Bayılır puzzle haklısın bende ne zmn dır istiyordum zaten aslında kpss ye hazırlanıyorum ama ders mers çalışamıyorum da ilaçtan bari böyle şeylerle oyalanalim akşam da çok sıkılıyoruz eşimle ikimiz hep tv telefon bi aktivitemiz olsun evde bi de ince uzun tahtaları üst üste diziyosun da düşünmeyen kazanıyoya ondan da alıcam adını unuttum :)))))
Öyle illet bi hormon ki sürekli yükseliyor iniyor keşke gamsız biri olsaydım...
inşallah alırım mutlu haberleri ya bebegimAyyyy canım bende senin kadar heyecanlandım inşallah mutlu haberler alırsın
Cnm testere disli aslan pencesi ni şimdi alsam bile kullanabilirim dimi adetliyken mi o da yoksa
Amin canım inşaAllah :)))Benim bu. Umarım isteyen herkes hayırlısı ile eylüle gebe girer. Nüfus patlaması olur.
ya medicana hastahanesi kadar afedersiniz igrenç bir yer yokmuş bunu anladım kesinlikle e sonuç girmiyor kaç defa aradım laboratuvar cevap veriyor doktoru bekleyin diyor ya bende mi sıkıntı var anlayamadım
Heyecanla bekliyoruminşallah alırım mutlu haberleri ya bebegim
ay ne diyorsyun ya gerçektenmiertesi hün hapı yapıyor kimisinde hiç kanama olmuyor kimisi düzensiz oluyor ben gününde olan insan kullandıgım zaman tam 3ay adet olmadım çatloyvaktım
inşallah ya güzel haber alırızyemin ederim nerdeyse senin kadar stres yaptım burda. yenileyip duruyorum sayfayı :) çıksada sonuçların rahatlasak bari. ay bide güzel bi haber alırsak ohhh valla :)
Bende devamlı sayfayı yeniliyorum hadi inşallah tüm kalpler seninle canım inşallah mutlu haberi alacazinşallah ya güzel haber alırız
gerçekten hepimiz senden bir haber bekliyoruz bende stres oldum inşallah hamilesindir inşallah inşallaaahhhhhhinşallah ya güzel haber alırız
yok canım bende hic olmadi ilk defa bu ay böyle bişey yaşıyorum insaAllah bebistendir sende aksatma git bence doktora ben yarin kan vericem negatif cikarsa neden sökülemiyorum ona baktiricam hemenhepinizin günü aydın olsun bol gülücüklü günler diliyorum..
sizlere sorum olacak ben 2 ay önce korunmasız ilişki yaşamıştım ama ertesi gün hapı kullandım üzerine de 2 ay adet oldum ama sözde adet oldum yani geçen ay toplasan yarım oed bile çıkarmaz hele bu ay çok çok az ya şaştım kaldım neden bilmiyorum normalde düzenli olurum ve 4 gün sürer ilk günü yarıma yakın ped kirlettim sonraki pedler damla damla gibi pazar günü oldum siz hiç yaşadınız mı benim gibi.. sanırım dr gitmem gerekiyor zaten gebelik için gidecektim bu sefer öne almam gerekcek randevumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?