- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
kızlar negatif hamile degilim :/
Kızlar merhaba bende geldim bat 13 eylül heyecanla bekliyorum ama cok sabırsızım..canımlazkizu tavsiyesiyle burdayım..birlikte bekleyelim ve güzel haberlerimizi verelim inşallah..
1,2 canım sonuçSonuç kac peki canim degerin kac cikmis? Ne biliyim olumlu dusuyodum ben hep şaşırdım gerçekten. Hayrlisi olsun kuzum moral bozmak yokk çalışmalar devam edecek
kızlar negatif hamile degilim :/
canım sıkma canını ilaç tedavisiyle hemen düşüyor bildiğim kadarıyla onlar kist falan yok en azından öyle düşünprogesteron hormonuyla tiroid çok aşırı yüksek çıkmış ;(
progesteron hormonuyla tiroid çok aşırı yüksek çıkmış ;(
progesteron hormonuyla tiroid çok aşırı yüksek çıkmış ;(
Hoşbulduk canım inşallahh..sen hamilesin senin duaların kabul olur allahın izniyle..inşallah bizde verebiliriz hamilelik haberimizi..aramıza hosgeldın canım ınsallah senınde haberlerını alıcaz.
Canım sonucunun fotosunu atsana buraya bakalm hepsine1,2 canım sonuç
negatif tatlım 1.2 progestronla tiroid yüksekkıza şimdi yürüdün mü kac mt kaldı dıye sormazsak sasmıycammm :) zor tutuyorum kendımı :)
negatif tatlım 1.2 progestronla tiroid yüksek
Ama en azindan artik sorunun ne oldugunu ogrenmis oldun ve tedavi sansin var. Sebebi bulunamayan birseyden daha iyidir. Artik en azindan bir tedavini olup devam edebileceksin yoluna. Hepimizin hakkkinda hayirlisi olsun uzulme lutfen.negatif tatlım 1.2 progestronla tiroid yüksek
kan sonuçların güzel gibi tatlım bir sorun gözükmüyorbirinci sonuç
ikinci sonuçEki Görüntüle 1878958
yüksek olan hormonlarında ilaç tedavisiyle normal seviyeye gelir hiç sıkma canını ben 20 küsür lh'ı çok şükür 5 küsürlere kadar düşürdümikinci sonuçEki Görüntüle 1878958
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?