az kaldı canım sakin ol biraz daha sabıray Allahım ne olur duy sesimizide rakamlar öyle çıksın ve saglıklı bi bebişim olmuş olsun ne olur
Maşallah ne mutlu size :) darısı bize inşallah o bitkiyi bende okudum burdan ama korktum ilaçla birlikte zehirlenme falan olur diye ilaçla bir mı aldınız ilaç bittikten sonra mı bende alıcam o biTKİ her aktarsa atılıyo mu acaba
Çörek otunu dövmeden mi atıyorsunuz içine peki karışımın ne kadar yapıyorsunuz her gün taze taze mi yoksa bi kerede yapıp mi kullanıyorsunuz biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz bende artık bitkisel geçmek istiyorum bıktım ilaçtan
Doktor bana ilacı bitir iğne vercem dedi neden dedi acaba size demis miydi
Bana doktorum iki hap verdi bi hafta arayla kullan dedi ilaç beni mahvetti resmen ikinciyi nasıl kullancam acaba bilmiyorum hiç değerim de 36 kusur
bazen erkende çısonuç ne zaman çıkacak diye sordugumda 1:30da çıkar dedi sizce 1:30da mı arayım yoksa şimdi arayıp bi sorayımmı heyecandan ölecem
aaah ah ben 26 yaşındayım olmayınca olmuyor işte bir senedir yok bebiş falanHadi gülşen gene genç ya genç sayılır yinede ama Kibariye ananem yasında nerdeyse
Ay ne güldüm yaa Allah seni netmesin yaa :))))Hadi gülşen gene genç ya genç sayılır yinede ama Kibariye ananem yasında nerdeyse
Allah razı olsun cnm süper bişey bu bende başlıcam adetime çok var ya off sabırsızlanıyorum inşallah olur ya daha bat 24 Eylül benim de gecikir hep en fazla bi hafta ama ben bi gün geçse bile bu sefer test yapcam ne olur ne olmaz belki bebek olur falan düşük olmaması için çok teşekkür ederim tekrardan inşallah Rabbim hayırlısıyla sağ dalım bebeğinizi kucağınıza almayı nasip edertatlım oncelıkle ben herhangı bır zehırlenme vs yasamadım zaten dostınexi haftada bır kere yarım tablet seklınde kullanıyordum her aktarda bulabılırsın yalnız aslan pencesı degıl ; testere dıslı aslan pencesı otu ona dıkat et.
evet çörek otunu dovmeden attım ; her sabah ac karnına bır tatlı kasıgı karısımdan yedım ve corek otlarını agzımda ogutup cıyneyp yuttum ;
bana ıgne demedı ; hatta ılacı kullanırken hamıle kalabılırsın demıstı dedıgı gıbı de oldu ama ben otların ve kurlerın cok faydası oldugunu dusunuyorum.
degerın 36 benımkı 45 tı doktordan doktora tedavı sekıllerı degısıyor anladıgım kadarıyla kı oylede olur zaten. kürü paylasıyorum adetken basklayabılırsın 15 gun kullan çörek otu kurunu ;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
canım anlaşılan buçuğa kadar bekliyceksin vardır bir hayır bekle bakalımya yok kızlar bende bi sıkıntı var ben anladım bu kadar şanssızlık üst üstte olmaz, sonuç ögrencem diyorum sonuçlarınız çıkmış doktorunuza gitmiş fakat doktorunuzda yemege gitmiş gelince ararsanız ögrenirsiniz diyor kesin hamile degilim ve bu yüzden bu kadar dolanbaclı işlerim ;/
ya yok kızlar bende bi sıkıntı var ben anladım bu kadar şanssızlık üst üstte olmaz, sonuç ögrencem diyorum sonuçlarınız çıkmış doktorunuza gitmiş fakat doktorunuzda yemege gitmiş gelince ararsanız ögrenirsiniz diyor kesin hamile degilim ve bu yüzden bu kadar dolanbaclı işlerim ;/
Allah razı olsun cnm süper bişey bu bende başlıcam adetime çok var ya off sabırsızlanıyorum inşallah olur ya daha bat 24 Eylül benim de gecikir hep en fazla bi hafta ama ben bi gün geçse bile bu sefer test yapcam ne olur ne olmaz belki bebek olur falan düşük olmaması için çok teşekkür ederim tekrardan inşallah Rabbim hayırlısıyla sağ dalım bebeğinizi kucağınıza almayı nasip eder
dayanamadım aradım şimdi beni dövecekler bu 5 oldu ;(
bekliyorum kayınababamda aradı hazırlan akşam dügün var of büyük ihtimal moralim bozuk olcak ben nasıl gitcem ya ;( delircemcanım anlaşılan buçuğa kadar bekliyceksin vardır bir hayır bekle bakalım
yok çıkmış ama doktorda yemege çıkmış söylemedi laboratuardaki kızhala cıkmadı dımı
ya medicana hastahanesi kadar afedersiniz igrenç bir yer yokmuş bunu anladım kesinlikle e sonuç girmiyor kaç defa aradım laboratuvar cevap veriyor doktoru bekleyin diyor ya bende mi sıkıntı var anlayamadımİnternetten öğrenebilir sin aslında da ama olmuyor mu
Bayılır puzzle haklısın bende ne zmn dır istiyordum zaten aslında kpss ye hazırlanıyorum ama ders mers çalışamıyorum da ilaçtan bari böyle şeylerle oyalanalim akşam da çok sıkılıyoruz eşimle ikimiz hep tv telefon bi aktivitemiz olsun evde bi de ince uzun tahtaları üst üste diziyosun da düşünmeyen kazanıyoya ondan da alıcam adını unuttum :)))))ne demek canım senden de ALLAH razı olsun ; bırde ilşkide bulunurken bebek bebek dıye endexlemeyın kendınızı akısına bırakın tadını cıkarın ; kı stres hıc yapma dırek prolaktını etkılıyor ben kendıme 2000 parcalık bır puzzle almıstım ısten arta kalan zamanlarda kafa dagıtmak ıcın esımle yapmaya basladık gercekten ıse yarıyor kafanı dagıtmaya bak
Cnm testere disli aslan pencesi ni şimdi alsam bile kullanabilirim dimi adetliyken mi o da yoksatatlım oncelıkle ben herhangı bır zehırlenme vs yasamadım zaten dostınexi haftada bır kere yarım tablet seklınde kullanıyordum her aktarda bulabılırsın yalnız aslan pencesı degıl ; testere dıslı aslan pencesı otu ona dıkat et.
evet çörek otunu dovmeden attım ; her sabah ac karnına bır tatlı kasıgı karısımdan yedım ve corek otlarını agzımda ogutup cıyneyp yuttum ;
bana ıgne demedı ; hatta ılacı kullanırken hamıle kalabılırsın demıstı dedıgı gıbı de oldu ama ben otların ve kurlerın cok faydası oldugunu dusunuyorum.
degerın 36 benımkı 45 tı doktordan doktora tedavı sekıllerı degısıyor anladıgım kadarıyla kı oylede olur zaten. kürü paylasıyorum adetken basklayabılırsın 15 gun kullan çörek otu kurunu ;
Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?