hadi bakalım inşallah üçer beşer yumurtla beklediğine değsinama çözdüm olayı adet olmadım ya bu ay artık yumurtalıklar olursam fena halde yumurtlıycakve olma şansı yüksek demekmiş
kızlar size çok ünlü bir sairin serbest şiirini paylasıcam :)
ne güzel bir şiir gerçi şiir mi desem stresle ilgili akla gelen ilk kelimeleri yazmış mı desem bilemedim ben
Kızlar merhaba
Nasılsınız,kuzenimin düğünü nedeni ile memleketteydim giremedim o yüzden hiç.
Size sormak istrediğim birşey var biliyosunuz bu ay 5 gün gecikmeli adet oldum.
ilk defa böyle birşey oldu ,ovulasyon testi alayım mı sizce?Yumurtlama günü tamgününde olurmu ?
Kızlar merhaba
Nasılsınız,kuzenimin düğünü nedeni ile memleketteydim giremedim o yüzden hiç.
Size sormak istrediğim birşey var biliyosunuz
canım 5 gün gecikmeli adet oldum ilk defaCanım senin ki ne oldu ..yanlış hatırlamıyorsam test mi yapcaktın
demi canım aynı hesaba denk gelicek , hiç anlamadım o ovulasyon testinden zaten daha da strese sokucak beni.er_sev kuzum selam ya test ısını bosver hayatımda yapmadım anlamamda zaten sen ıkı gunde 1 ılıskıd ol spermler zaten 48 saat yasıyorlar bır gun bos gec bır gun yap bır gun bos gec dıger gun yap
ayyy çok severim yapmayı istiyordum ne zamandır ama onun için ayrı bir peynir mi oluyor ya
canım 5 gün gecikmeli adet oldum ilk defa
ayyy çok severim yapmayı istiyordum ne zamandır ama onun için ayrı bir peynir mi oluyor ya
demi canım aynı hesaba denk gelicek , hiç anlamadım o ovulasyon testinden zaten daha da strese sokucak beni.
Peynir var bende .. bizimkiler köy peyniri ve mısır unu ile yapıyorlar.. kayınvalidem türkiyede 2 aydır .. çok güzel yapıyordu . eşimde kuymağı özlemiş..
evet canım doğru diyorsun, bu ay inşallah hayaller gerçek olur yae tabı ya ; test nedır ya yanılma payını da dusunsene ama dedıgım gıbı olursa yanılma payıda ortadan kalkıyor dusunsene uc gun yapma aman yumurtalam gunu geldı yapayım olayı olmaz. 2 gunde bır yapmakta su sebeple ıyı esınınde hem spermlerı bırıkmıs oluyor daha saglıklı oluyor hergun yaparsan kalıtesı dusuyor
valla öyle bir anlattın ki gözümün önünde canlandıdemaaaa yaaa kuymak demaaaaaa... uyyyy ortası ha yuva cibu tereyaği dolu banaysun ekmagu ; uyy kız canım ccektııııı kızzzz şişecek bıtaraflarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?