Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

kızlar size çok ünlü bir sairin serbest şiirini paylasıcam :)

Eklentiler

• indir.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar merhaba
Nasılsınız,kuzenimin düğünü nedeni ile memleketteydim giremedim o yüzden hiç.
Size sormak istrediğim birşey var biliyosunuz

er_sev kuzum selam ya test ısını bosver hayatımda yapmadım anlamamda zaten sen ıkı gunde 1 ılıskıd ol spermler zaten 48 saat yasıyorlar bır gun bos gec bır gun yap bır gun bos gec dıger gun yap

er_sev kuzum selam ya test ısını bosver hayatımda yapmadım anlamamda zaten sen ıkı gunde 1 ılıskıd ol spermler zaten 48 saat yasıyorlar bır gun bos gec bır gun yap bır gun bos gec dıger gun yap
demi canım aynı hesaba denk gelicek , hiç anlamadım o ovulasyon testinden zaten daha da strese sokucak beni.

demi canım aynı hesaba denk gelicek , hiç anlamadım o ovulasyon testinden zaten daha da strese sokucak beni.

e tabı ya ; test nedır ya yanılma payını da dusunsene ama dedıgım gıbı olursa yanılma payıda ortadan kalkıyor dusunsene uc gun yapma aman yumurtalam gunu geldı yapayım olayı olmaz. 2 gunde bır yapmakta su sebeple ıyı esınınde hem spermlerı bırıkmıs oluyor daha saglıklı oluyor hergun yaparsan kalıtesı dusuyor

Peynir var bende .. bizimkiler köy peyniri ve mısır unu ile yapıyorlar.. kayınvalidem türkiyede 2 aydır .. çok güzel yapıyordu . eşimde kuymağı özlemiş..

demaaaa yaaa kuymak demaaaaaa... uyyyy ortası ha yuva cibu tereyaği dolu banaysun ekmagu ; uyy kız canım ccektııııı kızzzz şişecek bıtaraflarımmm

evet canım doğru diyorsun, bu ay inşallah hayaller gerçek olur ya

demaaaa yaaa kuymak demaaaaaa... uyyyy ortası ha yuva cibu tereyaği dolu banaysun ekmagu ; uyy kız canım ccektııııı kızzzz şişecek bıtaraflarımmm
valla öyle bir anlattın ki gözümün önünde canlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…