Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Hadi ya canım.. üzülme ben 3 ay 7-9 gün gecikmeli olmuştum .. normalde tammgünüöde olurdum.. çok zor oluyor ya insan çok ümitleniyor
aynen canım , ne zor bir dönemmiş gerçekten. İnsan bide kötüyü düşünüyor hep neden olmuyor ,acabalar bitmiyor kafanda. Bu ay inşallah mutlu haberi alırız .

demaaaa yaaa kuymak demaaaaaa... uyyyy ortası ha yuva cibu tereyaği dolu banaysun ekmagu ; uyy kız canım ccektııııı kızzzz şişecek bıtaraflarımmm

Ay canım kusura bakmaaa . Hamiş olduğun hiç aklıma gelmedii. gel beraber yapıp yiyeliimmm
Hakkını helal et canımm

aynen canım , ne zor bir dönemmiş gerçekten. İnsan bide kötüyü düşünüyor hep neden olmuyor ,acabalar bitmiyor kafanda. Bu ay inşallah mutlu haberi alırız .

Evet canım çok zor ama dua edicez inşallah olcak..
Sen ne zamandır istiyorsun?

Kızlar ben fazla su içeniyorum ya ne yapsam acaba ?? Ayıptır söylemesi idrarım bile çok koyu su içmediğimden...

Kızlar ben fazla su içeniyorum ya ne yapsam acaba ?? Ayıptır söylemesi idrarım bile çok koyu su içmediğimden...

valla kuzum ; ben hamıle oldugumu ogrenmeden once su nedır bılmıodum sımdı bırde sıgarayı bıraktım ya ayın 18 ınden berı ınan bana tek basıma 2. damacanaya gecmısımdır heralde ; bekarken bı ara ben 2 gun hıc su ıcme yazın ıste ıce ta faan ıdare edıodum suyu unuttum sonra bır sabah mıgde asıtım kana karısmıs oluyorum sandım rengım degısmıs hemen hastaneye kaldırdılar vucudum susuz kalmıs dıye 4 gun hastane de yattım ama cektıgım acıyı anlatmam gercı hamıle kalana jadar da akıllanmamıstım ya neyse ; sımdı sıgarayıda bırakınca kendımı sureklı bırseyler yemektense suya verdım. bak ne yap bılıomusun hergun bır sıs yap kendıne buyuk kola sıslerınden ıcıne cubuk tarcın at taze nane yapragı dılım lımon salatalaık dogra detoks nıyetıne ıc

Merhaba bende burdaym kzlar yeniyim ben. Aslnda benim bi sorum olacak ben temmuzun 29 regl gördm agustos 29 dada olmam gerekyodu ama olmadm üc gn gecikti sırt agrm var arada sanki karnmda agryo ama adet olmadm 6 aylk evliyim cocgmz olsn cok istyoruz. Bugne kadar neredyse hic korunmadm gecen ay sadece hastaydkn 4 gun korndm braktm ve adetim 15 gn uzadı acaba haplardan dolaymı olmadm yoksa hamilmym iki testte yaptm ama sonuc negatif

Sağ yumurtal

Sağ yumurtalık sis hastalın gelebilir gelmese haftaya gel belki kistir suan bişey görünmüyor dedi

bırde kuzum muayneye gıderken kesınlıkle ıdrarını tutarak gıt ustten bakıcaksa eger ; ustten bakmayıp alttan bakıossa ıdrara sıkısık gıtmene gerek yok. üstten o sekılde bakarsa ıdrara sıkısık gıtkı daha ıtyı gorunuyor hersey

anladıgım kadarıyla 30 gunde 1 adet olan bırısın ; haplar evet dedıgın gıbı etkı etmıs olabılır ama ımkanın varsa ve her turlu sonucada kendını hazırladıysan bırakıdrar testını kan vermeye gıt ; en azından kafan rahat olur ; bu arada belkıde gec dollenme oldu cunku 30 gunde 1 adet olduguna gore yumurtalaman da gec oluyor muhtemelen bu yuzden henuz ıdrarına karısmıs olmayadabılır.

Kızlar adetime 3 gün varken dün önce kahverengi yoğun kan geldi sonra kırmızı oldu hiç böyle olmazdı..bu arada üzüldüm

Yoo üstten etmedi alttan muayene ilkkez başıma geliyor bukadar gecikme ozaman 1 hafta boyunca kahve renkli akinti ne içindi çok sitres yaptım bu durumu hiç mutlu değilim agresif oldun ice

Bilmiyorum adet gelicek dedi gelmese kiste çevirir dedi yani bende anlamış değilim bu devlet hastaneleri tek yaptığı başından salmak ilaç bile yazmadi

anlasılan rahım duvarında adet kanın toplanmıs hem oyle olsa bıle söktürücü verebılırdı gelmezse kıste cevırır ne demek ya ben ce sen en kısa zamanda baska bır doktora gorun canım

cnm gecen sene benim kilo problemimden dolayi bakildi yuksek cikti sonra 3 hafta sonra gittim normale donmustu arada bende senin dedigin gibi tam duzenli degil cunku cocuk dusunmedigim icin aslan pencesi duzensiz ictim acaba tekrar yukselmis olabilir mi diyede xusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…