aynen canım , ne zor bir dönemmiş gerçekten. İnsan bide kötüyü düşünüyor hep neden olmuyor ,acabalar bitmiyor kafanda. Bu ay inşallah mutlu haberi alırız .Hadi ya canım.. üzülme ben 3 ay 7-9 gün gecikmeli olmuştum .. normalde tammgünüöde olurdum.. çok zor oluyor ya insan çok ümitleniyor
demaaaa yaaa kuymak demaaaaaa... uyyyy ortası ha yuva cibu tereyaği dolu banaysun ekmagu ; uyy kız canım ccektııııı kızzzz şişecek bıtaraflarımmm
Ay canım kusura bakmaaa . Hamiş olduğun hiç aklıma gelmedii. gel beraber yapıp yiyeliimmm
Hakkını helal et canımm
aynen canım , ne zor bir dönemmiş gerçekten. İnsan bide kötüyü düşünüyor hep neden olmuyor ,acabalar bitmiyor kafanda. Bu ay inşallah mutlu haberi alırız .
helal olsun canım ne demek ; malzemeler var merk etme evde yaparım kuzum ;
Oyyy tamam ozamantarif istiyorum
kuzum yapayımda oyle tarıf edeyım yazarken bıle canım cıdddı anlamda cekıcek dıye korkutorum ısten cıkmama daha var zaten kıvranır dururum suan unutmaya calısıtorum :)
kızlar negatif hamile degilim :/
Bende idrar testi yaptim sonuc husran
canım 5 gün gecikmeli adet oldum ilk defa
Kızlar ben fazla su içeniyorum ya ne yapsam acaba ?? Ayıptır söylemesi idrarım bile çok koyu su içmediğimden...
Sağ yumurtalık sis hastalın gelebilir gelmese haftaya gel belki kistir suan bişey görünmüyor dedisağ yumurtalığın şişliğiyle ilgili hiçbirşey söylemedi mi ne saçma
Sağ yumurtal
Sağ yumurtalık sis hastalın gelebilir gelmese haftaya gel belki kistir suan bişey görünmüyor dedi
canım aramıza hosgeldın ; kanda negatıf cıktıysa sonradan poztflesmesı bıraz zor ama ; şişliğin sebebı ne pekı
Merhaba bende burdaym kzlar yeniyim ben. Aslnda benim bi sorum olacak ben temmuzun 29 regl gördm agustos 29 dada olmam gerekyodu ama olmadm üc gn gecikti sırt agrm var arada sanki karnmda agryo ama adet olmadm 6 aylk evliyim cocgmz olsn cok istyoruz. Bugne kadar neredyse hic korunmadm gecen ay sadece hastaydkn 4 gun korndm braktm ve adetim 15 gn uzadı acaba haplardan dolaymı olmadm yoksa hamilmym iki testte yaptm ama sonuc negatif
bırde kuzum muayneye gıderken kesınlıkle ıdrarını tutarak gıt ustten bakıcaksa eger ; ustten bakmayıp alttan bakıossa ıdrara sıkısık gıtmene gerek yok. üstten o sekılde bakarsa ıdrara sıkısık gıtkı daha ıtyı gorunuyor hersey
Bilmiyorum adet gelicek dedi gelmese kiste çevirir dedi yani bende anlamış değilim bu devlet hastaneleri tek yaptığı başından salmak ilaç bile yazmadi
cnm gecen sene benim kilo problemimden dolayi bakildi yuksek cikti sonra 3 hafta sonra gittim normale donmustu arada bende senin dedigin gibi tam duzenli degil cunku cocuk dusunmedigim icin aslan pencesi duzensiz ictim acaba tekrar yukselmis olabilir mi diyede xusundumkuzum bu kür hormonları duzenleyıcı senın hormonlarında bır garıplık varmı na gore once hormonlarını bılmen lazımkı bu otu onun ıcın ıcesın. bılmeden kullanma canım saglıklıysa bıde farklı etkı yaratmasın benımde prolaktın hormonum yuksektı o sebeple kulladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?