valla kuzum ; ben hamıle oldugumu ogrenmeden once su nedır bılmıodum sımdı bırde sıgarayı bıraktım ya ayın 18 ınden berı ınan bana tek basıma 2. damacanaya gecmısımdır heralde ; bekarken bı ara ben 2 gun hıc su ıcme yazın ıste ıce ta faan ıdare edıodum suyu unuttum sonra bır sabah mıgde asıtım kana karısmıs oluyorum sandım rengım degısmıs hemen hastaneye kaldırdılar vucudum susuz kalmıs dıye 4 gun hastane de yattım ama cektıgım acıyı anlatmam gercı hamıle kalana jadar da akıllanmamıstım ya neyse ; sımdı sıgarayıda bırakınca kendımı sureklı bırseyler yemektense suya verdım. bak ne yap bılıomusun hergun bır sıs yap kendıne buyuk kola sıslerınden ıcıne cubuk tarcın at taze nane yapragı dılım lımon salatalaık dogra detoks nıyetıne ıc
Başım değil canım alt karnımda bi ağrı var arada miğdeme vuruyo ağrı..Masal gecmedimi hic basin
Bi rizeli olarak atladım hemen
Bak burda çok güzel anlatmıs bizde böyle yaparız eşimde rizeli olmamasına ragmen çok sever
Malzeme çok önemli kolot peyniri diye bi peynir var onla süper olur normal kaşar peyniriyle olmaz
Ve adı muhlamadır aslında :) Muhlama deriz biz
anlasılan rahım duvarında adet kanın toplanmıs hem oyle olsa bıle söktürücü verebılırdı gelmezse kıste cevırır ne demek ya ben ce sen en kısa zamanda baska bır doktora gorun canım
cnm gecen sene benim kilo problemimden dolayi bakildi yuksek cikti sonra 3 hafta sonra gittim normale donmustu arada bende senin dedigin gibi tam duzenli degil cunku cocuk dusunmedigim icin aslan pencesi duzensiz ictim acaba tekrar yukselmis olabilir mi diyede xusundum
Kan testi icin erken diye dsnyor esmde umutlandrmak istemyorm kendmde umutlnmak istemyorm cuma gnne kadar hasta olmazsam gdip kan testiyapcm umarm hamilymdr dua edin lütfebanladıgım kadarıyla 30 gunde 1 adet olan bırısın ; haplar evet dedıgın gıbı etkı etmıs olabılır ama ımkanın varsa ve her turlu sonucada kendını hazırladıysan bırakıdrar testını kan vermeye gıt ; en azından kafan rahat olur ; bu arada belkıde gec dollenme oldu cunku 30 gunde 1 adet olduguna gore yumurtalaman da gec oluyor muhtemelen bu yuzden henuz ıdrarına karısmıs olmayadabılır.
Kan testi icin erken diye dsnyor esmde umutlandrmak istemyorm kendmde umutlnmak istemyorm cuma gnne kadar hasta olmazsam gdip kan testiyapcm umarm hamilymdr dua edin lütfeb
Tarifi yazıcagıma uygulamalısı bulup atim dedim kuzum sen izleme hamiş seni
Bu enfes yemeği yaparken malzemeden kaçmıcan kaçtın mı olmaz
Annem şimdi gelirken getirri bana tereyağ peynir minci
Minci yi bilen var mı
Ah onu eritirsin tavada of acıktım
Cok tskr edrm canm rabbim isteyen herese hayrlsyla nasip edr inslhınsallah guzel sonucların olur canım benım
nasıl kalmış acaba yöntemi bizede söylesin
kızzz benım nıckım lazkizu mıncı bilinmezmi ; böreklerede guzel olurr heeee; ahh birde keşşş olcaktı varyaaaaa :)
kızzz benım nıckım lazkizu mıncı bilinmezmi ; böreklerede guzel olurr heeee; ahh birde keşşş olcaktı varyaaaaa :)
Onlar ne kızlar ben bilmiyorum hatta ilk defa duyuyorum
Benm geçen ay göğsüm sıkışıyor du saatlerce geçmeyince doktora gitmiştim ozmn iğne vurdurcakti bende hamilelik varsa diye test istedimhormon testi istedi adet olmamışsın rahim duvarı duruyor dedi hamilelik testi istemedi bende diyemedim eşim var diye of
olsuuuun üzme tatlı canını bir dhaki sefere ya düşmesin hemen yüzün hepimiz senin yanında ve duacınınızkızlar negatif hamile degilim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?