Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Tamam canım denerim..
Buarada rüyada sigara içtiğimi görüyorum ya 1 haftada 2 kez gördüm.. inşallah başlamam

Kızlar kuymak nasıl yapılıyor , eşim istiyor
Özellikle lazkizu sana sorim

Bi rizeli olarak atladım hemen

Bak burda çok güzel anlatmıs bizde böyle yaparız eşimde rizeli olmamasına ragmen çok sever
Malzeme çok önemli kolot peyniri diye bi peynir var onla süper olur normal kaşar peyniriyle olmaz

Ve adı muhlamadır aslında :) Muhlama deriz biz

Tamam canım çok teşekkür ederimm

anlasılan rahım duvarında adet kanın toplanmıs hem oyle olsa bıle söktürücü verebılırdı gelmezse kıste cevırır ne demek ya ben ce sen en kısa zamanda baska bır doktora gorun canım

Öyle mi olur nasıl yani hastalanmayinca kiste mi çevirir çocuk olmayı da engeller değilmi çokmu zararlı benim pek bilgim yok bu konularla çünkü hiç sorun yaşamazdim nezaman korunmayi bıraktık her ay adetim de sorun oldu çocum olmicak mi acaba

canım önce ölctur sonra basla derım ben

Kolot bulamazsanız tel peynirde olur çeçilde olur yani böyle olması için imansız peynir dediğimiz peynirden lazım

Kan testi icin erken diye dsnyor esmde umutlandrmak istemyorm kendmde umutlnmak istemyorm cuma gnne kadar hasta olmazsam gdip kan testiyapcm umarm hamilymdr dua edin lütfeb

Canım çekti ya bende mi yapsam ama bu insana kalori bombası ekmeksizde yenmez

myzt Masalll92 sizi kuymakcılar sızı bırde vıdeo yuklemısler ya kız aksamı bekleyemedınız mı :)

Tarifi yazıcagıma uygulamalısı bulup atim dedim kuzum sen izleme hamiş seni
Bu enfes yemeği yaparken malzemeden kaçmıcan kaçtın mı olmaz
Annem şimdi gelirken getirri bana tereyağ peynir minci
Minci yi bilen var mı
Ah onu eritirsin tavada of acıktım

kızzz benım nıckım lazkizu mıncı bilinmezmi ; böreklerede guzel olurr heeee; ahh birde keşşş olcaktı varyaaaaa :)

kızzz benım nıckım lazkizu mıncı bilinmezmi ; böreklerede guzel olurr heeee; ahh birde keşşş olcaktı varyaaaaa :)

Kız sen yanlış hatırlamıyosam baska memleketliyidin karadenizi sevdiğinden öyle nick almıstın
Ama bilmene sevindimm çok severim bayılırım keş pek aramayız kuzum peynir diyorsun dimi rendelenen

Onlar ne kızlar ben bilmiyorum hatta ilk defa duyuyorum

Minci çökelek gibi diyeyim kuzum
Keş te bi peynir çeşidi KEbir markasının falanda var serttir rendelenir erişteyle falan tüketilir
Bolu ya ait diye biliyorum bizde yoktur pek
Parmesan gibi

hormon testi istedi adet olmamışsın rahim duvarı duruyor dedi hamilelik testi istemedi bende diyemedim eşim var diye of
Benm geçen ay göğsüm sıkışıyor du saatlerce geçmeyince doktora gitmiştim ozmn iğne vurdurcakti bende hamilelik varsa diye test istedim negatifti tabi sen niye çekiniyon cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…