Minci çökelek gibi diyeyim kuzum
Keş te bi peynir çeşidi KEbir markasının falanda var serttir rendelenir erişteyle falan tüketilir
Bolu ya ait diye biliyorum bizde yoktur pek
Parmesan gibi
Mıhlama farklı kuymak farkli diye biliyorum ben canım.Bi rizeli olarak atladım hemen
Bak burda çok güzel anlatmıs bizde böyle yaparız eşimde rizeli olmamasına ragmen çok sever
Malzeme çok önemli kolot peyniri diye bi peynir var onla süper olur normal kaşar peyniriyle olmaz
Ve adı muhlamadır aslında :) Muhlama deriz biz
Mıhlama farklı kuymak farkli diye biliyorum ben canım.
canlar ya agzımda garıp bır demır tadı var sankı boyle paslı demır yalamısım gıbı normalmı bu hıc duyan oldumu boyle bırsey cevresınden yada yasayan
süper olur 1 dersin 3 gelirmiş ayayyyama çözdüm olayı adet olmadım ya bu ay artık yumurtalıklar olursam fena halde yumurtlıycakve olma şansı yüksek demekmiş
Duydum canım hamilelik belirtileri arasında da var.
Hımm aynen ufak bir fark vardı. Mısır unu koymuyorlardı doğruAslında öylede denebilir birine mısır unu koymuyorlar sadece peynir eritme yapıyorlar.
Ama genelde orjinal muhlamaya kuymak diyorlar esas adı muhlamadır
Bende duydum canım hamilelikte oluyormuşcanlar ya agzımda garıp bır demır tadı var sankı boyle paslı demır yalamısım gıbı normalmı bu hıc duyan oldumu boyle bırsey cevresınden yada yasayan
Bende duydum canım hamilelikte oluyormuş
demır eksıklıgıne falan mı ısaret acaba oyle dıyenlerde var. valla zaten celık üretim fabrıkasında calısıyorum adamlardan bır parca demır alabılırmıyım dıye ıstesem ne komık olur :) napcaksınız ? - bıraz yalıycamda :)
Doktor kontrolün ne zaman canım ? Bence gidince bi sordemır eksıklıgıne falan mı ısaret acaba oyle dıyenlerde var. valla zaten celık üretim fabrıkasında calısıyorum adamlardan bır parca demır alabılırmıyım dıye ıstesem ne komık olur :) napcaksınız ? - bıraz yalıycamda :)
Doktor kontrolün ne zaman canım ? Bence gidince bi sor
kızlar negatif hamile degilim :/
Aynen not al bi yere canım. Neden oluyor ne yapman lazım bi sor bakalım5 eylulde kuzum ; aynen unutmıyım onu en ıyısı
Ya devlet hastanesi uzakta zaten yapiyorlarmi bilmiyorum randevusuz. Ozelden yaptiriyorum ben hep. Her ay para vermektende yoruldum valla . Yani bana kalsa yine giderimde esimin kartini kullancam anlicak ne gerek var bekleyemedin diye tantana olcak ay bilemedim o uyuyo simdi. Aslinda gitsem 30 dk ya gider gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?