Ya bende buna benzer bi soru soracaktm canım ya :) şimdi bizim takvimde yumurtlama günü bir gün gözüküyor adetten sonra da doğurgan dönem yazıyor.sadece yumurtlama gününde mi yumurtlanıyor doğurgan dönemde de mi.hani 48saat canlı kalıyolar ya mesela ilişki yumurtlama gününden 3gün önce oldu diyelim ozaman olmuyomu .kafamda deli sorular .braz uzun oldu kızlar ama
Canım sen test yapmıştn çıkmamıştı dimi
insaAllah hamilesindir canım benim kan testi yaptiricakmisinİnsallah hayrlisiyla ck umtliyim bu ay hamile deilsm dhada hamile oldgma inanmam o derece
canım hoşgeldin tekrarSonunda engelim kalkmisss
Yaptrdm iki gn once ckmadi bgun 4. Gun gckmem hala tik yokinsaAllah hamilesindir canım benim kan testi yaptiricakmisin
Benimde kafam karışık ya anlayamadm sadece yumurtlama gününde mi yumurtluyoruz şimdi :)kafamı karıstırdın kız
2 kere okudumbence o 1 hafta çok önemli her an yumurtlanabilir
o yuzden tempo
benide heyecanlandirdi canım 28inde yerlesme diyor benimde o gece gelmisti ilk akintm bebegim gelmistir insaAllah sende hamis kalirsin herks hamis kalsin mutlu olalim hep beraber
canım hoşgeldin tekrar
bu arada bendeAssos un dediği gibi biliyorum son adet taritinden itibaren baza alıyorlar yani öyle biliyrum
Benimde kafam karışık ya anlayamadm sadece yumurtlama gününde mi yumurtluyoruz şimdi :)
canım benim hiç tecrubem olmadı ki kesin de bilgi veremem ama hep öyle duydum sattan baz alıyorlar diyeeeEvet ole aliolr ama nt tarh ultrasonda ckior 10 gnlk boslk nden var sniosn yani bnm dusuncm mantgm buna yatio ve buna kesnlkle inaniorm herkesn fikrinede saygi duyuorm drlernde ole almasnn bazi diger gnlerde yuzde brde olsa hamillk payi vr dogmda gec teshis olmasn die erkendn basliolr fikrimce
Ekim ayi basligini kim acicak simdiden kayit olayim
Dun catlatma ignesi yaptrdim bugun yumurtlama gunum...ama esimin idrarinda enfeksiyon varmis hamile kalma olasiligini baya azaltan...ve bunu bugun ogrendik..suan calismamiz gerekirken ben agliyorum esim morali bozuk yatti dogru duzgun olmadi yani
canım benim hiç tecrubem olmadı ki kesin de bilgi veremem ama hep öyle duydum sattan baz alıyorlar diyeee
ay hamile olayımda neyden hesaplanıyosa hesaplansın hiç sorun değil
Cnm rabbim sifa versn bnm arkdsmn esndede vrdi ve dr sdce erkegi ilk tedavi ediodu snra kadinda gectigi dusuncesyle kdnida etti ve hamile kaldi dermansz dert vermesn Allah bunlr gecici sdce sabrtmek lazm
Oylede ikidebir dr a gidiyorum duzensiz oluyrm diye igneler aldim onca zahmet.tam bugun yumurtlama gunum..bugun ogreniyroz.bosuna onca parayi vermisim en basinda o gitseydi keske.tesadufen ogrendik karin agrisiyla acile gidince
Canım doktorlar yumurtayı hesaplıyor aslında bebeği değil sat ın ilk günü yeni yumurtsmız oluşuyor sonra döllenirse bebiş oluyor ya işte bu yüzden sat ın ilk gününü baz alıyorlar saçma ama öyle işteBende hic hamile kalmadm ama sat ilk gnden gespliolr zten 5 gn adet oluom diger gnler dusuk ihtimal 14. Gnden baslio aktif gnler buna dayanark o seklde kafam almio bna mntk disi glio bnde ayni eger buay hamileysm bu hesba inancm
Zaten herkese tavsiyem ilk once kari koca mutlaka kontrl olsn bnun skintisini yasiyan ck insan vr ayrica hersyin zmni vrdir ama catlatma ignesi vrdurman scma ilk esnde gtmekydi dr sna bsyn yk dmedmi
Canım doktorlar yumurtayı hesaplıyor aslında bebeği değil sat ın ilk günü yeni yumurtsmız oluşuyor sonra döllenirse bebiş oluyor ya işte bu yüzden sat ın ilk gününü baz alıyorlar saçma ama öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?