Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

kafamı karıstırdın kız
2 kere okudum bence o 1 hafta çok önemli her an yumurtlanabilir
o yuzden tempo

Canım sen test yapmıştn çıkmamıştı dimi

Evet yaptm cikmamisti ama bn kendmce hespladm birkac drdn duydugm kdriyla dolyisi ile cogu dr bin yontemi yanls glio bna ondn ckmio bn buna inaniorm ve ole hespladm dha ckmasna vr hesplrma gre

canım hoşgeldin tekrar

bu arada bende Assos un dediği gibi biliyorum son adet taritinden itibaren baza alıyorlar yani öyle biliyrum

Evet ole aliolr ama nt tarh ultrasonda ckior 10 gnlk boslk nden var sniosn yani bnm dusuncm mantgm buna yatio ve buna kesnlkle inaniorm herkesn fikrinede saygi duyuorm drlernde ole almasnn bazi diger gnlerde yuzde brde olsa hamillk payi vr dogmda gec teshis olmasn die erkendn basliolr fikrimce

Benimde kafam karışık ya anlayamadm sadece yumurtlama gününde mi yumurtluyoruz şimdi :)

canım zaten yumurtlama günü benim 26 agıstostu ama sadece o gunle sınırlamadık cunku belli olmaz 2 3 gün çncesinden ve sonrasında da devam etmek gerek.
kesin değil bence yumurtlancak gün hani bazısı geç dollenme oluyor ya geç yumurtlayan oluyor
vs
ama düzenlilerde 14. gün kesin gibi sanırım bilmiyom
sen çalıştın mı çalışmadın mı ona bak boşver

Ekim ayi basligini kim acicak simdiden kayit olayim

Dun catlatma ignesi yaptrdim bugun yumurtlama gunum...ama esimin idrarinda enfeksiyon varmis hamile kalma olasiligini baya azaltan...ve bunu bugun ogrendik..suan calismamiz gerekirken ben agliyorum esim morali bozuk yatti dogru duzgun olmadi yani

canım benim hiç tecrubem olmadı ki kesin de bilgi veremem ama hep öyle duydum sattan baz alıyorlar diyeee
ay hamile olayımda neyden hesaplanıyosa hesaplansın hiç sorun değil

Cnm rabbim sifa versn bnm arkdsmn esndede vrdi ve dr sdce erkegi ilk tedavi ediodu snra kadinda gectigi dusuncesyle kdnida etti ve hamile kaldi dermansz dert vermesn Allah bunlr gecici sdce sabrtmek lazm

canım benim hiç tecrubem olmadı ki kesin de bilgi veremem ama hep öyle duydum sattan baz alıyorlar diyeee
ay hamile olayımda neyden hesaplanıyosa hesaplansın hiç sorun değil

Bende hic hamile kalmadm ama sat ilk gnden gespliolr zten 5 gn adet oluom diger gnler dusuk ihtimal 14. Gnden baslio aktif gnler buna dayanark o seklde kafam almio bna mntk disi glio bnde ayni eger buay hamileysm bu hesba inancm

Cnm rabbim sifa versn bnm arkdsmn esndede vrdi ve dr sdce erkegi ilk tedavi ediodu snra kadinda gectigi dusuncesyle kdnida etti ve hamile kaldi dermansz dert vermesn Allah bunlr gecici sdce sabrtmek lazm

Oylede ikidebir dr a gidiyorum duzensiz oluyrm diye igneler aldim onca zahmet.tam bugun yumurtlama gunum..bugun ogreniyroz.bosuna onca parayi vermisim en basinda o gitseydi keske.tesadufen ogrendik karin agrisiyla acile gidince

Oylede ikidebir dr a gidiyorum duzensiz oluyrm diye igneler aldim onca zahmet.tam bugun yumurtlama gunum..bugun ogreniyroz.bosuna onca parayi vermisim en basinda o gitseydi keske.tesadufen ogrendik karin agrisiyla acile gidince

Zaten herkese tavsiyem ilk once kari koca mutlaka kontrl olsn bnun skintisini yasiyan ck insan vr ayrica hersyin zmni vrdir ama catlatma ignesi vrdurman scma ilk esnde gtmekydi dr sna bsyn yk dmedmi

Bende hic hamile kalmadm ama sat ilk gnden gespliolr zten 5 gn adet oluom diger gnler dusuk ihtimal 14. Gnden baslio aktif gnler buna dayanark o seklde kafam almio bna mntk disi glio bnde ayni eger buay hamileysm bu hesba inancm
Canım doktorlar yumurtayı hesaplıyor aslında bebeği değil sat ın ilk günü yeni yumurtsmız oluşuyor sonra döllenirse bebiş oluyor ya işte bu yüzden sat ın ilk gününü baz alıyorlar saçma ama öyle işte

kizlar bende bi 2 ginden beri gogus sizlamasi var hic bi belirtide aramiuorum cunku adetime daha cok varvama neden olur merak ediyorum soda iciyorum demin meme ucuna dogru sizlama oluyo cok ilginc

Zaten herkese tavsiyem ilk once kari koca mutlaka kontrl olsn bnun skintisini yasiyan ck insan vr ayrica hersyin zmni vrdir ama catlatma ignesi vrdurman scma ilk esnde gtmekydi dr sna bsyn yk dmedmi

Yo bende pko var.gec adet goruyorum oyuzden catkamtma ignesi yatryorum 2 aydir...evet eski gidilmesi gerekiyirda ben direk adet duzensizligim olunca kendime yordum.kendim dogum hemsiresiyim.kendi calistigim dr la direk tedaviye basladik

Bn yumurtlama gnunnden bahstmiorm bebegn haftalk zmnlrndb bahsediorm olsmasndan itibarn ve 3 haftada dollenme oluosa supheli iliskidn hesplanmali bnu savnuorm

Kizlar su icmeme rağmen bugün idrarim sariydi karbonat testini yaparken farkettim her halti hamilelige yoruyorum ya bunun alakasi varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…