Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar su icmeme rağmen bugün idrarim sariydi karbonat testini yaparken farkettim her halti hamilelige yoruyorum ya bunun alakasi varmidir

Yumurtlama donemindeki gibi akintin okuyor mu..saydam renkte uzayan akinti...en belirgin belirtiler arasinda bu aslidna

Yo bende pko var.gec adet goruyorum oyuzden catkamtma ignesi yatryorum 2 aydir...evet eski gidilmesi gerekiyirda ben direk adet duzensizligim olunca kendime yordum.kendim dogum hemsiresiyim.kendi calistigim dr la direk tedaviye basladik

Heee snde ole bray vrsa ok ama erkeklerde muhakkak kontrl olmali cnku erkeklerdede ck sknti yasyan duydm ama dedgm gbi gec deil hersy zmnnda olr dmkki zmni gelmems bole sylr irade disidr tbki bz elmzdn gleni yapcz tevekkl allahtan ayrica dedgm gbi dr sine muhakkak sor intahap kadnda bulasio erkekte btsede ole bsy soz knusu olmasn snra bide ona ugrasma suan sndede vr olablr snde kntrl ol derm

Yumurtlama donemindeki gibi akintin okuyor mu..saydam renkte uzayan akinti...en belirgin belirtiler arasinda bu aslidna
saydam degil canım akintilarim pembemsi renkli biraz karışık yarısı seffaf gibi falan oyle

Kizlar su icmeme rağmen bugün idrarim sariydi karbonat testini yaparken farkettim her halti hamilelige yoruyorum ya bunun alakasi varmidir

Bndende brgn geldi kati sari akinti soke diim hcby hasetmeyo hamile olanda vr bu hamillk belrtisi olmayablr ama deil diede hamile deilsn anlamina glmez

Bn yumurtlama gnunnden bahstmiorm bebegn haftalk zmnlrndb bahsediorm olsmasndan itibarn ve 3 haftada dollenme oluosa supheli iliskidn hesplanmali bnu savnuorm
Bence de öyle olmalı haklısın ama bende doktorların neden öyle hesap yaptığını açıklamaya çalıştım sanırım beceremedim :)

Tabi her enfeksionda eşli tedavi olunur zaten cinsel yolla bulastigi icin

Bence de öyle olmalı haklısın ama bende doktorların neden öyle hesap yaptığını açıklamaya çalıştım sanırım beceremedim :)

Yok anladm bn onlr on gnu icine katio cnku bnm fikrince yineliorm 14. Gnden once azda olsa hamillk ihtmali vr bu nednle 9 ay on gn bu on gn sasirmasi ondn gelio die dusunuorm ultrasnda dha belli oluoms ne kdrlk oldgu

Selam kızlar benimde aranıza alın 27 bat ama olmadım test yaptım negatif tuhaf oldum

Merhaba arkadaslar adetime 2 hafta varken kanamam ve sancım oldu dr gıttım gebelik testı yaptırdı 2,7 sonuçtu düşük deger dedı baskada bırsey demedı ilaç yazdı fakatkullanmadım şimdi adete 9 gün kaldı acaba deger artarmı 9 yıldır olmuyor du ilk defa boyle oldu hep sıfır çıkardı aranızda böyle olup artan varmı

Canım adetine 2 hafta varken yaptırmışsan biraz daha bekle.. çünki zaten yumurtlama dönemin.. inşallah güzel haberler alırsın..

Bn uc kez yaptrdm 0.5 cikmsti hepsndede saniormki ck erken yaptrdn adet gnundn brgn snra en net degern cikr yukslme olms eger ilerleyen haftalarda yukselkse hamillk olusur gbime glio insllah hayrlisiyla hanilesndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…