Kiz olursa Elif, Lina,Serra erkek olursa Enes,Ensar bunları düşündüm şimdilikAllah nasip ederse ne isimler düşünüyosunuz kızlar aklınızda varmı
Kiz olursa Elif, Lina,Serra erkek olursa Enes,Ensar bunları düşündüm şimdilik
Güzel isimlermiş canımKiz olursa Elif, Lina,Serra erkek olursa Enes,Ensar bunları düşündüm şimdilik
Elif ismi baskin zaten canim kizda cok seviyorum bu ismi
Sevindm canım hadi gözün aydn buna ne denir bilmiyorum amaSonunda engelim kalkmisss
9 canım ama 10 11 12. günlerdede gelirse normal yaniSenin bat kaçtı canım az kaldı seninkine adi inşallah
Cok iyi Can'ım tebrikler hamilesinSelam kizlarr .. Hamile olanlara Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin , olmayinlarada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah :) ben adetimin 1. Gunu kan testi yaptim hcg 600 cikti .. Deger iyi mi dusuk mu bilen var mi
Sevindm canım hadi gözün aydn buna ne denir bilmiyorum ama
Burmera G gecmiyorgunler
InsaAllah gelsinler hele bir saglikla isimlerini halletmek kolay Allahim gonlumuzden gecen ne varsa versin canlar
bende o moda girdim canım korkuyorum negatif görmektenİnsallah bakalm bgun adetmn 4. Gecikme gnuydu dha tik yk ck skur hayrlisiyla belrtilere gore umtliyim bakalm nasip ama inann kendni hamile sniorm yani hamile olmamam mucize olr olmam deil bekliorm bakalm
ayyyy ne güzelmiş burası ya heyecanlandırmaya bile yetti sizde yapın kızlar
Orası öyle tabi canıömamin inşallahcümleizeBurmera G gecmiyorgunler
InsaAllah gelsinler hele bir saglikla isimlerini halletmek kolay Allahim gonlumuzden gecen ne varsa versin canlar
Canım sen test yapmıştn çıkmamıştı dimiİnsallah bakalm bgun adetmn 4. Gecikme gnuydu dha tik yk ck skur hayrlisiyla belrtilere gore umtliyim bakalm nasip ama inann kendni hamile sniorm yani hamile olmamam Bni dha ck sasirtir hamile olmamdan bakalm hayrlisi
bende o moda girdim canım korkuyorum negatif görmekten
benide heyecanlandirdi canım 28inde yerlesme diyor benimde o gece gelmisti ilk akintm bebegim gelmistir insaAllah sende hamis kalirsin herks hamis kalsin mutlu olalim hep beraberayyyy ne güzelmiş burası ya heyecanlandırmaya bile yetti sizde yapın kızlar
bu takvime göre eger hamileysem 4 eylulde rahim içine ekilecek diyor
15 eylüldede kalp atımına basladıgı dün diyor
çok heyecanlandım ya inşallah gerçek olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?