Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Selam kizlarr .. Hamile olanlara Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin , olmayinlarada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insaAllah :) ben adetimin 1. Gunu kan testi yaptim hcg 600 cikti .. Deger iyi mi dusuk mu bilen var mi
Cok iyi Can'ım tebrikler hamilesin

Burmera G gecmiyorgunler
InsaAllah gelsinler hele bir saglikla isimlerini halletmek kolay Allahim gonlumuzden gecen ne varsa versin canlar

İnsallah bakalm bgun adetmn 4. Gecikme gnuydu dha tik yk ck skur hayrlisiyla belrtilere gore umtliyim bakalm nasip ama inann kendni hamile sniorm yani hamile olmamam Bni dha ck sasirtir hamile olmamdan bakalm hayrlisi

İnsallah bakalm bgun adetmn 4. Gecikme gnuydu dha tik yk ck skur hayrlisiyla belrtilere gore umtliyim bakalm nasip ama inann kendni hamile sniorm yani hamile olmamam mucize olr olmam deil bekliorm bakalm
bende o moda girdim canım korkuyorum negatif görmekten

İnsallah bakalm bgun adetmn 4. Gecikme gnuydu dha tik yk ck skur hayrlisiyla belrtilere gore umtliyim bakalm nasip ama inann kendni hamile sniorm yani hamile olmamam Bni dha ck sasirtir hamile olmamdan bakalm hayrlisi
Canım sen test yapmıştn çıkmamıştı dimi

benide heyecanlandirdi canım 28inde yerlesme diyor benimde o gece gelmisti ilk akintm bebegim gelmistir insaAllah sende hamis kalirsin herks hamis kalsin mutlu olalim hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…