- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Senin bat kaçtı canım az kaldı seninkine adi inşallahveeee nihayet konu baslıgımız gerçek anlamına kavusuyor
1 eylül hosgeldin sefalar getirdinn peki ya bebeklerimizide yegenlerimizide getirdin mi ?
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.aspben onun sitesine girmiştim ama
Bu takvime göre benim Bebek 7 eylülde rahme yerleşecek inşlh
Ya bende buna benzer bi soru soracaktm canım ya :) şimdi bizim takvimde yumurtlama günü bir gün gözüküyor adetten sonra da doğurgan dönem yazıyor.sadece yumurtlama gününde mi yumurtlanıyor doğurgan dönemde de mi.hani 48saat canlı kalıyolar ya mesela ilişki yumurtlama gününden 3gün önce oldu diyelim ozaman olmuyomu .kafamda deli sorular .braz uzun oldu kızlar amakızlar bişey sorcam cahilce bulmayın
mesela diyelim yumurtlama günümde hamile kalıyorum kesin net
bunun belirtileri ne zaman baslıyor yani tutunma dölleme belirtisi ?
ne kadar zaman sonra ana rahmine düşüyor tam olarak ?
son satır bira z saçma gelebilir ama sormak istediğime kelime bulamadım
Doktora gittiğimizde de sat tarihinden hesaplanıyor zaten nesi sacmaYalnz bu sitede cikan blgiler bnce yanls cnku son adtn ilk gnnden hesplio supeli iliskidn hesplamak gerk bnce bu durum imkansz zten sacma
Doktora gittiğimizde de sat tarihinden hesaplanıyor zaten nesi sacma
Canm bende girdm bilgileri rahim ekilme günü ne oluyorBu takvime göre benim Bebek 7 eylülde rahme yerleşecek inşlh
Döllenen yumurta Rahime yerleşiyor ve kese oluşuyorCanm bende girdm bilgileri rahim ekilme günü ne oluyor
Masallah allah bagislasin.benimde 5 yasinda oglum var :)cok sukurBen varım 7. Yasşinda oğlum var sizin
28i diyor canım bende benimde tam o gece pembemsi akintim gelmişti ayy simdi bir umut oldu icimeDöllenen yumurta Rahime yerleşiyor ve kese oluşuyor
Evet inşlh28i diyor canım bende benimde tam o gece pembemsi akintim gelmişti ayy simdi bir umut oldu icime
Iyi yapmissin cnm.manyaklar kafayi yemisler iyice sapik zihniyetliler.once yapip sonrada korkudan tutusuyolar tovbe tovbe ya.eglence olsun diye soruyolardir beyinsizler.cvp vermeyelim de ciksinlar burdanValla canim bilmiyorum aynisi mi degil mi ama hem uyeligi yeni hemde sordugu soru o kadar sacma ve bos ki cevap veren bayanlar olmuş. Yok sevgilisiyle surtunme yoluyla sevisirken ustune bosalmis hamile kalirmiyim blmem ne diyor boyle sacma sorulara bende cevap vermeyelim. Ne kadar igrenc zihniyette insanlar var gorduk daha once belki o belki onun gibi zihniyeti bozuk biridir. Sikayet ettim ama bakalim ise yarayacak mi
Masallah cnm :) allah saglikli uzun omurler versin cumlemizin yavrusuna.aminAllah bağışlasın kızlar benim de 7 yaşında oğlum var :)
Ewet canım çok sağol Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhaaaa ben seni görüyordum canım hangi topik hatırlamıyorum ama yine bi hamilelik topiğinde bekleyenler arasındaydın.
hamilesin canım ne güzel tebrik ederim darısı basımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?