Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ben okudum da orda rahim agzi yumusar mukusta artis olur enfeksiyona karsi diyodu rahim agzi yumusar derken ne demek aceba

Yalnz bu sitede cikan blgiler bnce yanls cnku son adtn ilk gnnden hesplio supeli iliskidn hesplamak gerk bnce bu durum imkansz zten sacma

Ya bende buna benzer bi soru soracaktm canım ya :) şimdi bizim takvimde yumurtlama günü bir gün gözüküyor adetten sonra da doğurgan dönem yazıyor.sadece yumurtlama gününde mi yumurtlanıyor doğurgan dönemde de mi.hani 48saat canlı kalıyolar ya mesela ilişki yumurtlama gününden 3gün önce oldu diyelim ozaman olmuyomu .kafamda deli sorular .braz uzun oldu kızlar ama

Doktora gittiğimizde de sat tarihinden hesaplanıyor zaten nesi sacma

Sat tarihinde hemen hamile olmuosnki ilk gnnden baslatio ve drler supeli iliskiyi baz almio asil ultrasonda ondn tam gebelk zmni ckio

Iyi yapmissin cnm.manyaklar kafayi yemisler iyice sapik zihniyetliler.once yapip sonrada korkudan tutusuyolar tovbe tovbe ya.eglence olsun diye soruyolardir beyinsizler.cvp vermeyelim de ciksinlar burdan

Kızlar ben yatar herkese hayırlı geceler yarın hayırlı güzel haberler alalım inşlh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…