Kızlar bi saate kadar hastahaneye gidiyorum kan testi icin dün gece regl olmadım umudum iyice arttı inslh hamileyimdir lütfen dua edin bana kzlar
haydıııı bugune grubu ben baslatayımmmm :) poztıf enerjımı herkeseee kocaman kocaman yolluyorum , guzel haberler alacagımız guzel paylasımlar yapacagımız bır gun olsun ınsallah.. kimsecıkler adet olmasın kırmızılar gelmesinnnnnngelsin bebeişler dolsun göbüşlerrrrr
aa canım sormustum ben sana şimdi hatırladım
kafam o kadar dalıyor ki artık unutuyorum canım kusura bakma
darısı bize inşallah
yasında sorun yok ki canım neden öyle dedin bende 26 yasımdayım
bi ara benimde süpürgem bozuldu da çok zorlandım ya dik duran şarjlı süpürgeyle idare ettim
aynen benimde geçen hafta mutfak halıma caycı devrildi yıkamay yolladım
bugün ben yaptım temizliğimi yarın aksamda yolcuyzu inşallah halletim işlerimi
benimde evim çok büyük bazen kriz geçiriyorum kalkamıyorum işin altından idare edemiyorum aglayacak gibi oluyorum ama yavas yavas oda oda yapıyorum kuzum sende öyle yap ufaktan basla yoksa iyice kötü olur
ben 2 kişi oldugumuz halde 2 güne 1 süpürge açiom çok sacım dokuluo
Kizlar hayirli sabahlar!!
Benim adet 5 gun gecikti bugun. Bi hevesle uyanip lavaboya kostum adet olmusumdur insallah diye. Ama yine olamadim. Bat'i 3 gun gectiginde negatif gormustum. Sizce hala umut varmi. Adet olsam da ben de calismalara tekrar baslasam diyorum ama belki de minik tirtil vardir karnimda.
Kızlr az önce eşimin arkadaşı aradı. Kadın dogumda hemsir iki hastahaneyi birlestryolarms ve randevum iptal olmus. Ne kadar sacma bisey ya sinrden ölcm . Saglk ocakları kan testi yapyolar mı ?
Ayy insallah!!! Canim ben folik asitden baska bisey kullanmiyorum. Yani zannetmiyorum oyle biseyden dolayi gecikme olacgna.gunaydın canım ; neden olmasın umut hep var emın ol ; herhangı kadınsal falan bır ılac kullanıyormusun , bunlarda bazen gecıkmelere sebp olabılıyor ; nedne kan vermıyorsun belkıde daha ıdrarına gecmedı ama kanında vardır
Ayy insallah!!! Canim ben folik asitden baska bisey kullanmiyorum. Yani zannetmiyorum oyle biseyden dolayi gecikme olacgna.
8de doktorumu aricam hemen.
Umarm hamilesimdir canm. Belki daha idrara karmamstr bi kan testi yakptrKizlar hayirli sabahlar!!
Benim adet 5 gun gecikti bugun. Bi hevesle uyanip lavaboya kostum adet olmusumdur insallah diye. Ama yine olamadim. Bat'i 3 gun gectiginde negatif gormustum. Sizce hala umut varmi. Adet olsam da ben de calismalara tekrar baslasam diyorum ama belki de minik tirtil vardir karnimda.
Kızlar günaydın çok güzel bir rüya gördüm ilk defa boyle gordum tamamen bilinç altından kaynaklanıyor onuda biliyorum ama çok güzeldi kan testi yaptırıyorum ve sonucunu almaya gidiyorum bu sırada eşim yok yanımda supriz yapcam yakağıda once bişey oluyo bakıyorum gebelik yok sanıyorum çok üzülüyorum sonra ne oluyoda kağıdı elime alıp inceliyorum hcg,değeri var artmış yukselmiş rakamlar var ve not,gibi bişey var bebeğinizin durumu çok iyi günden güne buyuyecek falan ben tabi uçuyorum çıldırıyorum sevinçten rüyamda bile,şunu hissettim ilişklerime,kadar bebeğinizin durumu iyi diyor ama bi kalp atışını duysamda rahatlasam diyorum pozitifi değeri görmek yetmiyor gerçekten.
O kadar güzeldi ki bayıldım rüyama eşime nasıl haber veririm diye dusunuyodum arayıp telden söyleyesim vardı tutuyodum kendimi ay çok güzeldi ya bayıldım yemin ederim sonrada uyandm eşim işe gitti ben biraz daha yatıcam psylaşiç,dedim sizle.
Tabi normal kan testiden farklıydı kağıt öyle notmu olur : D ama içim gitti yaaaaa
Umarm rabbim rüyandaki gibi gzl bir haber almayı nasip eder sanaKızlar günaydın çok güzel bir rüya gördüm ilk defa boyle gordum tamamen bilinç altından kaynaklanıyor onuda biliyorum ama çok güzeldi kan testi yaptırıyorum ve sonucunu almaya gidiyorum bu sırada eşim yok yanımda supriz yapcam yakağıda once bişey oluyo bakıyorum gebelik yok sanıyorum çok üzülüyorum sonra ne oluyoda kağıdı elime alıp inceliyorum hcg,değeri var artmış yukselmiş rakamlar var ve not,gibi bişey var bebeğinizin durumu çok iyi günden güne buyuyecek falan ben tabi uçuyorum çıldırıyorum sevinçten rüyamda bile,şunu hissettim ilişklerime,kadar bebeğinizin durumu iyi diyor ama bi kalp atışını duysamda rahatlasam diyorum pozitifi değeri görmek yetmiyor gerçekten.
O kadar güzeldi ki bayıldım rüyama eşime nasıl haber veririm diye dusunuyodum arayıp telden söyleyesim vardı tutuyodum kendimi ay çok güzeldi ya bayıldım yemin ederim sonrada uyandm eşim işe gitti ben biraz daha yatıcam psylaşiç,dedim sizle.
Tabi normal kan testiden farklıydı kağıt öyle notmu olur : D ama içim gitti yaaaaa
8 ı gectık kuzum :) 9 da arıcaksın sanırım :) ınsallah guzel haberlerın olsun ; kendını herturlu sonuca hazırlayrak gıt hem bebıs olmasada belkı söktürücü verır olursun sonra hemen baslarsın calısmalara
benim bu belirtiler mevcut adet gunume ıkı gun var adet ağrısı gıbı aynı normal mimerhaba, peki adete benzeyen belirtileri varmı bel ağrısı , kasık ağrısı ilk haftalarda?
Canim burda saat daha 7.45almanya
Sorun degil tatlim. Yazcaktim burda daha 8 olcak diye. Esim seslenince cevapla tusuna bastim.aaaa bılmıodum canım orda oldugunu kusuruma bakma ; az kalmıs hadı bakalım
ya ben çok istiyorum aslında platese fitnesse gittim ama evlendim yoğunluktan bıraktım şahsen ben hamileyken yüzmek istiyorum hatta bebişimi doğurduktan sonra onunla beraberde yüzmek istiyorum ama enfeksiyondan korkuyorum o yüzden bilmiyorum ama en iyisi mi plates yaparımHamişler ve hamiş adayları nasılsınız canlarımbişey sorucaktm ya hamileyken yada olunca spora devam edicekmisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?