Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

İnşallah canım inşallah

Kizlar hayirli sabahlar!!
Benim adet 5 gun gecikti bugun. Bi hevesle uyanip lavaboya kostum adet olmusumdur insallah diye. Ama yine olamadim. Bat'i 3 gun gectiginde negatif gormustum. Sizce hala umut varmi. Adet olsam da ben de calismalara tekrar baslasam diyorum ama belki de minik tirtil vardir karnimda.

İste bende onu diyorum yaşımda bişey yokken 3.ayda tuttu birde ilerleyen yaş olsa epey bi bekliyormuşum demek iyiki hemen istemişim çok şükür

Kızlr az önce eşimin arkadaşı aradı. Kadın dogumda hemsir iki hastahaneyi birlestryolarms ve randevum iptal olmus. Ne kadar sacma bisey ya sinrden ölcm . Saglk ocakları kan testi yapyolar mı ?

gunaydın canım ; neden olmasın umut hep var emın ol ; herhangı kadınsal falan bır ılac kullanıyormusun , bunlarda bazen gecıkmelere sebp olabılıyor ; nedne kan vermıyorsun belkıde daha ıdrarına gecmedı ama kanında vardır

Kızlr az önce eşimin arkadaşı aradı. Kadın dogumda hemsir iki hastahaneyi birlestryolarms ve randevum iptal olmus. Ne kadar sacma bisey ya sinrden ölcm . Saglk ocakları kan testi yapyolar mı ?

yapıyorlar canım.

Ayy insallah!!! Canim ben folik asitden baska bisey kullanmiyorum. Yani zannetmiyorum oyle biseyden dolayi gecikme olacgna.
8de doktorumu aricam hemen.

Ayy insallah!!! Canim ben folik asitden baska bisey kullanmiyorum. Yani zannetmiyorum oyle biseyden dolayi gecikme olacgna.
8de doktorumu aricam hemen.

8 ı gectık kuzum :) 9 da arıcaksın sanırım :) ınsallah guzel haberlerın olsun ; kendını herturlu sonuca hazırlayrak gıt hem bebıs olmasada belkı söktürücü verır olursun sonra hemen baslarsın calısmalara

Kızlar günaydın çok güzel bir rüya gördüm ilk defa boyle gordum tamamen bilinç altından kaynaklanıyor onuda biliyorum ama çok güzeldi kan testi yaptırıyorum ve sonucunu almaya gidiyorum bu sırada eşim yok yanımda supriz yapcam ya kağıda once bişey oluyo bakıyorum gebelik yok sanıyorum çok üzülüyorum sonra ne oluyoda kağıdı elime alıp inceliyorum hcg,değeri var artmış yukselmiş rakamlar var ve not,gibi bişey var bebeğinizin durumu çok iyi günden güne buyuyecek falan ben tabi uçuyorum çıldırıyorum sevinçten rüyamda bile,şunu hissettim ilişklerime,kadar bebeğinizin durumu iyi diyor ama bi kalp atışını duysamda rahatlasam diyorum pozitifi değeri görmek yetmiyor gerçekten.
O kadar güzeldi ki bayıldım rüyama eşime nasıl haber veririm diye dusunuyodum arayıp telden söyleyesim vardı tutuyodum kendimi ay çok güzeldi ya bayıldım yemin ederim sonrada uyandm eşim işe gitti ben biraz daha yatıcam psylaşiç,dedim sizle.
Tabi normal kan testiden farklıydı kağıt öyle notmu olur : D ama içim gitti yaaaaa

Umarm hamilesimdir canm. Belki daha idrara karmamstr bi kan testi yakptr

yaaaa cok guzel ama ruyannnnnn ; kız bellı mı olur belkıde oluyor bıseyler batına ne kadar vardıkı kuzum ; herkesınkını karıstıryorum unutuyorum valla :)

Umarm rabbim rüyandaki gibi gzl bir haber almayı nasip eder sana

Canim burda saat daha 7.45 almanya​

Hamişler ve hamiş adayları nasılsınız canlarım bişey sorucaktm ya hamileyken yada olunca spora devam edicekmisinz
ya ben çok istiyorum aslında platese fitnesse gittim ama evlendim yoğunluktan bıraktım şahsen ben hamileyken yüzmek istiyorum hatta bebişimi doğurduktan sonra onunla beraberde yüzmek istiyorum ama enfeksiyondan korkuyorum o yüzden bilmiyorum ama en iyisi mi plates yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…