Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

sen de hamilesin yaşşaaassııın tebrik ederim seni hayırlı olsun inşallah ya çok sevindim biri daha hamile kaldığında seviniyorum ya bir yandan da üzülüyorum çünkü farklı topiklere kayıyorlar konular değişiyor tecrübeler değişiyor yine vefalı arkadaşlar geliyor ama bakalım

yaaaaa yerım senı kıyamam nelerde dusunuyorsunnn :) senın ıcınde sevınıcez kuzum ınsallah bırgun ; hem ben hep buralardayım :)

Kizlar bu arada esim diyor ki doktorum bir dongunun 30-31 gun olmasi normal demis. Bugun de dongumde 31. Ci gun. Yani hamilelik icin cok heveslenip yikilmiyim diye boyle diyor. Ama dongumde degismeden dolayi olabilirmi?

Bu arada su anda hikkidik tuttu beni ve karnjmin alt tarafindaki o dolulugu cok daha rahat hissedebiliyorum.

Kibariye'nin hamileliği doktorları da şaşırtı

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda sahne alan Kibariye'nin (56) ikinci çocuğuna 3 aylık hamile olduğunu açıklaması gündeme oturdu. Kızı Birgül'ü 40 yaşında kucağına alan Kibariye'nin hamileliği bu yaşta anne olmanın mümkün olup olmadığı tartışmalarını yeniden alevlendirdi. Jennifer Lopez, Halle Berry gibi isimler de 40'lı yaşlarda anne olmuştu. Şarkıcı Janet Jackson da 49 yaşında hamile kaldığını açıklamış, İspanya'da ise 66 yaşında anne olan Maria Bousada, ikiz çocuk dünyaya getirdikten 3 yıl sonra yaşamını yitirdi. Kibariye'nin hamileliğiyle birlikte, ileri yaşta anne olabilmenin bir mucize mi yoksa tüp bebekteknolojisi mi olduğu tartışılmaya başlandı. Uzmanlar Kibariye'nin başkasından yumurtanakli, ya da daha önce kendi yumurtasını dondurmuş olabileceğini savundu. Kibariye ise gebelik yöntemiyle ilgili açıklama yapmadı.

NORMAL GEBELİK MÜMKÜN DEĞİL

Tüp Bebek Üreme İmmünolojisi ve Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Halit Fırat Erden: 56 yaşında bir kadının normal yolla hamile kalması mümkün değil. Türkiye'de kadının menopoz yaş ortalaması 48, Daha önce yumurtalarını dondurmuş ise hamilelik mümkün olabilir. Ama yıllar önce yumurtalarını dondurmuşsa bir insan 56 yaşına kadar niye bekler? 14 yıl önce yumurta dondurma diye bir yöntem söz konusu değildi. Bugün eğer kişi de sağlıklı ise tek yöntem yumurta donasyonu olabilir. Yani bir başka kadından alınan yumurtanın nakledilmesi ile tüp bebek yöntemi sayesinde hamile kalmış olabilir.

TEKNOLOJİ ANNELİĞİ KOLAYLAŞTIRDI AMA...
Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Op. Dr. Betül Görgen:56 yaş çok ciddi bir yaş. Teorik olarak, daha erken yaşta dondurduğu yumurtalarını kullanarak ya da yumurta bağışıyla bir kadın her yaşta gebe kalabilir. Yine de rahimin embriyoyu tutma kapasitesi 54 yaşından sonra azalmaya başlar. Kısırlık tedavisindeki yeni gelişmeler ve teknoloji de kadınların eskiye göre daha ileri yaşlarda anne olmasını kolaylaştırıyor. Yeni araştırmalara göre, 45 yaş sonrasının anne olmak için geç kabul ediliyor. Bilim herzaman, var olan olasılığı hayata geçirmek değil bazen de 'olması doğru mu' sorusuna cevap vermektir. 50'li yaşlarda çocuk sahibi olan çiftin çocuğunun, anne ya da babasını erişkin bile olamadan kaybetme olasılığı yüksek. (Sabah)

canım kan testi yaptırdın mı peki ? ay çok merak ettim ya sen boşver onları kuzum ya herkes bişey söyler ağzı olan konuşuyor

vay anasını kadının hamileliği olay olmuş ya

Sinirlerim tepeme firladi yaaaa. Sinir sinir sinirrr. Kadin doktorunu aradim ne dese begenirsiniz asistan. Once kendin idrar testi yap. Bende su anda elimde yok kana bakin dedim. Bi dakka dedi beklemeye aldi 3 dakka bekledim somra gecen yuzume kapattilardi bi sefer de ben kapattim.

saat 1buçukta inşallah onlinedan bakcam ama ayaklarıma kadar uyuştum heyecandan dua edin lütfen ne olur

canım hadi inşallah mutlu haberlerle gel bekliyoruz ben konuşmayı kaçırdığım için ne sorunlar yaşıyorsun bilemiyorum ama inşallah Allah yüzünü güldürsün

canım benim sakin ol bak bebişe zarar boşver sen millet ya kan sonucunu alınca gözlerine sokarsın kan testi ne zaman yaptırcaksın?

Aradim kadin evde test yap dedi. Yok deyince bi saniye dedi 3 dakka bekledim. Gecen de yuzume kapattiklari icin ben bu sefer kapattim. Beklemeye alip kapativeriyorlar!!! Neyseee

Simdi geri aradim dediklerine bakin.

Once idrara bakmamiz lazim o da 10 euro!
Ne zaman sonuc cikar? Onu aninda veriyoruz dediler. Iyi tamam
Sonra kan icin de 12.50 verceniz dedi.
Niye bundan once benden hic para almiyordunuz dedim.
Ozaman siz bize pozitif gordum deyip geldiniz. Simdi labaratuvar parasini vermeniz lazim dedi!!!!

Eeee ben evde negatif gorursem ve hala adet olmassam ne yapayim dedim. Ozaman test icin 2 hafta daha bekle dedi?!!!!! 2 hafta mi 2 gun mu deyince 2 hafta bekleyin sonra kan vermeye gelin.

Allahin cavurlari yaaaaaa resmen kanda once cikiyor ama once idrarda kendin gorcen diyor.

sacmalıga bak ya harbı gavuurlar yanı ; ben burda kadın dgum acıle gıdıydum beta baktırıcam dıyorum alıolar 1 saate sonucu verıolar doktorda yrumluo yanı . kimsede bişe demıo yuh

Bende ruya koycm suanlk dusuncm bu ruyann anlamida ck frkli bnde esmi ruyamda gordm ondn snra svmeye basladm snra ciktk flan filan
canım bende öyle rüya çok istiyorum.. bebeğimi hep rüyalarda görüyorum nasıl bir duygu anlatamam yani o anda bile tadıyorsun ya anneliği ben istiyorum ama eşim erkek veya kız hiç farketmez deniz ismini istiyor bakalım nasip kısmet belki ilk onun dediğini koyar 2. olursa ben koyarım ismini

sacmalıga bak ya harbı gavuurlar yanı ; ben burda kadın dgum acıle gıdıydum beta baktırıcam dıyorum alıolar 1 saate sonucu verıolar doktorda yrumluo yanı . kimsede bişe demıo yuh
Sorma yaaaa.. zaten kan verince 1 gun sonra saat 15den 10 dakka once bile arasan veremeyiz diyorlar. Ay cok sinirim bozuldu

Hayir yani adet neden bu kadar gecikir. Negatif olupta 2 hafta. Negatif olupta 10 gun bile gecse ben kist mi nedir diye dusunuyorum. Veya sokulme ilaci diyorsunuz bakin burda. Bana oyle bisey vermesi gerekmezmi?

Bastan beri hep Turkiyem canim vatanim herseyde ilerde diyorum.. ahh ahhh. Pis cavirlaaa

yaaaaa yerım senı kıyamam nelerde dusunuyorsunnn :) senın ıcınde sevınıcez kuzum ınsallah bırgun ; hem ben hep buralardayım :)
ya sen hep ol burada gelin hep bize de anlatın paylaşın inan alıştımı insana zor geliyor yeni arkadaşlar geliyor ama ne biliyim bi tuhaf oluyor insan ve inşallah hayırlısıysa benim için hepimiz içinde sevineceğiz o günler de gelecek senin de bebişini göreceğiz renkli ultrasonunu koyarsın artık

ayyy koymam mı canım tabıkıde koyarım teyzosssslarııı

canım olur öyle arada benimde bazen isteksizlik oluyor takma kafana ben öleyim o zaman ilişki konusunda vasatın altındayız resmen galiba bizim çocuk ondan olmuyor ayda 6 defa düşün yani hep de benim yüzümden çalışıyorum yorgun oluyorum o yüzden isteksiz oluyorum anca hafta sonu hayıt otu iyi geliyor bak dengeliyor isteksizsen çoğaltıyor çok istekliysen azaltıyor bir dene istersen yada fındık fıstık ceviz ne bulursan ye doğal afrodizyak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…