Bu saatten sonra cevap verende olursa kendi bilir yani biz daha ne kadar uyaralim dimi amaIyi yapmissin cnm.manyaklar kafayi yemisler iyice sapik zihniyetliler.once yapip sonrada korkudan tutusuyolar tovbe tovbe ya.eglence olsun diye soruyolardir beyinsizler.cvp vermeyelim de ciksinlar burdan
hepinizin günü aydın olsun bol gülücüklü günler diliyorum..
sizlere sorum olacak ben 2 ay önce korunmasız ilişki yaşamıştım ama ertesi gün hapı kullandım üzerine de 2 ay adet oldum ama sözde adet oldum yani geçen ay toplasan yarım oed bile çıkarmaz hele bu ay çok çok az ya şaştım kaldım neden bilmiyorum normalde düzenli olurum ve 4 gün sürer ilk günü yarıma yakın ped kirlettim sonraki pedler damla damla gibi pazar günü oldum siz hiç yaşadınız mı benim gibi.. sanırım dr gitmem gerekiyor zaten gebelik için gidecektim bu sefer öne almam gerekcek randevumu
Aslinda bu ay cocuk düşünerek hic ypmadim hatta kndim de şaşırdım kafaya takmamak gerek istekli olmak gerek diye. Simdi nie böyle ruhsuz ve isteksiz oldum bilmiyorum.Hayrlisi bakalim ins duzelirim.iki güne bi ilişki yaşayanlara hayranım nasil gitmiyor isteklilik yaa
Hadi inşallah rüyan gerçek olur canımmmmKızlar günaydın çok güzel bir rüya gördüm ilk defa boyle gordum tamamen bilinç altından kaynaklanıyor onuda biliyorum ama çok güzeldi kan testi yaptırıyorum ve sonucunu almaya gidiyorum bu sırada eşim yok yanımda supriz yapcam yakağıda once bişey oluyo bakıyorum gebelik yok sanıyorum çok üzülüyorum sonra ne oluyoda kağıdı elime alıp inceliyorum hcg,değeri var artmış yukselmiş rakamlar var ve not,gibi bişey var bebeğinizin durumu çok iyi günden güne buyuyecek falan ben tabi uçuyorum çıldırıyorum sevinçten rüyamda bile,şunu hissettim ilişklerime,kadar bebeğinizin durumu iyi diyor ama bi kalp atışını duysamda rahatlasam diyorum pozitifi değeri görmek yetmiyor gerçekten.
O kadar güzeldi ki bayıldım rüyama eşime nasıl haber veririm diye dusunuyodum arayıp telden söyleyesim vardı tutuyodum kendimi ay çok güzeldi ya bayıldım yemin ederim sonrada uyandm eşim işe gitti ben biraz daha yatıcam psylaşiç,dedim sizle.
Tabi normal kan testiden farklıydı kağıt öyle notmu olur : D ama içim gitti yaaaaa
Bende hamileyken yüzmek istiyorum aslında. Doğumu kolaylaştırıyor ya :)ya ben çok istiyorum aslında platese fitnesse gittim ama evlendim yoğunluktan bıraktım şahsen ben hamileyken yüzmek istiyorum hatta bebişimi doğurduktan sonra onunla beraberde yüzmek istiyorum ama enfeksiyondan korkuyorum o yüzden bilmiyorum ama en iyisi mi plates yaparım
kızlar suan ızmıtte yagmur yagıyor ofısten ızlıorum da dısarıyı ; RABBIM yer yuzunun rahmetını bollugunu bereketını esırgemez esırgemıyorda ınsallah bızlerınde sızlerınde evlerinden bebek bereketını bollugunu esırgemeyecektır. el actım YARRABBI sana ; hamıle olanlara bebeklerını bıran evvel gormeyı saglıkla kucaklarına almayı ; bekleyenlerı ıse tez zamanda kavusmayı ıclerınde hıssetmeyı nasıp eyle rabbım. meleklerını ana rahımlerıne dusur ALLAHım. ol de oluversın
kızlar negatif hamile degilim :/
yiriz onu yir yir keşke uzakta olmasak buluşsak aktivitede bulunsak böyle havuz olacak sadece topiğin kızları hamiş hamiş sonra bebişler doacak bu sefer onlarla birlikte yüzücezz ay ne güzel olurrdu ya ama niyeyse hiç.çbirşey 4X4 lük hiçbir şey yokayyy koymam mı canım tabıkıde koyarım teyzosssslarııı
ikinci sonuçEki Görüntüle 1878958
kuzum aklıma birşey getirmek istemiyorum 2 aya kadar gayet düzenliydi. değil miki ertesi gün hapı kullandım o zaman işler tersine döndü he şöyle bir durum var tarihlerim düzenli ama sökmek sorun yok gelmiyır yani bu da beni rahatsız ediyor kansızlıkmı var desem hep vardı o zamanlarda da olurdu tabi antibiyotikte kullanıyorum onlardamı etkiliyor anlamadım önümüzdeki hafta randevu alıcam dr araştırıyorum ama düşüncem ilk devlete gitmek ilk testlerimi orada yaptırayım folik aside başlayayım hamile kaldığımda da özele dr araştırıp sürekli ona gitmek istiyorum çünkü test falan fıstık özeller fena geçiriyor o yüzden ilk devlet bir de ben lazer oluyorum bayadan beri ilk defa bir kaşıntı olmaya başladı dünde ilişki esnasında yanma oldu off korktum acaba enfeksiyon mu kaptım oda korkuttu beni bakalım devam ederse beni bu rahatsızlık belki yarın bile giderim şuan birşey yokilaç da yapmış olabilir kuzum bencede doktora bir git sen aklında bişey kalmasın
yok beee hayır ara verince bir rahatlık oluyor sadece beslenmemizede dikkat etmek gerekiyor kafa rahat olcak tatalım takınca da olmuyor beynin sürekli konuşuyor ozamanda motivasyonun azalıyor bence etkileyen ovalla canım bende hayranım ya eşime kalsa olurda işte ben biraz tembelim yaniiki günde bir olunca insanda isteksizlik başlamıyormu ki ya
kuzum aklıma birşey getirmek istemiyorum 2 aya kadar gayet düzenliydi. değil miki ertesi gün hapı kullandım o zaman işler tersine döndü he şöyle bir durum var tarihlerim düzenli ama sökmek sorun yok gelmiyır yani bu da beni rahatsız ediyor kansızlıkmı var desem hep vardı o zamanlarda da olurdu tabi antibiyotikte kullanıyorum onlardamı etkiliyor anlamadım önümüzdeki hafta randevu alıcam dr araştırıyorum ama düşüncem ilk devlete gitmek ilk testlerimi orada yaptırayım folik aside başlayayım hamile kaldığımda da özele dr araştırıp sürekli ona gitmek istiyorum çünkü test falan fıstık özeller fena geçiriyor o yüzden ilk devlet bir de ben lazer oluyorum bayadan beri ilk defa bir kaşıntı olmaya başladı dünde ilişki esnasında yanma oldu off korktum acaba enfeksiyon mu kaptım oda korkuttu beni bakalım devam ederse beni bu rahatsızlık belki yarın bile giderim şuan birşey yok
geçen eşimle konuştum da oda enfeksiyon vs korktuğu için istemiyor yaza denk gelirse hamileliğimiz o zaman bol bol denize gideriz diyor tamam havuza gittiğinde test yapıyorlar vs ama olduki o zaman iyisin daha sonra mantar oldun vs enfeksiyon kaprın klor bazen çok atıyorlar vs ya bende bunu düşündüğüm için yanaşamıyorum aaahh aahah böyle kendi evinin özel havuzu olacak giricen hergün ohhh misss sonra çıkıcan meyve salatanı ohh birde muzlu süt ballı cevizli meyve suyu karışımı ohh ağaçlar sessizlik varya hamileliğin ne kadar huzurlu geçerse o bebekte huzurlu oluyor anneden çok etkileniyor gazlı olduğunda o da gazlı doğuyor sıkıntı oluyor yada sinirli olursan oda viyak viyak oluyor . kızlar bol bol klasik müzik piyano dinleyin evde uzanın kitap okuyun kendinize beslenme düzeni yapın bebekle hamilelikle ve doğum sonrası belgeseller izleyin okuyun her akşam eşlerinizi alın yemekten sonra yürüyüş yapın hiç birşey yapamıyorsanız bile yürüyün yarım saat ve genç kalmak için de bolbol su içinBende hamileyken yüzmek istiyorum aslında. Doğumu kolaylaştırıyor ya :)
git bencede ya durma artık rahatlarız hepimizGünaydın canlar ben sabaha kadar uyuyamadim heyecandan sonra uyuyakalmisim bayada derin uyumusum kalkamadim alarma kaçtı 10a kadar aliyorlar saglik ocaginda bugün orasi yalan oldu hatta bugün kan testi yalan oldu sanırım neyse vardir bundada bir hayır hala adet olmadım laboratuvar var burda orayami gidip versem acaba bakiyim sitesinden kaca kadar aliyorlar
kesin gidicem evet zaten folik asit ve hamilelik öncesi kontrole gidecektim bunuda söylerim baricanım ilaçlarda yapıyor birde şimdi mevsim değişikliği de var ya oda yapabilir benimde bu ay 13 gün geç geldi çünkü stress de engeller ama kafanda soru işareti varsa doktora git bir baktır için rahat eder en azından kuzum
Preseed jel nedir? Ins gerceklesir yanip tutusuyoruz bebis icinkızlar bana bir heyecan bastı bugün tam adetime 10 gün var ama içimde bir sıkıntı beni boğuyor daha öncede söylemiştim.2 yıldır bebiş istiyoruz olmuyor.ama bu ay çok ümitliyim eşimin geçmişlerinden ermiş bir dedesi varmış onun kabrinin topragından muska yapıp bir hafta okunup üzerime takıldı.hem eşime hem bana ama bunu yapan kadın eşimin halası öncesinde rüyaya yatıyor işe yarar yapabilirsin derse yapıyor ve rüyasında olur yap bir tane kızları olucak diyor dede rüyasında (size belki saçma gelebilir ama ben önce allaha sonrada buna vesile olan insana inanıyorum heleki eşimin kanından olan kişi ve köyde herkese yapmış olmuş aileside bunu biliyor neyse :) ) preseed jel aldım gebelik sağlanması kolay olsun diye onu kullandım bir de dün değil önceki gece eşim rüyasında bir kalabalıkta kucağında yeni doğmuş bir kız bebek var bakın bu bizim kızımız diyor sonra dün gecede arkadaşımın annesi beni rüyasında görüyor iki tane beyaz tertemiz saray birine giriyorum eşim bana şaşalı bir taht kurmuş ben o tahta oturuyorum aradı sabah sen hamile misin diyor Allahım nasibimiz sende sana inanıyoruz senden hayır ve merhamet diliyoruz kucaklarımızı boş bırakma yarabbim ...
çok uzun okudunuz için teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?