yok beee hayır ara verince bir rahatlık oluyor sadece beslenmemizede dikkat etmek gerekiyor kafa rahat olcak tatalım takınca da olmuyor beynin sürekli konuşuyor ozamanda motivasyonun azalıyor bence etkileyen o
allah seniya bizim bayağı aralı oluyor kaç aydır yumurtlama dönemi de boş geçiyor bakalım bu ay istikrarlı olmaya çalışıcam benim eşimde sıkıntı yokta bende sıkıntı büyük
Kızlar merhabaaaaa
Aranıza yeni katıldım eylüle bende hamile girmek istiyorum
İnanın çok araştırdım.. bu işin tek püf noktası mutlu olmak stres yapmamak görev gibi bakmamak umarım isteyen herkes anne olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
merhaba,Kızlar merhabaaaaa
Aranıza yeni katıldım eylüle bende hamile girmek istiyorum
İnanın çok araştırdım.. bu işin tek püf noktası mutlu olmak stres yapmamak görev gibi bakmamak umarım isteyen herkes anne olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
İnşallah ugur getirir eylul en sevdiğim ay hepimize ugur getirsin insallaharamıza hoşgeldin canıminşallah bu ay dualarımız Kabul olur doğru söylüyorsun birde kafaya takmamak çocuğu düşünmemek gerekiyor bakalım bu ay inşallah bize uğur getirir
yaştaşız seninle bende sağlıkçıyım 3,5 ay olacak evleneli benim eşim istiyor çok bana kalsa 1 sene maksimum ama yok malesef o yüzden hamilelik için hazırlık yapıyorum ve cesaret ve tecrübelik kazanmam içinde bu topiğe katıldım. senin baya olmuş evleneli maşallah uzun süre düşünmemişsiniz bebek.. neredensin ?Hosbuldukkkk kızlar
oho hemen tanımıyorum kendimiii
Özel bir bankada çalışıyorum 27 yaşındayım
İsmim melis evliligimizxe 3. Seneye girdik hazirandan beri çocuk istiyorum
Sizler?
yaştaşız seninle bende sağlıkçıyım 3,5 ay olacak evleneli benim eşim istiyor çok bana kalsa 1 sene maksimum ama yok malesef o yüzden hamilelik için hazırlık yapıyorum ve cesaret ve tecrübelik kazanmam içinde bu topiğe katıldım. senin baya olmuş evleneli maşallah uzun süre düşünmemişsiniz bebek.. neredensin ?
olur oluuuuurrkızlar çok yoğun şuan 2 ğune bır sektrmıoruz en yoğun çalıştığım ılk ay olacak o kadar denemeden sonra ıstemeden sonra bu ayda tutmazsa buyuk hayal kırklığı olur ya o kadar çabadan sonra dıer ayalar çaba olmadı ıçın yınede cok takmım dıodum ama bu ay evet bu ay uffff ınşşşşş
Günaydın kızlar :)ayyyy ne güzelmiş burası ya heyecanlandırmaya bile yetti sizde yapın kızlar
bu takvime göre eger hamileysem 4 eylulde rahim içine ekilecek diyor
15 eylüldede kalp atımına basladıgı dün diyor
çok heyecanlandım ya inşallah gerçek olur[/QUOTE
myzt batına bıse de kalmamıs kuzum sayfanın basından baktım 9 eylul
Umarm rabbim rüyandaki gibi gzl bir haber almayı nasip eder sana
allah senieee artık bu kadar istiyorsan onu da okadar isteyeceksin tatlım malum o olmadan olmuyor bebek
aynen canım benimkide Meryem Ana misali oldukız yok istemek sorun değilde çok bunalımlı bir kişiliğim ben en ufak bişeyde bunalıma bir giriyorum bir çıkamıyom bunalımdan birde hafta içi banyo meselesi var geç oluyor falan tembelliğime geliyor işte napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?