Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

yok beee hayır ara verince bir rahatlık oluyor sadece beslenmemizede dikkat etmek gerekiyor kafa rahat olcak tatalım takınca da olmuyor beynin sürekli konuşuyor ozamanda motivasyonun azalıyor bence etkileyen o

ya bizim bayağı aralı oluyor kaç aydır yumurtlama dönemi de boş geçiyor bakalım bu ay istikrarlı olmaya çalışıcam benim eşimde sıkıntı yokta bende sıkıntı büyük

ya bizim bayağı aralı oluyor kaç aydır yumurtlama dönemi de boş geçiyor bakalım bu ay istikrarlı olmaya çalışıcam benim eşimde sıkıntı yokta bende sıkıntı büyük
allah seni eee artık bu kadar istiyorsan onu da okadar isteyeceksin tatlım malum o olmadan olmuyor bebek

aramıza hoşgeldin canım inşallah bu ay dualarımız Kabul olur doğru söylüyorsun birde kafaya takmamak çocuğu düşünmemek gerekiyor bakalım bu ay inşallah bize uğur getirir

merhaba,
hoşgeldim umarım istediğin en güzel şekilde olur. tanıt bakalım kendini kaç aylık evlisin ne zamandır bebeiş düşünüyorsunuz yaşlarınız kaç

Hosbuldukkkk kızlar

oho hemen tanımıyorum kendimiii

Özel bir bankada çalışıyorum 27 yaşındayım

İsmim melis evliligimizxe 3. Seneye girdik hazirandan beri çocuk istiyorum

Sizler?
yaştaşız seninle bende sağlıkçıyım 3,5 ay olacak evleneli benim eşim istiyor çok bana kalsa 1 sene maksimum ama yok malesef o yüzden hamilelik için hazırlık yapıyorum ve cesaret ve tecrübelik kazanmam içinde bu topiğe katıldım. senin baya olmuş evleneli maşallah uzun süre düşünmemişsiniz bebek.. neredensin ?

kızlar çok yoğun şuan 2 ğune bır sektrmıoruz en yoğun çalıştığım ılk ay olacak o kadar denemeden sonra ıstemeden sonra bu ayda tutmazsa buyuk hayal kırklığı olur ya o kadar çabadan sonra dıer ayalar çaba olmadı ıçın yınede cok takmım dıodum ama bu ay evet bu ay uffff ınşşşşş

Kizlar bata 4 gun kaldi, regl agrilari basladi, aslinsa 1 hafta once degisik batmalar oluyordu kasiklarimda bir gun sadece solda bir gun sagda. Ama simdi regl agrisi basladi gibi. Boyle olup da hamile kalan var mi? Herhalde olmadi bu ay, nasip

olur oluuuuurr

Günaydın kızlar :)
Bende yaptım benimde takvime göre eğer hamileysem yarın rahim içine geçiyormuş ay inşallah ya keşke gerçek olsa ve gösterilen doğum tarihi eşimin doğumgünü çok istiyorum ya gerçek olmasını[/QUOTE]

Eklentiler

• image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 41
Evet cnm uzun süre düşünemedim maalesef çok borcumuz vardı düğün sonrası onları amca temizleyebildik ev kredimiz var İstanbulda yaşıyoruz çocuk anne olmak dünyanın en güzel hissi yakınlarımdan gördüğüm kadariyla allah isteyen herkese nasip etsin bize hepimize insallah

allah seni eee artık bu kadar istiyorsan onu da okadar isteyeceksin tatlım malum o olmadan olmuyor bebek

aynen canım benimkide Meryem Ana misali oldu kız yok istemek sorun değilde çok bunalımlı bir kişiliğim ben en ufak bişeyde bunalıma bir giriyorum bir çıkamıyom bunalımdan birde hafta içi banyo meselesi var geç oluyor falan tembelliğime geliyor işte napıyım

o banyoya uşendımı bnde bışeye uşenmıom ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…