Dogmamis cocuga don biciyoruz acaba ne olacak :) bizimkilerde simdiden kiz erkek diyorlar bakalim kimin dedigi cikacak. Ben en cok kiz cocuklarini sevmeme ragmen cocuk yapmaya karar verdigimden beri erkek geciyo icimden ilki erkek olcak sanki ama eli ayagi duzgun sagliköi olsun, benimle olsun, benden ve esimden olsun gerisi onemli degilkız uyu bebişin dinlenmesi lazım inan inan anneeeeee oluyorsun eteklerinde anne diye koşacak bir kızın olacak anaaaa kızın dedim :/ bilmiyorum valla bianda kız dedim
Aminn tatlim insallah hersey yolunda gider. Her an dualarimdasiniz hepiniz, insallah sizde beni tez zamanda teyze yapin sevincim buruk kaliyo boyle nedense
Canim ne kadar dogru yanlis bilemem adamin dedigi 403.300 bat günü yani aksam 22:30 da yaptirdiktebrik ederim allah hayırlı etsin. 403 bat dan nekadar sonraki değerin yada önce
Aminnnnnn kuzum binlerce kez aminn allahim duysun bizi ben hep stres yaptim, dayanamadim falan, olmucak sandim esim bile dedi bu ayda yok galiba sen randevuna git sonrada ben gideyim kontrole hani hic sey olmadi bosverdim oldu olayi hicte bosvermedim cokta taktim ama olmus iste yok dedim o kadar cunku ihtimal vermedim. Olacak insallah hepinizin tek tek birlikte buyutucez bebislerimiziİnşallah canım..
Aminnnn insallah hersey yolunda gitsin bi doktora gorunelim icim hala rahat degil :)Sup3risi cok sevindim Can'ım hadi hayırlısı olsun sağlıklı relax güzel bir hamilelik geçirmeni diliyorum
Benimi? Ben 2-3 gun kala falan idrar testi yapmistim emin oldum kimse inanmadi kan testine kadar hevesimi kursagimda biraktilar resmen :) ama kan icin mecburen dayandim kibristaydik kaynim gilde onlarinda deniyolar olmuyo 1 yildan fazladir galiba yaptirmak istemedim orda test onlar bilsin istemedimsabrından dolayı ayrıca tebrik ediyorum ben 11 ine kadar nasıl dayanacağım bilemiyorum
Aminnnnnn kuzum binlerce kez aminn allahim duysun bizi ben hep stres yaptim, dayanamadim falan, olmucak sandim esim bile dedi bu ayda yok galiba sen randevuna git sonrada ben gideyim kontrole hani hic sey olmadi bosverdim oldu olayi hicte bosvermedim cokta taktim ama olmus iste yok dedim o kadar cunku ihtimal vermedim. Olacak insallah hepinizin tek tek birlikte buyutucez bebislerimizi
Benimi? Ben 2-3 gun kala falan idrar testi yapmistim emin oldum kimse inanmadi kan testine kadar hevesimi kursagimda biraktilar resmen :) ama kan icin mecburen dayandim kibristaydik kaynim gilde onlarinda deniyolar olmuyo 1 yildan fazladir galiba yaptirmak istemedim orda test onlar bilsin istemedim
Canım bak mesela topiğe değilde konu başlığına gidiyosun atıyorumhamilelik orada hemen yeni konu aç butonu var ekledim bak aşağıdamyzt ya ben konu açacam ama nasıl açacagımı bilmiyorum ya ;(
Teşekkürler canım
bende diyorum nasıl dayandı kiBenimi? Ben 2-3 gun kala falan idrar testi yapmistim emin oldum kimse inanmadi kan testine kadar hevesimi kursagimda biraktilar resmen :) ama kan icin mecburen dayandim kibristaydik kaynim gilde onlarinda deniyolar olmuyo 1 yildan fazladir galiba yaptirmak istemedim orda test onlar bilsin istemedim
Aminnn kuzumm aminn rabbim duysun sesini sanada yasatsin bu güzel duyguyu insallah. Benim su an tek hissettigim biraz migde bulantisi ve sag kasik agridi yumurta o taraftaydi diye sanirim oda.Canım ben de bu ay olmuyacak diye düşünürüyorum ama Allah büyüktür.. seni nasıl sevindirdiyse bizleride sevindirsin inşallah.. tüm bekleyenlere ve bana tez zamanda bebişler versin..
Canim ben simdi sevinemiyorum soze bile kiyamiyorum ben var oldugunu biliyodum dun vedalasirken stres yapma fazla kendine diyo icim parcalandi resmen oda istiyo bellode kaynimin doktora gitmesi lazim oda cok sorumsuz benim esim oyle degilİnşallah eltinde biran önce hamile kalır.. senin gibi düşünceli bir eltisi olduğu için çok şanslı..
Aminnn kuzumm aminn rabbim duysun sesini sanada yasatsin bu güzel duyguyu insallah. Benim su an tek hissettigim biraz migde bulantisi ve sag kasik agridi yumurta o taraftaydi diye sanirim oda.
Benmi dayancam :) cok sabirsih bi insanim normalde ama bide hersey yolunda gidicekmi korkusuda var su an o yuzdende biraz sabretmeye calisiyorum strese girip etkilenmek istemiyorumbende diyorum nasıl dayandı kiböylesi daha uydun olmuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?