Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Doktor bana tok karna demişti de o yüzden sordum canım. Bende baya kilo aldım folikasite bağlıyorım ama belki de onu bahane ediyorum :KK70:
Yok canim bahane degil bende dikkat etmeyi birakmistim yani salata corbayla gunu gecistirmiyorum ama gunde en fazla iki kez yiyorum oda cok degil ilac ac karninada kilo yapiyo arkadasim var burda hamile oda 3 kilo aldi uc ayda ki o benden daha zayifti gunde bi kez yemesine ragmen aldi. Vitamin sonucta normal herhangi bi c vitamini tableti bile alsan kilo yapabiliyo

:63:Ayne
Yok canim bahane degil bende dikkat etmeyi birakmistim yani salata corbayla gunu gecistirmiyorum ama gunde en fazla iki kez yiyorum oda cok degil ilac ac karninada kilo yapiyo arkadasim var burda hamile oda 3 kilo aldi uc ayda ki o benden daha zayifti gunde bi kez yemesine ragmen aldi. Vitamin sonucta normal herhangi bi c vitamini tableti bile alsan kilo yapabiliyo
n kızlar folik asit çok kilo yapyomus .. Ben kilo almak istemeyorum:63::63:

kızlar selam bende geldim hala ağustosa bakıyordum bende :) bu ay inşallah bende hamiş kalabilirm yumurtlamayı tam günlerinde tutturdum ama inşallah olur bat 4 eylül geri sayım başladı:dua::dua:
Bence çalışmaya devam et canım 4 eylüle daha çok var

Son düzenleme:
:63:Ayne

n kızlar folik asit çok kilo yapyomus .. Ben kilo almak istemeyorum:63::63:
Bende istemiyordum cok takintili bi insanim o konuda ki 3 gun yesem 4 gun ac gezen biriydim ama bebegim olsunda kilo umrumda degil su an 80 kilo bile olabilirim hamileyken nede olsa sonrasinda vericem zor degil. O yuzden bebisleriniz icin folik asite baslayin onlarin saglikli olmasi cok daha önemli.

evet ghepsinde var mesela kan ilacında da var kuzucum hem nrmal folik asit kilo aldırmz ama pharmaton tarzı aldırıyor hatta annem sırf kilo almak için içiyor onu ama sen bilirsin kuzucum
Tsk ederm cancaaaazm cok tatlisn ana malesef folik asitte tek basna aldryor die bliyorum.. Neyse artık kullancam yememe dikkat ederm.. Bi hamile oliyim zaten kilo falan düşünmiycem:halay::dondurma:

Bende istemiyordum cok takintili bi insanim o konuda ki 3 gun yesem 4 gun ac gezen biriydim ama bebegim olsunda kilo umrumda degil su an 80 kilo bile olabilirim hamileyken nede olsa sonrasinda vericem zor degil. O yuzden bebisleriniz icin folik asite baslayin onlarin saglikli olmasi cok daha önemli.
Ben daha başlamadım ama inşallah olursa başlarım canım evet bebiş olsnda kilo verilir inşallh :)

Bizim burda verilen 400 mg trde 500 de varmis sanirim hatta gorumce hamile olana kadar icmedi doktora gitmis gunde uc tane ic demis onuda ilginc buldum
Benimde 400 mg. Normalde hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanmalı ya görümcen hamile kalınca başlamış acaba o yüzden mi günde 3 defa dediler ki acaba. Bana tok günde 1 tane demişti. Valla 1 sene olcak hala kullanıorum

Back
X