Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

@Karpatyam kız ben sildirdimi ne diye okudum sence saldırdım eşime

tam denk ğelmış kuzum valla saana ış başa düştü desene

Karpatyam yumutlama günündemiydin bilmiyordum bak demek denk getirmişim hiç sorma ama benim eş öküzdü ne yapsam bi türlü olmuyordu :/ sonra baktım tık yok ses etmedim dedim ki çocuk istiyon ama leylekler getirmiyor beyfendi dedim 2 gün geçti bugünde uyuyordum uyuyan insan öyle mi uyandırılır agzının ortasına bi yapıştırmışım Adamın nevri döndü uykuluyken ne bulaşıyon bana bilmiyo sanki huyumu

anam uykuluyken dokunmıcaklar haklısın benmkıde bu sabah benden aldı alımını adamı ışe gıderken rezıl ettım sonra vezı r ettım yolladım

anam uykuluyken dokunmıcaklar haklısın benmkıde bu sabah benden aldı alımını adamı ışe gıderken rezıl ettım sonra vezı r ettım yolladım
aynı ben adamın ruhuna okuyorum sonrada Allıyorum ballıyorum bide adama gece masaj yaptık ayaklarını yıkadık cilt maskesi saç maskesi yaptık durmuş yok lan senin gibi avradı nerden bulcaktım ben iyikki benim avradımsın diyo tabi bulamazsın düşünme bile agzını kırarım dedim adam bulamazdım dedim zaten diyor olsun trip atmam kazımdı sus sen dedim susturdum :/ ne çekiyor be

sende benım le aynı huyun vaalla :) yazık bu herıflere ya mılletın eşı ış bılmez güç bılmez bızımkıler yapıo yınede çekıo bızden arada yağlayıpo ballıoz adamlar tşk edıo ondada yaranamıolar

Ben bi tuu icemedim ya cok kotu midemi bulandiriyor aslinda akinti sorunu yasayan biriyim cok iyi geliyo diyolar ama icemedim bi turlu

çok sayılmasakta evet sayılırız atla gel yardıma ölcem adamın bıraktıgı mutfaga bak ahhh evde olacaktı ki şunları nasıl toplatıyordum sinirlerim geliyor yapasım bile gelmiyor ya göxümde büyüyor Karpatyam

Eklentiler

• image.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 44
şu mutfaga bak aglıycam daha diger yanlardan bahsetmiyorum bile nasıl çıkcam işin içinden akşam 8de yemege gelcekler daha yemek yapamadım temizlikten Karpatyam akıl ver bana ;(

adam resmen şaheser yapmış :))) torla topla salla çöpe çöplerı ğerısı makınan varsa mkınaya yoksa yandın canım en zoru en nefret ettım bulaşık yıkamak bnm mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…