tam denk ğelmış kuzum valla saanaay ne evdesi evde olsa bende yaptırcamda işte adam , bide malzeme istedim akşam görümcem gelcek yemek yapcam, adam hala getirmedi ev işide bitmiyor 1 aydır süpürgem yoktu bozuldu yenisini aldım bugün yeni yeni süpürüyorum bide halsizlik var ya anca yetişiyorum ;( ama kaç gündür hastaydım adam sözde yemek yapıyordu mutfaga girdigim anda elim ayagım titredi her yer yag her yerde tabak çanak içecek çöpler, dolaplar kızartma evde olsaydı tek tek yaptırırdım ona şunları ama degil şans ya ;( rezilde olamam görümceme of
@Karpatyam kız ben sildirdimi ne diye okudum sence saldırdım eşime
yapma be o derece dıosun yanı tatlım valla uzuldum ne dım yok ya bole uzak uzak olmuo dertleşcez aynı anda ğebe kalcaz bırbırmıze acıl durumlarda yardıma ğtcez ne bılım :):):)Karpatyam valla mutfagı bi atsam oturur aglarsın benle birlikte yani ;( o derece rezil
anam uykuluyken dokunmıcaklar haklısın benmkıde bu sabah benden aldı alımını adamı ışe gıderken rezıl ettım sonra vezı r ettım yolladımKarpatyam yumutlama günündemiydin bilmiyordum bak demek denk getirmişim hiç sorma ama benim eş öküzdü ne yapsam bi türlü olmuyordu :/ sonra baktım tık yok ses etmedim dedim ki çocuk istiyon ama leylekler getirmiyor beyfendi dedim 2 gün geçti bugünde uyuyordum uyuyan insan öyle mi uyandırılır agzının ortasına bi yapıştırmışım Adamın nevri döndü uykuluyken ne bulaşıyon bana bilmiyo sanki huyumu
Aminnnn canim aminn allah duydu sukurler olsunnn ben daha olayin farkinda degilim ama dger yuksek gibi geldi sanki 5. haftadan 1 gun aldik bu gun
erzurum canım buzzzzzzzzzzz
aynı benanam uykuluyken dokunmıcaklar haklısın benmkıde bu sabah benden aldı alımını adamı ışe gıderken rezıl ettım sonra vezı r ettım yolladım
sivassss buz ;(erzurum canım buzzzzzzzzzzz
sende benım le aynı huyun vaalla :) yazık bu herıflere ya mılletın eşı ış bılmez güç bılmez bızımkıler yapıo yınede çekıo bızden arada yağlayıpo ballıoz adamlar tşk edıo ondada yaranamıolaraynı benadamın ruhuna okuyorum sonrada Allıyorum ballıyorum bide adama gece masaj yaptık ayaklarını yıkadık cilt maskesi saç maskesi yaptık durmuş yok lan senin gibi avradı nerden bulcaktım ben iyikki benim avradımsın diyo tabi bulamazsın düşünme bile agzını kırarım dedim adam bulamazdım dedim zaten diyor olsun trip atmam kazımdı sus sen dedim susturdum :/ ne çekiyor be
Ben bi tuu icemedim ya cok kotu midemi bulandiriyor aslinda akinti sorunu yasayan biriyim cok iyi geliyo diyolar ama icemedim bi turluGunaydin canim. Sogan kurunun 15.gunundeyim akinti vs.olmadi ama sogan kurunun 11.gununde cok hafif pembe su gibi 1 2 damla sonrasinda tekrar sildigim zaman kahverengi lekelenme oldu onun disinda hic bir sey gelmedi. Cok idrara cikartiyor arada vajinada kadinti ve yanma oluyor faydasini henuz gormedim ama illaki vardir insallah. Baska bir kk topiginde sogan kürünü yapanlarin yazilarini okudum cogu kanama yasamis erken adet olmus. Simsiyah kanama yasayanlar bile olmus ben anlamadım neden bende gelmedi diye.
ana yakın sayılırmışız kuzum yıned e:)sivassss buz ;(
adam resmen şaheser yapmış :))) torla topla salla çöpe çöplerı ğerısı makınan varsa mkınaya yoksa yandın canım en zoru en nefret ettım bulaşık yıkamak bnm meselaçok sayılmasakta evet sayılırızatla gel yardıma ölcem adamın bıraktıgı mutfaga bak ahhh evde olacaktı ki şunları nasıl toplatıyordum sinirlerim geliyor yapasım bile gelmiyor ya göxümde büyüyor Karpatyam
kolay ğelsın cnaım bnm :)şaheserden beter yaratmış her yer her yerde neyse ben koşup bitirmeye çalışayım yoksa akşam rezil oldum demektir ;(Karpatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?