- 14 Ekim 2014
- 1.566
- 1.229
- 133
- 37
4 yıllık evliyim canım ve olursa ilk olacakBir yıllık evliyiz ikinci denemem canm sen ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıllık evliyim canım ve olursa ilk olacakBir yıllık evliyiz ikinci denemem canm sen ?
Valla canım 3-4 kilo aldım ama folikasitten mi bilmiyorum.Sende kilo yaptımı canm
İnşallah hayırlısıyla olur canm kendinizmi istemediniz4 yıllık evliyim canım ve olursa ilk olacak
İştah aciyormus.. OlabilirValla canım 3-4 kilo aldım ama folikasitten mi bilmiyorum.
İstiyoruz da olmuyor. Daha önce bi tüp bebek yaptırdık ve kimyasal gebelikle sonuçlandıİnşallah hayırlısıyla olur canm kendinizmi istemediniz
aynen bende öyleyim canım hiç iş yapasım yok bu aralarKizlarr yaaa heralde bi ben boşum kimseden ses yok .. Gerci bende boş saylmam yataktan kalkabilsem bi sürü iş beni bekliyo
Bu ay bende öyle yapıcam. Adetim bitti bu gece inşallah başlıorumBide 2 günde bir ilişkiye giriyorsun ya yumurtlama gününe ilişki denk gelmediyse de o gün girdin mi ilişkiye
Ben gecen gece üşütmüşüm yaaynen bende öyleyim canım hiç iş yapasım yok bu aralar
aynen canım kural iki güne bir devam :)Bence çalışmaya devam et canım 4 eylüle daha çok var
Sanirim oyle cunku 7 haftalikti doktora gittigindeBenimde 400 mg. Normalde hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanmalı ya görümcen hamile kalınca başlamış acaba o yüzden mi günde 3 defa dediler ki acaba. Bana tok günde 1 tane demişti. Valla 1 sene olcak hala kullanıorum
Ohhh ohhh ellerine saglık bacm süpersin daha ne yapıcan.. Ben hiçbsy yapmyorum.. Baska yaptıgın seyler varsa söylede bizde yapalım.. Keske daha önce bilseydim bunları.. Bu sabah yedirirdim yiğitime...valla tatlım iki günde bir olayına dikkat etmedm işin aslı yani 3 gunde 1 girip peşpeşe iki gün üc gün girdiğimide biiyorum ama yumurtlamadan 1 gun once ve yumurtlama zamanı girdim pespese ; eşimede hep bitter cıkolata yedirdim sabahları ac karnına kecıboynuzu pekmezi yedirdim , ballı cevizli muz tabakları hazırladım :) daha ne olsunnnnn
Maaşallah :) baya baya beslemişsin eşini. Bende markete gidince bitter çikolata alayım barivalla tatlım iki günde bir olayına dikkat etmedm işin aslı yani 3 gunde 1 girip peşpeşe iki gün üc gün girdiğimide biiyorum ama yumurtlamadan 1 gun once ve yumurtlama zamanı girdim pespese ; eşimede hep bitter cıkolata yedirdim sabahları ac karnına kecıboynuzu pekmezi yedirdim , ballı cevizli muz tabakları hazırladım :) daha ne olsunnnnn
Geçmiş olsn canım hasta mı oldn yoksaBen gecen gece üşütmüşüm ya
Muhtemelen o yüzden günde 3 defa demişlerdir.Sanirim oyle cunku 7 haftalikti doktora gittiginde
doktorlar bu olayı abartıyor gibime geliyor.. Haklımıyım bilmyorum ama ilaçta kimyasal barındırıyor haliyle.. O yüzden içim pek rahat değil .. En iyisi doğal yollarla vitaminleri almak diye düşünüyorumSanirim oyle cunku 7 haftalikti doktora gittiginde
Tsk ederm evet cok halsizlik vardı birde kulagımın üzerine yatamıyorum agrı veriyor..gece canlar acık yatıyoruz sabaha karsı üşümüşüm artık havalar serinledi...Geçmiş olsn canım hasta mı oldn yoksa
inş hamişsindir cnm :) bnde bu anı çok bekleyenlerdenim
Tsk ederm evet cok halsizlik vardı birde kulagımın üzerine yatamıyorum agrı veriyor..gece canlar acık yatıyoruz sabaha karsı üşümüşüm artık havalar serinledi...