Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bu ay bende öyle yapıcam. Adetim bitti bu gece inşallah başlıorum :halay::halay::halay:Bide 2 günde bir ilişkiye giriyorsun ya yumurtlama gününe ilişki denk gelmediyse de o gün girdin mi ilişkiye

valla tatlım iki günde bir olayına dikkat etmedm işin aslı yani 3 gunde 1 girip peşpeşe iki gün üc gün girdiğimide biiyorum ama yumurtlamadan 1 gun once ve yumurtlama zamanı girdim pespese ; eşimede hep bitter cıkolata yedirdim sabahları ac karnına kecıboynuzu pekmezi yedirdim , ballı cevizli muz tabakları hazırladım :) daha ne olsunnnnn

Benimde 400 mg. Normalde hamilelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanmalı ya görümcen hamile kalınca başlamış acaba o yüzden mi günde 3 defa dediler ki acaba. Bana tok günde 1 tane demişti. Valla 1 sene olcak hala kullanıorum
Sanirim oyle cunku 7 haftalikti doktora gittiginde

valla tatlım iki günde bir olayına dikkat etmedm işin aslı yani 3 gunde 1 girip peşpeşe iki gün üc gün girdiğimide biiyorum ama yumurtlamadan 1 gun once ve yumurtlama zamanı girdim pespese ; eşimede hep bitter cıkolata yedirdim sabahları ac karnına kecıboynuzu pekmezi yedirdim , ballı cevizli muz tabakları hazırladım :) daha ne olsunnnnn
Ohhh ohhh ellerine saglık bacm süpersin daha ne yapıcan.. Ben hiçbsy yapmyorum.. Baska yaptıgın seyler varsa söylede bizde yapalım.. Keske daha önce bilseydim bunları.. Bu sabah yedirirdim yiğitime...

Maaşallah :) baya baya beslemişsin eşini. Bende markete gidince bitter çikolata alayım bari

Back
X