Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Anladım cnm benm 3 seans sürmüştü kanal tedavim aralarda bu hafta beklemiştim ama senin daha kısada sürebilir dua et hamile de kalsan Allah korur cnm bişey olmaz
Ins canım benim allah izin verirse 1 hafta sonra biter gibi ilacda ağrı olunca kullanırım parol geçirir inş.. sen de mi beni bekliyosun yda istiyosun

Aminnn insallah o gunlerde gelir kuzumm :) ben rahat birakmam valla uykuda bile sariliyo opuyo sabah sorsan benmi yaptim der :KK70: uyansada sorun yok hahaha hamileyken biz yatamicaz sence rahat birakcazmi yooo onlarda uyank kalsin :KK70:
haklısın canım biz rahat değilsek onlarda rahat durmasın :D

Bizim nerdeyse 1 buçuk yıl olacak ama eşimde hız ve morfoloji sorunu bende de tek tüp var. Bu ay marankinin macununu yediriyorum da kızlar bişey soracağım. Her ay farklı yumurtalıktan mı yumurtluyoryz? Bilen var mı? Denk gelecek mi merak ediyorum :(

Ins canım benim allah izin verirse 1 hafta sonra biter gibi ilacda ağrı olunca kullanırım parol geçirir inş.. sen de mi beni bekliyosun yda istiyosun
İnşallah cnm ben çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş çok hafif ağrmisti. Ben 2 senedir bekliyorum cnm çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdim tutmadı malesef sonra ameliyat oldum şimdi doğal yollarla olmasını beklicez 6 ay olmazsa tekrar tedavi olcm

kızlar selamlar ne var ne yok eylul ayı gelmeden eylulu bekler olduk çok sıkıntılı ama heycanlı bı sureç.... reglım hala afedersınız ama kahverengı ve sıya çamur gbı az az gelıyor adete takvımde 3 gün var gözukuyor. e kan testıde negAtif.... bı adet olaydıkm 2. günü doktora gıdeceğim Allah ızın verırse yumurtlama takıbı yaptıracağım bu ayı garantıleyeyım en azından bı cok kışı bu yontemle kalmış canlar

Ekimde 1 yıl olacak evleneli. başından beri istiyorum ben haziranda bir düşük yaptım şimdi tekrar deniyorum bakalım kısmet. senin ne durumun canım
canım biz 4 yıldır evliyiz ve ilk günden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadık ama doğal yollardan hamile kalamadım bir sene önce tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. Artık bir bebeğim olsun istiyorum benle birlikte evlenen kişilerin çocukları 3 yaşına değdi ve ikinci çocuğu bile düşünür oldular ben hala gözüm yollarda

Kizlar benim takvime gore yumurtlama bu gun ama akintiya gore ve atese gore gecti yumurtlama tabi devam edicem bu gunu ve sonraki 4 gunude degerlendiricem. siz en cok yumurtlamada neye dikkat ettiniz?

canım batın üzerinden 9 gün geçti normalde 10 ağustos da olmam gerekiyordu cumartesi kan vericem inşallah olumlu olur bakalım :cry::cry:

canım biz 4 yıldır evliyiz ve ilk günden beri çocuk istiyoruz hiç korunmadık ama doğal yollardan hamile kalamadım bir sene önce tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı. Artık bir bebeğim olsun istiyorum benle birlikte evlenen kişilerin çocukları 3 yaşına değdi ve ikinci çocuğu bile düşünür oldular ben hala gözüm yollarda
Canım benim Allahım en kısa zamanda nasip etsin sana da inşallah. Sabretmek gerekiyor işte ama zaman uzadıkça insan yıpranıyor. Yılmak yok tabiki. Peki herhangi bir sorunun var mı canım o yüzden mi olmadı

Back
X