Yok canim yapmadım her seferinde tek cizgi gördüm gecen ay da ilk defa 5 gun gecikti adetim kan testi yaptırdım 1,2 cikti.yine yıkıldım. Oyuzden.bu sefer cok umitlenmek istemiyorum. Hic bi belirti yok göğüs agrisi karin.agrisi vs..adet belirtimde yok.yerleşme kanamsidir.ins canim yaa.
bende folbiol 5 mg kullanıyorum onun içindede hepsi var benim merak ettiğim bişey var bi aydınlatın beni hcg hormonu adet döneminde yükseliyor mu bilen var mı @KarpatyamSup3risi Masalll92 ve diğer arkadaşlar
Kızlar sağ kasıgımda batma var uzanıp ayağımı toplayınca rahatlıyorum nedendir bilemedim
benimde tam ters sol kasik ve sol bacak butun sekilde agri oluyo nedir assoscum bende bilemedimKızlar sağ kasıgımda batma var uzanıp ayağımı toplayınca rahatlıyorum nedendir bilemedim
inşallah hamile kalırım kimyasal değildir yaaYok canım hcg hormonu adet döneminde yükselmiyor.
muhtemelen hamilesin hayırlı olsunSlm kizlar bisey sormak istiyorum belkide cok sorulmustur ama bide ben sorim ovulasyon testi kullaniyorum kullanmaya basladigimdan beri hep cift cizgi ama biri az silik ayni oranda koyulastiktan sonra yine silik devam etti suan 5 gun var batima.hala cift cizgi cikiyo silik bir sekilde normalmi
Bebek rahme doğru ilerliyor olabilir diyo bazı bilgiler haydi inşlhbenimde tam ters sol kasik ve sol bacak butun sekilde agri oluyo nedir assoscum bende bilemedim
Slm kizlar bisey sormak istiyorum belkide cok sorulmustur ama bide ben sorim ovulasyon testi kullaniyorum kullanmaya basladigimdan beri hep cift cizgi ama biri az silik ayni oranda koyulastiktan sonra yine silik devam etti suan 5 gun var batima.hala cift cizgi cikiyo silik bir sekilde normalmi
i
inşallah hamile kalırım kimyasal değildir yaa
Canim bebegin beyin gelisimi icin ve ana rahimini hazirlamasi icin folik asit cok gerekli. Olmadi folik asit iceren yiyecekler yemeye dikkat et
Rabbim insallahh hayirlisiyla hepimize nasip eder annelik duygusunuu hemde en kisa zamandaamin amin aminnnnn.....
Cok tesekkur ederim cevapladigin icin cnm bazi yerlerde kist oldugu zaman cift cizgi hep cikar falan yaziyorda korktum bendeCanım ovu testlerinde herzaman çift çizgi çıkar iki çizgi de aynı renkteyse yumurtlama zamanındır.
agzin bal yesin canim sevincimiz bir olsun ins cnmm tam bat kacti senin sayfa silindiya aklima gelmediBebek rahme doğru ilerliyor olabilir diyo bazı bilgiler haydi inşlh
Can'ım 13 14 eylül aynıydık senle inşallah yaaaagzin bal yesin canim sevincimiz bir olsun ins cnmm tam bat kacti senin sayfa silindiya aklima gelmedi
ins cnm ewt benimde oyle enson 15 agustosta oldum bat 13 eylul ins hamisizdirCan'ım 13 14 eylül aynıydık senle inşallah yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?