Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar cok moralim bozuk, 7 aydir deniyirum ama gebelik olmuyor, bir arkadasim benim cocuk istedigimi duyduktan sonra karar verdi hamileymis. Benimle birlikte evlenenler coktan hamile hatta pek cogunun cocugu buyudu. Kotu bi psikoloji icindeyim.

Canım takma kafana diyeceğim ama biliyorum ki insan ister istemez kafaya takıyor. Ben de senin gibiyim. Benimle aynı sene evlenenlerin hep bebeği oldu. Ama ne yapabiliriz ki . Veren de Allah , vermeyen de. Dua edip, tedavilerimizi yapmaktan başka çaremiz yok. Rabbim bize de tez zamanda bebişler versin.

Kızlar geçen de doktora gittim ya, iltahap için. Doktor benden günün ilk idrarını istedi. Nezaman getirirsen getir dedi. Günün ilk idrarında daha çok belli oluyormuş , iltahaplar,mikroplar felan.
Benim de şuanda batıma 6 gün var. Dedim bir kaç hün daha bekliyeyim en azından hamileysem o idrarı götürdüğümde belli okur . umut işte

Belirtilerin mi vardı canım ? O yüzden mi test yaptın öyleyse nelerdi belirtierinn hayırlı olsun bu arada maşallah Allah tamamına erdirsin

ben bu ay beklemediğim için konduramadım ama meğerse hepsi belirtiymiş. son ilişkiden bir hafta sonra geçmeyen aşırı gaz başladı. göğüs ağrısı, bel ağrısı, kasıklardan başlayan ve bacağa inen bir ağrı, regl olacakmışım gibi karın ağrısı ki hala devam ediyor. halsizlik, mide kazınması. benim vücudum bhcg ye aşırı tepki gösteriyor. o yüzden belirtilerim çok net olduğu için hep erken öğreniyorum. bu üçüncü hamileliğim hepsini de 4 gün kala öğrendim.

Ne güzel canım ya. İnşallah bizde hamileyizdir son 4 gün

Maşallah canım ya bizde heycanla bekliyorz inşallah hamileyizdir batı 9 olan hamileyim diyince heeycan sarıyor ama güzel cesaret kana gidebilmişsin biz arkadaşla meleğinibekliyorla gecikmeden test yapmayalım diyoruz korkuyoruz ama,belirtilerimizfe var yani psikolojik değildir inşallah

Benim de yarın adet günüm ama belim agrimaya başladı bile yani yine olmadı anlasilan

Hayırlı olsun Allah sağlık versin her ıkınıze de. benim de bugün gecikmemin 3. günü test yaptım ve iki çizgiyi gördüm çok şaşkınım üstelik benim de 3. hamileliğim :) Yarın emin olmak için kan testi de yaptıracam bakalım artık hayırlısı. siz nasıl emin oldunuz ??

783692"]canım bende aynı kimyasal düşük yaptım 2 agustosta adet görmedim hala sen ne zaman adet gördün[/QUOTE]
canim normal adet gunumden 15 gun sonra falan adet gordum..

inşallah yaaa pisikolojiksr yıkılırım ben 3.68 çıktı 4 gün var daha ama bu değer 4 güne göre az sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…