Kizlar cok moralim bozuk, 7 aydir deniyirum ama gebelik olmuyor, bir arkadasim benim cocuk istedigimi duyduktan sonra karar verdi hamileymis. Benimle birlikte evlenenler coktan hamile hatta pek cogunun cocugu buyudu. Kotu bi psikoloji icindeyim.
neyse daha adetime 4 gün var bidaha baktırırım olmazsa ama inşallah yükselir yaa
Belirtilerin mi vardı canım ? O yüzden mi test yaptın öyleyse nelerdi belirtierinn hayırlı olsun bu arada maşallah Allah tamamına erdirsin
Ne güzel canım ya. İnşallah bizde hamileyizdir son 4 günben bu ay beklemediğim için konduramadım ama meğerse hepsi belirtiymiş. son ilişkiden bir hafta sonra geçmeyen aşırı gaz başladı. göğüs ağrısı, bel ağrısı, kasıklardan başlayan ve bacağa inen bir ağrı, regl olacakmışım gibi karın ağrısı ki hala devam ediyor. halsizlik, mide kazınması. benim vücudum bhcg ye aşırı tepki gösteriyor. o yüzden belirtilerim çok net olduğu için hep erken öğreniyorum. bu üçüncü hamileliğim hepsini de 4 gün kala öğrendim.
ben bu ay beklemediğim için konduramadım ama meğerse hepsi belirtiymiş. son ilişkiden bir hafta sonra geçmeyen aşırı gaz başladı. göğüs ağrısı, bel ağrısı, kasıklardan başlayan ve bacağa inen bir ağrı, regl olacakmışım gibi karın ağrısı ki hala devam ediyor. halsizlik, mide kazınması. benim vücudum bhcg ye aşırı tepki gösteriyor. o yüzden belirtilerim çok net olduğu için hep erken öğreniyorum. bu üçüncü hamileliğim hepsini de 4 gün kala öğrendim.
İmomKızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
ben bu ay beklemediğim için konduramadım ama meğerse hepsi belirtiymiş. son ilişkiden bir hafta sonra geçmeyen aşırı gaz başladı. göğüs ağrısı, bel ağrısı, kasıklardan başlayan ve bacağa inen bir ağrı, regl olacakmışım gibi karın ağrısı ki hala devam ediyor. halsizlik, mide kazınması. benim vücudum bhcg ye aşırı tepki gösteriyor. o yüzden belirtilerim çok net olduğu için hep erken öğreniyorum. bu üçüncü hamileliğim hepsini de 4 gün kala öğrendim.
Kızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
Hamilelik haberleri almak çok güzel maşallah herkeseacaba ben de buraya hamileyim yazabilecek miyim cevap belli gerçi:-(
inşallah yaaa pisikolojiksr yıkılırım ben 3.68 çıktı 4 gün var daha ama bu değer 4 güne göre az sankiMaşallah canım ya bizde heycanla bekliyorz inşallah hamileyizdir batı 9 olan hamileyim diyince heeycan sarıyor ama güzel cesaret kana gidebilmişsin biz arkadaşla meleğinibekliyorla gecikmeden test yapmayalım diyoruz korkuyoruz ama,belirtilerimizfe var yani psikolojik değildir inşallah
canim ben bi 15 gun sonra adet oldum.canım bende aynı kimyasal düşük yaptım 2 agustosta adet görmedim hala sen ne zaman adet gördün
Ben Folio kullanıyorum:)Kızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
İnsallah canım isteyen herkes inşallahİnşallah en kısa zamanda siz de bu güzel haberi alırsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?