Benim de bat 14 eylül ama çok kuruyum bi gram akıntı bile yok hiç bir belirti de yok olmadı bu ay yine adetimi bekliycem artık
Ay olabilirmi ki :) cok tesekkurlermuht
muhtemelen hamilesin hayırlı olsun
Ama yapmayin boyle Allah tan umut kesilmez bu kadar olumsuz dusunup uzmeyin kendinizi lutfen vakti saati vardir muhakkak. Mevlam neylerse guzel eyler. 2 yillik evliyseniz daha cok erken ben ilk bebegimi 3. Yilimda kucagima almistimArtık benden bu kadar...her ay yarım kalan hayaller ,umutlar beraberinde gelen gözyaşlarıhep umutlanmayacagim bu ay diyorum ama aksine hep umut kelebekleri ucusmaya başlayınca iş işten geçmiş oluyor.iki yıldır yoruldum olmuyor olmuyor olmuyor... Allah burada tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin uykumun arasında beni agrilarla uyandıran kırmızılar...yine kimseler görmesin diyerek gece aglayislarim hoşgeldiniz..bu saatte bari rahat biraksaydiniz yoruldum artık fazlasıyla yoruldum :-(
Artık benden bu kadar...her ay yarım kalan hayaller ,umutlar beraberinde gelen gözyaşlarıhep umutlanmayacagim bu ay diyorum ama aksine hep umut kelebekleri ucusmaya başlayınca iş işten geçmiş oluyor.iki yıldır yoruldum olmuyor olmuyor olmuyor... Allah burada tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin uykumun arasında beni agrilarla uyandıran kırmızılar...yine kimseler görmesin diyerek gece aglayislarim hoşgeldiniz..bu saatte bari rahat biraksaydiniz yoruldum artık fazlasıyla yoruldum :-(
Benimde son 2 gün ve şuanda kasık ve bel ağrım var. Benim de ümidim yok canım. Sanırım kırmızılar yoldaBenim de yarın adet günüm ama belim agrimaya başladı bile yani yine olmadı anlasilan
Allahtan umudumu kesmiyorum asla her ay umutlaniyorum çünkü ama olmuyor yapmadığım şey kalmadı dualarla güç buluyorum sadece ne kadar zormus meğerAma yapmayin boyle Allah tan umut kesilmez bu kadar olumsuz dusunup uzmeyin kendinizi lutfen vakti saati vardir muhakkak. Mevlam neylerse guzel eyler. 2 yillik evliyseniz daha cok erken ben ilk bebegimi 3. Yilimda kucagima almistim
Dökecek miyim acaba mutluluk gözyaşlarınıKolay degil canim iki senen olmus benim 3.senemde geldi bir dusuk yaptim. Ne mutlu ki duzenli adet oluyorsun bende o da yoktu yumurtlama gunlerimi bile bilemiyordum. Hic umudunu kirma kendini uzme simdi vucudun kendini birkez daha annelige hazirliyor. Pes etmek yok evet yolumuz kolay degil uzuntulerimiz olucak ama sonunda mutluluk goz yasi dokuceksin. Simdi kafani dinlendir bu ay birlikte beklicegiz. Durmak yok yola devam
benimde henüz ağrım yok en az 36 saat diyolarya o yüzden mi acabaBenim hemen ertesi gunu agrim baslamisti gecen ay.3. Gunu en siddetli donemiydim.4ten itibaren azaldi.ama gecen ay tutmadi.bu ay hic agrim olmadi.bugun dr olabilir illa olcak diye bisey yok dedi.bakalim.bekliycez artik
Kızlar kimse cevap vermedi ama ben araştırdım iyice. Nihat hatipoğlundan dinledim şimdi. böyle bir dua yok dedi.Kızlar günaydın:) Internette gezinirken bir dua buldum kızlar size de sorma istedim bileniniz var mi henüz netlestirmedim araştırıyorum hala. Dön elham duası fatiha suresi ile yapılıyormuş. Bilen duyan oldu mu hiç aranızda
Canım tam bacağınla kasığın arasında mıKızlar günaydın bu sabah çok değişik bir şeyle karşılaştım uyandım sırt ustu yatıyorken iki elimi gobeğime koydum alışkanlığımdır karnıma dokunurum öyle. Neyse öyle elimi gezdirirken sol tarafımda kasıgımda yani bacagımda değil. Kemiğimiz varya tam orada elime top gibi bişey geldi bildiğiniz bilye. Sağa baktım hiçbişey yok nedir bu kızlar eşimede,dokun dedin gezdirdi parmaklarını hemen buldu. Ne olabilir bu lütfen yanıtsız bırakmayın korktum ?
canım regli gecikmen falan var mı yaşadığın bi belirti falanOramda da bi şişlik hissediyordum ama dokunmamıstım bu sabah yatarken dokununca top var resmen çok panikledim ya
Caanım kemiğimizin yanında sayılır diyeyim bacagımın dibide diyebilirim tam orada yani. Ya demin geldi aklıma bi yerde okumuştum eski usul hamilelik testlerinde bi bayan aırt ustu yatın uzanık elleyin top,gibi bişey varsa hamilesiniz demişti ama inanmıyorum tabiotşe bişey duymadım pe. Heveslenmiyorum ama ne k bu dedim çok şaşırdımCanım tam bacağınla kasığın arasında mı
yok canım reglim 9 10 eylül grcikme yok yani dahacanım regli gecikmen falan var mı yaşadığın bi belirti falan
canım ben de tam onu dıyecektim. Sende de öylemidir bilmiyrum inşallah öyledir önceki hamileliğimde benimde öyleydi orda bilye gibi bir şişlik vardı düşük yaptıktan sonra geçmişti. İnşallah hamilesindir. Ama tabi buna bakıp kesin bir şey diyemeyiz canımCaanım kemiğimizin yanında sayılır diyeyim bacagımın dibide diyebilirim tam orada yani. Ya demin geldi aklıma bi yerde okumuştum eski usul hamilelik testlerinde bi bayan aırt ustu yatın uzanık elleyin top,gibi bişey varsa hamilesiniz demişti ama inanmıyorum tabiotşe bişey duymadım pe. Heveslenmiyorum ama ne k bu dedim çok şaşırdım
yok canım reglim 9 10 eylül grcikme yok yani daha
Evet canım,sağol ama cevapladığın içinn inşallah hamileyimdir,hislerimde o yönde ama,bilemiyorum tabi. Bunu bi belirti sayarsak umitlenmeye korkuyorum çunku tam umitleniyorsun regl geliyor ilk defa boyle bişeyşe karşılaştık eşimle inşallah bebektir değilse kotu bişi olmasın inşallah ne kadar,korktum varya hemen dedim,kızlara,sorayım yüreğim ağzıma geldi. Resmen top yani. Bakalım bekleyelim hayırlısı. Sağol canım ne oluyor acaba o rahim,falan mı yukseliyorda hissediliyor oylenolup hamile olduğunu oğrenenlerde.canım ben de tam onu dıyecektim. Sende de öylemidir bilmiyrum inşallah öyledir önceki hamileliğimde benimde öyleydi orda bilye gibi bir şişlik vardı düşük yaptıktan sonra geçmişti. İnşallah hamilesindir. Ama tabi buna bakıp kesin bir şey diyemeyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?