ıyıymış tatlım snınkıde bende ımoma ğeçcem sanırım sadece folık deıl b12 fılanda takvıe etsın dıorumKarpatyam Can'ım bende folio kullanıyorum folikasit 400mg iyot 150 mg b12 10 mg 120 tablet
Folidoce de b12 vitaminide var ve bir cok kisi oneriyor . Tabi sen bilirsinkızlar bende 5 mğ folbıol kullanıorum ama sızde araştırın netten ıstersenız onun yerıne Imom almayı duşunuyorum daaa ıyıymış ne dersınız bı baksanıza
bende folik asit trio iciyorumKarpatyam Can'ım bende folio kullanıyorum folikasit 400mg iyot 150 mg b12 10 mg 120 tablet
Kizlar cok moralim bozuk, 7 aydir deniyirum ama gebelik olmuyor, bir arkadasim benim cocuk istedigimi duyduktan sonra karar verdi hamileymis. Benimle birlikte evlenenler coktan hamile hatta pek cogunun cocugu buyudu. Kotu bi psikoloji icindeyim.
Folbiol 5 mgKızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
kızlar bende 5 mğ folbıol kullanıorum ama sızde araştırın netten ıstersenız onun yerıne Imom almayı duşunuyorum daaa ıyıymış ne dersınız bı baksanıza
Kızlar kullandığınız folıkasıtını markalarını bı yazar mısınız?
Kizlar bikac gündür giremedim,yeni hamislerimizz varr Rabbim sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin,sonra da hepimize hayırlısıyla bebis nasip.etsinbenim de 6gun var bata,bugün günlük pedime 3,4damla kahverengi leke gelmiş korktum bi an nedir bu diye,akinti desem degil,adet desem degil,enfeksiyon filan.olabilir mi,yerleşme kanaması değildir diyorum umutlanmak.istemiyorum dogrusu ama siz ne dersiniz kizlar?bu durumda olan var mı?
Insallah yerlesme kanamasidir canim hadi hayirlisiKizlar bikac gündür giremedim,yeni hamislerimizz varr Rabbim sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin,sonra da hepimize hayırlısıyla bebis nasip.etsinbenim de 6gun var bata,bugün günlük pedime 3,4damla kahverengi leke gelmiş korktum bi an nedir bu diye,akinti desem degil,adet desem degil,enfeksiyon filan.olabilir mi,yerleşme kanaması değildir diyorum umutlanmak.istemiyorum dogrusu ama siz ne dersiniz kizlar?bu durumda olan var mı?
Ne güzel canım ya. İnşallah bizde hamileyizdir son 4 gün
Ben o durumda değilim ama bir arkadaşım senin gibi adet zamanından once 2 gün lekelenmiş sonra kesilmiş ve şu anda 6 haftalık hamile umarım senin de öyle olmuştur.Allah her isteyene nasip eder inşallah
Karpatyam canim ben tek folik asit kullaniyodum ama doktorum bana prenatal diye multivitamin verdi. Icinde Demir, Kalsiyum, Folik asit ve omega-3 var gunluk ihtiyac karsiliyormus. Ben yurt disindayim doktoruna bir sor istersen. Hem hamilelige hazirliyor hem hamileligin 3 ayi kullaniliyormus.
Insallah yerlesme kanamasidir canim hadi hayirlisitest yaptin mi hic?
Canim bebegin beyin gelisimi icin ve ana rahimini hazirlamasi icin folik asit cok gerekli. Olmadi folik asit iceren yiyecekler yemeye dikkat etFolic asit banada vermisti aşırı kilo aldirdi bana biraktirdi kuzum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?