Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Kizlar cok moralim bozuk, 7 aydir deniyirum ama gebelik olmuyor, bir arkadasim benim cocuk istedigimi duyduktan sonra karar verdi hamileymis. Benimle birlikte evlenenler coktan hamile hatta pek cogunun cocugu buyudu. Kotu bi psikoloji icindeyim.

Hepimiz oyleyiz canim.bemimde 9. Ayim..arkadas gecen ay korunmayi birakti.bu hafta test yapmis pozitif cikti.hamileymis.malesef herkeste ayni olmuyor.ama elbet nasibinin oldugu gunu bekliycek.bizede sabretmek dusuyor

Kizlar bikac gündür giremedim,yeni hamislerimizz varr Rabbim sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin,sonra da hepimize hayırlısıyla bebis nasip.etsin benim de 6gun var bata,bugün günlük pedime 3,4damla kahverengi leke gelmiş korktum bi an nedir bu diye,akinti desem degil,adet desem degil,enfeksiyon filan.olabilir mi,yerleşme kanaması değildir diyorum umutlanmak.istemiyorum dogrusu ama siz ne dersiniz kizlar?bu durumda olan var mı?

Ben o durumda değilim ama bir arkadaşım senin gibi adet zamanından once 2 gün lekelenmiş sonra kesilmiş ve şu anda 6 haftalık hamile umarım senin de öyle olmuştur.Allah her isteyene nasip eder inşallah

Insallah yerlesme kanamasidir canim hadi hayirlisi test yaptin mi hic?

Karpatyam canim ben tek folik asit kullaniyodum ama doktorum bana prenatal diye multivitamin verdi. Icinde Demir, Kalsiyum, Folik asit ve omega-3 var gunluk ihtiyac karsiliyormus. Ben yurt disindayim doktoruna bir sor istersen. Hem hamilelige hazirliyor hem hamileligin 3 ayi kullaniliyormus.

Ben o durumda değilim ama bir arkadaşım senin gibi adet zamanından once 2 gün lekelenmiş sonra kesilmiş ve şu anda 6 haftalık hamile umarım senin de öyle olmuştur.Allah her isteyene nasip eder inşallah

Ayy canimm ne.güzel konustun ins öyledir hayirlisiysa tabiki..ins kucagimiza aliriz bebislerimizi hepimiz.

Folic asit banada vermisti aşırı kilo aldirdi bana biraktirdi kuzum o yüzden

Insallah yerlesme kanamasidir canim hadi hayirlisi test yaptin mi hic?

Yok canim yapmadım her seferinde tek cizgi gördüm gecen ay da ilk defa 5 gun gecikti adetim kan testi yaptırdım 1,2 cikti.yine yıkıldım. Oyuzden.bu sefer cok umitlenmek istemiyorum. Hic bi belirti yok göğüs agrisi karin.agrisi vs..adet belirtimde yok.yerleşme kanamsidir.ins canim yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…