Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Bilemedim ki canım hiç ya

Regl belirtisi oluyomu ki acaba bu top gibi şey batımda yaklaştı
Aklına kötü getirme canım ya. Bak arkadaşlardan böyle bi durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenenler varmış. Sende iyi düşün iyi olsun. İnşallah bu ay hamile olduğunu öğreneceksin

Günaydın kizlar benimde bat gunum sabah kalktim hemen test yaptim hevesli gibi malesef negatif benim adet gecikir her zaman duzensizdir bisey sorcam yumurtaliklara baktirmaya adetliyken mi gidilio normalde de gidilir mi
Gidilir canım ben dün gittim benim de adetlerim düzensiz yumurtalıklarıma baktı ama hormon testi için adetin 2 yada 3. Günü gel dedi

canım benim sende ögreniceksin inşallah beraber ögrenicez
bugün pek iyi değilim kasıklarımda sancılar var belkide regl gelecek analayamıyorum ne oluyor

canım benim sende ögreniceksin inşallah beraber ögrenicez
bugün pek iyi değilim kasıklarımda sancılar var belkide regl gelecek analayamıyorum ne oluyor
Ben adet oluyorum sanırım canım. Peçeteye 2 damla kan geldi akıntıyla birlikte çok moralim bozuk. Benden umut yok bu ay canım ama inşallah sen hamilesindir

büyük ihtimal benimde reglim gelecek

Benim de Asiri karin ağrısı basladi avuc ici kadar kanamam olmus anlasilan adet oldum hic umudum kalmadi artik adet değilim diye.iki büklüm duruyorum agridan yaa.bide dun kahverengi akintim olmustu simdi de 5gun önceden adet oldum,offf bu nedir yaaa...

sende mi canım ya
benim bat 9 10 falan ama korkmaya başladım bilmiyorum karmarısık oldum regl agrım yok ama hiç bilmiyorum

Cok zor dimi yaa buraya uye olmadan bu durumde bi ben varim zannederdim meger ayni duygulari yasayan ne kadar cok bayan varmis Rabbim hepimizin yardimcisi olsun. Bende bir haftadir tuhaf seyler yasiyorum ama umutlanip uzulmek istemedigim icin girmezden geliyorum. Son 4 gun bakalim nolacak

ben yarın sabah test yaparım belki dayanamıcam artık varsa varr yoksada yapcak bişi yok

sende mi canım ya
benim bat 9 10 falan ama korkmaya başladım bilmiyorum karmarısık oldum regl agrım yok ama hiç bilmiyorum

Uyandigimda biseyim.yoktu hatta bugun test mi ypsam diye.dusunuyodum.ise geldim karin agrisi.basladi yerimde duramiyorum,tamam adet oldum dedim bi baktik gelmis kırmızılar. E dünkü kahverengi akinti.neydi ozaman bide hic erken gelmezdi benim 5gun onceden geldi simdi,hem üzgün, hem sinirli hem hastayım. .pofff

5 gün öncedende gelmesi bi tuhaf bende sinir oluyorum geçen ay benimde gecikti ondan önceki ay erken geldi ne oluo bilsem

1inde adet olmam gerekiyordu olmadim dun idrarda test yaptim negatif hala adet olmadim simdi kesinlikle yok dimi şimdiye idrarda cikmaliydi dimi

sol kasıgımdaki elime gelen top gibi bilye gibi olan şey hakkınd hiç güzel yorumlar okumadım cok moralim bozuldu
yok yag bezesi yok kist yok kitle falan

sol kasıgımdaki elime gelen top gibi bilye gibi olan şey hakkınd hiç güzel yorumlar okumadım cok moralim bozuldu
yok yag bezesi yok kist yok kitle falan
İnternette yazan herşeye inanma canım sakın. İnanıpta yok yere moralini de bozma. Bekle bakalım bikaç gün daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…