- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Bilemedim ki canım hiç yaKızlar günaydın bu sabah çok değişik bir şeyle karşılaştım uyandım sırt ustu yatıyorken iki elimi gobeğime koydum alışkanlığımdır karnıma dokunurum öyle. Neyse öyle elimi gezdirirken sol tarafımda kasıgımda yani bacagımda değil. Kemiğimiz varya tam orada elime top gibi bişey geldi bildiğiniz bilye. Sağa baktım hiçbişey yok nedir bu kızlar eşimede,dokun dedin gezdirdi parmaklarını hemen buldu. Ne olabilir bu lütfen yanıtsız bırakmayın korktum ?
rica ederim canımTamam canım çok teşekkür ederim
Aklına kötü getirme canım ya. Bak arkadaşlardan böyle bi durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenenler varmış. Sende iyi düşün iyi olsun. İnşallah bu ay hamile olduğunu öğreneceksinRegl belirtisi oluyomu ki acaba bu top gibi şey batımda yaklaştı
Gidilir canım ben dün gittim benim de adetlerim düzensiz yumurtalıklarıma baktı ama hormon testi için adetin 2 yada 3. Günü gel dediGünaydın kizlar benimde bat gunum sabah kalktim hemen test yaptim hevesli gibi malesef negatif benim adet gecikir her zaman duzensizdir bisey sorcam yumurtaliklara baktirmaya adetliyken mi gidilio normalde de gidilir mi
Aklına kötü getirme canım ya. Bak arkadaşlardan böyle bi durumla karşılaşıp hamile olduğunu öğrenenler varmış. Sende iyi düşün iyi olsun. İnşallah bu ay hamile olduğunu öğreneceksin
Ben adet oluyorum sanırım canım. Peçeteye 2 damla kan geldi akıntıyla birliktecanım benim sende ögreniceksin inşallah beraber ögrenicez
bugün pek iyi değilim kasıklarımda sancılar var belkide regl gelecek analayamıyorum ne oluyor
Ben adet oluyorum sanırım canım. Peçeteye 2 damla kan geldi akıntıyla birlikteçok moralim bozuk. Benden umut yok bu ay canım ama inşallah sen hamilesindir
büyük ihtimal benimde reglim gelecek
Asiri karin ağrısı basladi avuc ici kadar kanamam olmus anlasilan adet oldum hic umudum kalmadi artik adet değilim diye.iki büklüm duruyorum agridan yaa.bide dun kahverengi akintim olmustu simdi de 5gun önceden adet oldum,offf bu nedir yaaa...
sende mi canım ya
benim bat 9 10 falan ama korkmaya başladım bilmiyorum karmarısık oldum regl agrım yok ama hiç bilmiyorum
Uyandigimda biseyim.yoktu hatta bugun test mi ypsam diye.dusunuyodum.ise geldim karin agrisi.basladi yerimde duramiyorum,tamam adet oldum dedim bi baktik gelmis kırmızılar. E dünkü kahverengi akinti.neydi ozaman bide hic erken gelmezdi benim 5gun onceden geldi simdi,hem üzgün, hem sinirli hem hastayım. .pofff
bırmıktar yukselıyor dıye bılıorum ama yanlış olmasın canım o yuzden adetten bı ğun onceğttı mızde kan vermeye 1.29 vs cıkıo sonra bıda ğel doıolar
canım bak okuduklarına inanma doktora git önemli bişey değildir inşallahsol kasıgımdaki elime gelen top gibi bilye gibi olan şey hakkınd hiç güzel yorumlar okumadım cok moralim bozuldu
yok yag bezesi yok kist yok kitle falan
canım bak okuduklarına inanma doktora git önemli bişey değildir inşallah
İnternette yazan herşeye inanma canım sakın. İnanıpta yok yere moralini de bozma. Bekle bakalım bikaç gün dahasol kasıgımdaki elime gelen top gibi bilye gibi olan şey hakkınd hiç güzel yorumlar okumadım cok moralim bozuldu
yok yag bezesi yok kist yok kitle falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?