İnternette yazan herşeye inanma canım sakın. İnanıpta yok yere moralini de bozma. Bekle bakalım bikaç gün daha
Doktora gitmedin mi canım.. Hiçbişeye takılma, en iyisi direkt doktordan öğren. İnşallah önemli bir şey değildir canımbilmiyorum canım ya çok canım sıkkın hamile değilim %90
Seğirme, gebelikte olur derler.. Test ypamadın mı hiç?çok kötü oldum arkadaşıma ya bugün bişiler oluyo bana hani geçenlerde karnım oynuyo atıyor gibi demiştim ya sana geçmişti sonrada bugün yine basladı sol tarafım seyiriyor resmen
ya benim bişeyim mi var yoksa
bu boyle olmıcak ben test yapcam negatifi bile görsem rahatlıcam yani o derece en azından yok gibi görünüyor derim regl gelmese gene yaparım
Doktora gitmedin mi canım.. Hiçbişeye takılma, en iyisi direkt doktordan öğren. İnşallah önemli bir şey değildir canım
Seğirme, gebelikte olur derler.. Test ypamadın mı hiç?
Canım için rahatlıcaksa yap test. Ama negstif çıkarsa üzme kendini sonuçts daha günün geçmedicanım test yapmadım cunku batım geçmedi bat 9 10 eylül
doktorada bat gelmeden gitmek istemiyorum suan gidecek psikolojide değilim
tsetyapsam cıkmaz onuda biliyorumerken diye
canım test yapmadım cunku batım geçmedi bat 9 10 eylül
doktorada bat gelmeden gitmek istemiyorum suan gidecek psikolojide değilim
tsetyapsam cıkmaz onuda biliyorumerken diye
Canım sen hamilelikten önce o bahsettiğin eline gelen şişlik için git bir doktora , en azından Ada'ma solda okuyup kendini doldurmassın.Vesvese yapmaktan iyidir .He bakarsın hamilelerimle ilgidir o Zaman mutluluk tavan yapar
canım haklısın doktora gitmem gerek ama bişey oldu bana kitlendim resmen korkuyorum salak gibi kaldım
normalde böyle bişey kim yazsa bende doktora git derim ama şimdi bi tuhaf oldum ne tst almaya gidebiliyorum ne de sakinleşebiliyorum bütün sinirlerim bozuldu yemn ederi
Sakin ol Can'ım inşallah hayırlı bir şeye vesiledir.İçini ferah tut umarım bebiştir
İnşallah canım benim
Kahverengi akinti ve böyle erken adet gelmesi kimyasal yada düşük filan olabilir mi,yoksa onlar adet gecikince mi oluyor, korktum açıkçası doktora gtsem agri kesici igne yapacak yada serum takicak,agrim cok fazla npsam bilemiyorum yaa??5 gün öncedende gelmesi bi tuhaf bende sinir oluyorum geçen ay benimde gecikti ondan önceki ay erken geldi ne oluo bilsem
Bende doktora gitmek istiyorım bu sefer. Ama 2. Yada 3. Günü mü gitmek gerekiyorKahverengi akinti ve böyle erken adet gelmesi kimyasal yada düşük filan olabilir mi,yoksa onlar adet gecikince mi oluyor, korktum açıkçası doktora gtsem agri kesici igne yapacak yada serum takicak,agrim cok fazla npsam bilemiyorum yaa??
çok kötü oldum arkadaşıma ya bugün bişiler oluyo bana hani geçenlerde karnım oynuyo atıyor gibi demiştim ya sana geçmişti sonrada bugün yine basladı sol tarafım seyiriyor resmen
ya benim bişeyim mi var yoksa
bu boyle olmıcak ben test yapcam negatifi bile görsem rahatlıcam yani o derece en azından yok gibi görünüyor derim regl gelmese gene yaparım
Kahverengi akinti ve böyle erken adet gelmesi kimyasal yada düşük filan olabilir mi,yoksa onlar adet gecikince mi oluyor, korktum açıkçası doktora gtsem agri kesici igne yapacak yada serum takicak,agrim cok fazla npsam bilemiyorum yaa??
Bende doktora gitmek istiyorım bu sefer. Ama 2. Yada 3. Günü mü gitmek gerekiyor
Hayir canim kahve rengi akintilar adetin erken gelmesi falan bunlar gayet olagan seyler.bu hormonlarin bizden ne etkilendigini ve oynamalar yaptigini gosterir.ha bu surekli aylarca devam ederse duzensizlikler ozaman kistik yapi mi olustu diye kontrole gidersin.buyutulcek bisey deil her kadinin basina gelir erken adet olmak.lekelenme ile baslamak.sadece lekelenme seklinde kalirsa ozaman yerlesme kanamasimi suphesi uyandirir
Canim bunlar normaldede zaman zaman olur insanlarda.adetin gec gelmesi erken gelmesi bunalrda olur bunlari aslinda hepimiz biliyoruz degil mi ? Butun gun vucudunu dinleyip her duydugun bsieyi internetten arastirirsanda yuzlerce tani koyarsin kendine.bilye gibi seye gelince o gebelik belirtisi olsaydi gebeligi teshis etmek cok kolay olurdu ama adet belirtiside olamaz zaten 5 6 haftalik gebelikte bile bebek susam kadar oluyor anca.belkide herzaman olan seylerimizi dikkatle inceleyince yeni farkedip hastalik sanabiliyorz.moralini bizma.gobegin atmasi herkeste olur cunku ordan atar damar gecer.hatta gobegim dustu der bagzilari.o atan yeri tespit edip kaldirirlar falan.akisina birak.bende senin gibiydim ilk aylar.sonra kirmizilari gordukce anliyorsun kendine yuzlerce tanı koymanin yersiz oldugunu.bosuna üzme kendini bunlar normalde bekarken bile olagan seyler hormonlar herzaman duzenli islemiyor.stres yasam sartlari hersey etkiliyor
canım haklısın ama ben kendimde bu ay bitane belirti bile aramadım
üstelik umutlanamadımda ilişki sayım cok azdı yumrlm. günümden 3 4 gün sorna bende devamlı belirtiler oldu ben aramadım sabahta elime o şişlik gelince buraya sorayım dedim hamilelğie yormadım zsadece bi kaç yorum okumustum oyle hamilelik belirtisi oalrak.
vucudumu dinlemiyorum yani o şişlik canımı sıktı ilk defa böyle bişeyle karsılasıyorum ki ben sürekli karnımı ellerim kasıklarımı falan elim usuyunce bile belime sokarım elimi çocuklugumdan beri oyle alıskanlıgım vardır yatarken elimi
eşofmanımın şortumun her neyse lastıgının oraya sokarım uyurum falan öyle farkettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?