Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

tamam canım saol yorumların için.
dediğin gibi okudugum yerlerde agrı yapıyormus dokununca bende öyle agrı falan yok oynayan bişey gibi anlamadım ama neyse bakalım.
herşeyin hayırlısı diyeyim biraz rahatladım gibi neyse ney bırakcam akışına.

lazkizu canım bata kaç gün kala test yapmıştın sen ?

canm ben bata 4 gun kala once ıdrar testı yaptım ama 5 dk ıcınde ıkıncı cızgı cıkmayında coope atmıstım ; sonra bı cesaret kan vermeye gıttım bu sefer kanda cıktı. eve geldım coptekı ıdrar testıne baktım oda pozıtıflesmıs 2 saat ıcınde falan. sonra bıdaha evde test yaptım oda 10 dk ıcınde pozıtıflestı.

Kızlar sağ kasıktaki batmalar neden olur ya .. yaklaşık 1 haftadır var

batına ne kadar kaldı canım bılmem ama ; benımde sag kasııgmda batmalaarım com oldu bazen bacagıma bacagıma vuruyodu.yumurtlamada olabılır donemın geldıyse

Muhtemelen hastalandım. Oruç bile tutamıcam bugünleri bile kaçırıyorum işte

Arkadaşl cevap veren yokmuuu idrarda gebeliği kaç gün gecikince öğrendi hamile arkadaşlar 1inde adet olmam gerekiodu olmadim dun idrar testi negatif hala sansim varmi bu kesin sonucmu

Kan testi bulunduğum ilçede cok külfet idrarda görmeden boşuna gitmek istemiyorum buradaki hamile arkadaşlar idrarda kacinci gün gördü acaba bende bekliyim on günse sinir o gün yaparim yine

Kan testi bulunduğum ilçede cok külfet idrarda görmeden boşuna gitmek istemiyorum buradaki hamile arkadaşlar idrarda kacinci gün gördü acaba bende bekliyim on günse sinir o gün yaparim yine

Benim ablam idrarında 17 gün sonra 2.çizgiyi silik gördü demekki geç döllendi onunki inşallah sendede çıkar ama yinede kendini herşeye hazırla
Ablam daha sonra 2 gün sonra tekrar test yapmıştı o zaman belirginleşti ama ona rağmen kan tahlili yaptırmadan inanmadı hamile olduğuna

Muhtemelen hastalandım. Oruç bile tutamıcam bugünleri bile kaçırıyorum işte

Sağlık olsun canım sen yinede kalkıp dua zikir çek istersen Allah niyetleri biliyor
Ben aslında bugün tutmaya başlayacaktım ama dünden beri belim ağrıyo böbreklerimde mi bişey var diye bol bol su içmeye çalışıyorum
Yarın adet günüm ama 30.günde olmam ben değişiyor...Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize
Herşeyin başı sağlık

Arkadaşl cevap veren yokmuuu idrarda gebeliği kaç gün gecikince öğrendi hamile arkadaşlar 1inde adet olmam gerekiodu olmadim dun idrar testi negatif hala sansim varmi bu kesin sonucmu

Canim o kisiden kisiye degisiyor hcg oranina gore bide testin markalarina gore.sen kan tahlili yaptr bence ben sana gecende dedim

Kızlar bat yarın ama ağzımda bugün başlayan metal tadı var bu belirti mi?daha önce yaşayan yada duyan var mı?

Benimde yarın bat günüm canım
Bendede 2 gündür bel ağrısı var inşallah enfeksiyon değildir
Daha önce yaşadım çünkü
Hamilelikte ağızda metalik tat diye duymuştum evet var öyle bişey
Ama ben artık kanmicam
Geçen ayda da 10 günüm gecikti kan testim negatifti sonra adet gördüm artık kandırmicam kendimi
İnşallah bizede nasip olur Allah hayırlısını nasip etsin

Can'ım 13 14 eylül aynıydık senle inşallah yaaa
Canım benimde bu ay hep sagimda vardı kanamam gelince kesilie gibi oldu ama 28inden beri ara ara oluyor sag tarafimda nedenini bilmiyorum cozemedim onceki adetim bittikten birkaç gun sonra basladi bu adetime kadar devam etti

Canım benim de sağ kasığımda batmalar oluyor. Batıma son 6 gün kaldı. Normalde sağ kasığım hiç ağrımazdı.

Kızlar sağ kasıktaki batmalar neden olur ya .. yaklaşık 1 haftadır var
Benimde 2 gecefir var uzaninca daha cok batiyor sanki yuzustu hic yatamiyorum
Canım benimde bu ay hep sagimda vardı kanamam gelince kesilie gibi oldu ama 28inden beri ara ara oluyor sag tarafimda nedenini bilmiyorum cozemedim onceki adetim bittikten birkaç gun sonra basladi bu adetime kadar devam etti
Desene benim bu ayda hayal oldu bayada calismistik termal oteldeyiz surekli kaplica suyuna giriyorum iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…