Canim korkulcak bsiey olsa kistik bi yapi olsa onu elinle deil saglik sorunlarinla farkederdin korkma.bidaha kontrole gittiginde soylersin.genelde yag bezesi de cikabiliyor o yarz yapilar.oda yine korkulcak bisey deil.gunune cok az kalmis korkup stres yapma merak edikcek bsiey yok bence
lazkizu canım bata kaç gün kala test yapmıştın sen ?
Kızlar sağ kasıktaki batmalar neden olur ya .. yaklaşık 1 haftadır var
batına ne kadar kaldı canım bılmem ama ; benımde sag kasııgmda batmalaarım com oldu bazen bacagıma bacagıma vuruyodu.yumurtlamada olabılır donemın geldıyse
Muhtemelen hastalandım. Oruç bile tutamıcam bugünleri bile kaçırıyorum işteKızlar bu günler çok mübarek günler
Kurban bayramına son 10 gün kala oruç tutmak ihlasla dua etmek ve gece namaZı kılmak çok önemli
Herkes uyurken sen uykundan uyanıp 2 rekat Allah için namaz kıl sonra ellerini aç iste o an Rabbim geri çevirmez bu hafta özellikle perşembe ve cuma sizde oruç tutun inşaallah Rabbimiz geri çevirmez
Ne buyuruyor hatırlayın
"DUANIZ OLMASA SİZE NE DİYE DEĞER VEREYİM?"
Hala şansınız var 10 gün geçene kadar ama bence kan testi daha kesin sonuçArkadaşl cevap veren yokmuuu idrarda gebeliği kaç gün gecikince öğrendi hamile arkadaşlar 1inde adet olmam gerekiodu olmadim dun idrar testi negatif hala sansim varmi bu kesin sonucmu
Kan testi bulunduğum ilçede cok külfet idrarda görmeden boşuna gitmek istemiyorum buradaki hamile arkadaşlar idrarda kacinci gün gördü acaba bende bekliyim on günse sinir o gün yaparim yine
Muhtemelen hastalandım. Oruç bile tutamıcam bugünleri bile kaçırıyorum işte
Arkadaşl cevap veren yokmuuu idrarda gebeliği kaç gün gecikince öğrendi hamile arkadaşlar 1inde adet olmam gerekiodu olmadim dun idrar testi negatif hala sansim varmi bu kesin sonucmu
Kızlar bat yarın ama ağzımda bugün başlayan metal tadı var bu belirti mi?daha önce yaşayan yada duyan var mı?
Canım benimde bu ay hep sagimda vardı kanamam gelince kesilie gibi oldu ama 28inden beri ara ara oluyor sag tarafimda nedenini bilmiyorum cozemedim onceki adetim bittikten birkaç gun sonra basladi bu adetime kadar devam ettiCan'ım 13 14 eylül aynıydık senle inşallah yaaa
Kan testi bulunduğum ilçede cok külfet idrarda görmeden boşuna gitmek istemiyorum buradaki hamile arkadaşlar idrarda kacinci gün gördü acaba bende bekliyim on günse sinir o gün yaparim yine
Yok cnm yaa kutahdayim burdaki saglik ocaklarinda yapilmiyor maalesefCanim saglik ocaklarinda bile yapiliyor artik
Canım benim de sağ kasığımda batmalar oluyor. Batıma son 6 gün kaldı. Normalde sağ kasığım hiç ağrımazdı.
Benimde 2 gecefir var uzaninca daha cok batiyor sanki yuzustu hic yatamiyorumKızlar sağ kasıktaki batmalar neden olur ya .. yaklaşık 1 haftadır var
Desene benim bu ayda hayal oldu bayada calismistik termal oteldeyiz surekli kaplica suyuna giriyorum iyi gelir belkiCanım benimde bu ay hep sagimda vardı kanamam gelince kesilie gibi oldu ama 28inden beri ara ara oluyor sag tarafimda nedenini bilmiyorum cozemedim onceki adetim bittikten birkaç gun sonra basladi bu adetime kadar devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?