Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Arkadaşl cevap veren yokmuuu idrarda gebeliği kaç gün gecikince öğrendi hamile arkadaşlar 1inde adet olmam gerekiodu olmadim dun idrar testi negatif hala sansim varmi bu kesin sonucmu
Normalde suan idrar testinde cikmali ama gec dollenme olduysa cikmayabilir on gunj bekle istersen moralinj bozma

Kızlar bat yarın ama ağzımda bugün başlayan metal tadı var bu belirti mi?daha önce yaşayan yada duyan var mı?

canım ben 2 gun once yasamaya basladım o tadı acıkcası.ama ben 7. haftamın ıcıne gırıyrum yavastan belirtide olabılır. yada demir eksikliğin avr

ayyy canım benim yaaa çok sevindim yaa ayyy yesin onu teyzesi Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kuzum benim

ayyy kuzum benim sağol benide dualrında eksik etmediğin için inşallah bitanem hayırlısı olsun bende bu ay çalışmaları bitkisel kürleri hızlandırdım inşallah olur

Yok cnm yaa kutahdayim burdaki saglik ocaklarinda yapilmiyor maalesef

Acillerde de bulanti sikayetiyle gidince yapiyolar.acile ulsmanda bi engel yoksa oylede yapabilirsin.bende 1. universitemi kutahya merkezde okudum bu arada.sende merkezden misin

ayyy kuzum benim sağol benide dualrında eksik etmediğin için inşallah bitanem hayırlısı olsun bende bu ay çalışmaları bitkisel kürleri hızlandırdım inşallah olur
bitkisel kürlerden önerebileceğiniz bsy var mıdır buraya yazsanız çok sevaba girersiniz valla.. ben daha hic bsy yapmadım.

Canim o kisiden kisiye degisiyor hcg oranina gore bide testin markalarina gore.sen kan tahlili yaptr bence ben sana gecende dedim

canım benim bildiğim idrarda anca adetin üzerinden 7 falan geçerse çıkıyor diye biliyorum ben ama adetten once de öğrenen arkadaşlarımız var şüphen varsa kan testi yaptır bence kesin sonuç hayırlı haberler alırsın inşallah

bitkisel kürlerden önerebileceğiniz bsy var mıdır buraya yazsanız çok sevaba girersiniz valla.. ben daha hic bsy yapmadım.

Hamile kalmak için macun, 12 silme tatlı kaşığı taze öğütülüş çörek otu 30 gram. 10 çay kaşığı toz tarçın. 10 yemek kaşığı saf bal. Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. gününe kadar sabah akşam yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir. Yumurtalıkların kalite ve yumurta sayısı için çoğalma sağlarken erkekler içinde spermlerin üremesine faydalıdır.

Hamile Kalma Kürü: Kan Yapıcı İncir Kürü (İbrahim Saraçoğlu Tarifi)
Malzemeler:

• 8-9 adet kuru incir
  • Yarım litre su
Hamile Kalmak İçin İncir Kürü Nasıl Hazırlanır?

Nasıl Yapılır: İlk olarak yarım litre klorsuz su kaynatılır. Kaynayan suyun içerisine kuru incirler ilave edilir. İncirleri ilave ettikten sonra ağzı kapalı bir şekilde 7-8 dakika daha kadar kaynatılır. Ardından ocağın altı kapatılır ve ılıması için bir müddet bekletilir. Karışım ılıdıktan sonra süzülür. Gün içinde öğünlerden yaklaşık 10-15 dakika önce aç karnına 3 seferde içilir.

Canim bu bal tarcin corek otu kuru yumurtlamasinda tembellik olanalrda cok faydaliymis..ama bazi kadinlarinda aksine yumurtasi tam olgunlasmadan erken catliyor ve bu gebelige engel oluyor oyle durumu olanlar varsa yapmamalarini oneririm

canım valla bende kimden ne duyduysam onu yapmaya çalışıyorum ama adet düzensizliği varsa hayıt out kullanan kişi olarak hayıt otununu öneririm. soğan kürüne başlamıştım fakat 4 gün yapabildim yanma yaptı çalıştığım için işkence oluyor bana o yüzden biraktım. dün testere dişli aslan pençesi almaya gittim aktara aktar karışık bit bitki çayı Verdi içinde hayıt out testere dişli aslan pençesi civanperçemi ginseng papatya falan varmış şimdi ona başladım bugün eşimede keçiboynuzu pekmezi aldım doğal olanından bakalım kısmet

Canim bu bal tarcin corek otu kuru yumurtlamasinda tembellik olanalrda cok faydaliymis..ama bazi kadinlarinda aksine yumurtasi tam olgunlasmadan erken catliyor ve bu gebelige engel oluyor oyle durumu olanlar varsa yapmamalarini oneririm

o konuda bır fıkryım yok canım ama benım de bılgıdım kadarıyla yumurtanın boyutunuda buyutuyormus zatenb ıkı gunde 1 ılıskıde olduktan sonra catlama anını yakalarlar dıye dusunuyorum

kızlar peynırcı babalar her ılde var zaten. orda kecıboyunuzu özü gelmişti gecen haberınız olsun.

o konuda bır fıkryım yok canım ama benım de bılgıdım kadarıyla yumurtanın boyutunuda buyutuyormus zatenb ıkı gunde 1 ılıskıde olduktan sonra catlama anını yakalarlar dıye dusunuyorum

Iste bazi yumurtalar 12 mm de erkenden catliyor.buda hizlica catlatabilir oda dollenme icin yetersiz bi buyukluk.19 20 mm olmasi gerekiyor.tarcinin icerigi zaten catlamayi tetikliyor.oyuzden onlara önerilmiyor bu kür

Bu arada cogumuz hamile kaldi kirmizilari goren oldumu cok..darisi basimiza ins.en gec benim bat heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…