Tsk ederm evet cok halsizlik vardı birde kulagımın üzerine yatamıyorum agrı veriyor..gece canlar acık yatıyoruz sabaha karsı üşümüşüm artık havalar serinledi...[/QUOTE
Aynen ya soğuk artık geceleri biz bi haftadır kapattık camları
Kocisim bazı geceler üzerimi örterdi .. Dün uyumus galibaaynen canım bende üşüyorum 4 akşamdır valla
Benimde öylw oluyor cnım ya biraz biraz bulanıyor yediklerimdenmi caba diyorum artk psikolojik mi hr neyseinşallah canım ya bilmiyorum bugün biraz mide bulantısı var ama beynim benimle dalga mı geçiyor acaba diye düşünmeden duramıyorum ya
İşini sağlama al sen nolur nolmaz :) adetten hemen sonra hamile kalanlarda var
Benimde öylw oluyor cnım ya biraz biraz bulanıyor yediklerimdenmi caba diyorum artk psikolojik mi hr neyse
Kimyasal yok bana burda denilen oyle canim tamamen bitkisel eskiler kullanmiyodu ama bizim gibi sagliksizda degillerdi hersey simdiki gibi vitaminsiz hormonlu degildi. Folik asit olan butun sebzeleri tuketmen gerekir o halde cunku hamile kaldiginda bebek cekiyo o vitamini ve ikinize yetmiyo ondan kaynakli veriyorlarBazı
doktorlar bu olayı abartıyor gibime geliyor.. Haklımıyım bilmyorum ama ilaçta kimyasal barındırıyor haliyle.. O yüzden içim pek rahat değil .. En iyisi doğal yollarla vitaminleri almak diye düşünüyorum
Senin kaç kalmıştı canım bata .benim 5 kaldı ama birzaz daha bekleyim dedim belli olmuyor herkeste.aslında böyle şeyler düşünmektense testi yapcaksndasorma kendime kızıyorum artık yeter diye beynim dalga geçiyor benimle diyorum bakalım cumartesi kan vercem ama çok korkuyorum hayırlısı olsun artık
Hahahah birakiyom yatiyo gece bi gidip uyandiriyorum olsun okadarda bana sarilmadan yatmasinen buyuk zevkim denk gelirsem tvden dizilerimi takip etmek cunku hep netten bakiyorum firsatim olmuyo :)
Hoş geldin canım :) ben de diyorum eksiklikler var kızlar nerelere kayboldu :)kızlar selam bende geldim hala ağustosa bakıyordum bende :) bu ay inşallah bende hamiş kalabilirm yumurtlamayı tam günlerinde tutturdum ama inşallah olur bat 4 eylül geri sayım başladı
Anladım cnm benm 3 seans sürmüştü kanal tedavim aralarda bu hafta beklemiştim ama senin daha kısada sürebilir dua et hamile de kalsan Allah korur cnm bişey olmazHmmm anladım canım zaten henüz yeni ve hamilemiyim bilmiyorum o yüzden dile getirmedim belli olana kadar ki süreçte bişey olmasında uyusturma yada aldigim ağrı kesiciden falan çünkü dha varmı bilmiyorum
Benim haziranda 1 yıl oldu. 2 aydir da çalışmalar var bebiş için. Bu 2. ayımızKızlar kaç yıllık evlisiniz ve ne kadar süredir bebek istiyorsunuz
Hoş geldin o zaman :) olacak bir gün olacak enseyi karartmayın hemenMerhaba ben de yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum bi siteyi bende yazmak istedim 1 senelik evliyim bende bebis istiyorum ama olmuyor
Test yapmadın mı canım ?evet belki ben öyle olabilirim çünkü geçen ay yumurtlama günleri boş geçti ailemle tatilde olduğumuz için ve bu adetimin üzerinden 9 gün geçti hala beklemedeyim
Aminnn insallah o gunlerde gelir kuzumm :) ben rahat birakmam valla uykuda bile sariliyo opuyo sabah sorsan benmi yaptim derah biz kadınlar şu adamları bir rahat bırakmıyoruz uykuda bile neyse hamile kalırsak bol bol oturur dizi izleriz artık izlerken de uyur kalırız başında
İnşallah allahım hayırlısını versin ;-)Hoş geldin o zaman :) olacak bir gün olacak enseyi karartmayın hemen
Benim 1 ağustosta 1 sene oldu hiç korunmadik ama eşimle sürekli ayrı kalmak zorunda kaldık işinden dolayıBenim haziranda 1 yıl oldu. 2 aydir da çalışmalar var bebiş için. Bu 2. ayımızregl e son 4 gün inşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?