Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Benimde öylw oluyor cnım ya biraz biraz bulanıyor yediklerimdenmi caba diyorum artk psikolojik mi hr neyse

sorma kendime kızıyorum artık yeter diye beynim dalga geçiyor benimle diyorum bakalım cumartesi kan vercem ama çok korkuyorum hayırlısı olsun artık :silah::silah:

Bazı

doktorlar bu olayı abartıyor gibime geliyor.. Haklımıyım bilmyorum ama ilaçta kimyasal barındırıyor haliyle.. O yüzden içim pek rahat değil .. En iyisi doğal yollarla vitaminleri almak diye düşünüyorum
Kimyasal yok bana burda denilen oyle canim tamamen bitkisel eskiler kullanmiyodu ama bizim gibi sagliksizda degillerdi hersey simdiki gibi vitaminsiz hormonlu degildi. Folik asit olan butun sebzeleri tuketmen gerekir o halde cunku hamile kaldiginda bebek cekiyo o vitamini ve ikinize yetmiyo ondan kaynakli veriyorlar

sorma kendime kızıyorum artık yeter diye beynim dalga geçiyor benimle diyorum bakalım cumartesi kan vercem ama çok korkuyorum hayırlısı olsun artık :silah::silah:
Senin kaç kalmıştı canım bata .benim 5 kaldı ama birzaz daha bekleyim dedim belli olmuyor herkeste.aslında böyle şeyler düşünmektense testi yapcaksnda

Kizlar benim takvime gore yumurtlama bu gun ama akintiya gore ve atese gore gecti yumurtlama tabi devam edicem bu gunu ve sonraki 4 gunude degerlendiricem. siz en cok yumurtlamada neye dikkat ettiniz?

Merhaba ben de yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum bi siteyi bende yazmak istedim 1 senelik evliyim bende bebis istiyorum ama olmuyor

Hahahah birakiyom yatiyo gece bi gidip uyandiriyorum olsun okadarda bana sarilmadan yatmasin :KK70: en buyuk zevkim denk gelirsem tvden dizilerimi takip etmek cunku hep netten bakiyorum firsatim olmuyo :)
:D ah biz kadınlar şu adamları bir rahat bırakmıyoruz uykuda bile :D neyse hamile kalırsak bol bol oturur dizi izleriz artık izlerken de uyur kalırız başında :D

kızlar selam bende geldim hala ağustosa bakıyordum bende :) bu ay inşallah bende hamiş kalabilirm yumurtlamayı tam günlerinde tutturdum ama inşallah olur bat 4 eylül geri sayım başladı:dua::dua:
Hoş geldin canım :) ben de diyorum eksiklikler var kızlar nerelere kayboldu :)

Hmmm anladım canım zaten henüz yeni ve hamilemiyim bilmiyorum o yüzden dile getirmedim belli olana kadar ki süreçte bişey olmasında uyusturma yada aldigim ağrı kesiciden falan çünkü dha varmı bilmiyorum
Anladım cnm benm 3 seans sürmüştü kanal tedavim aralarda bu hafta beklemiştim ama senin daha kısada sürebilir dua et hamile de kalsan Allah korur cnm bişey olmaz

:KK70: ah biz kadınlar şu adamları bir rahat bırakmıyoruz uykuda bile :KK70: neyse hamile kalırsak bol bol oturur dizi izleriz artık izlerken de uyur kalırız başında :KK70:
Aminnn insallah o gunlerde gelir kuzumm :) ben rahat birakmam valla uykuda bile sariliyo opuyo sabah sorsan benmi yaptim der :D uyansada sorun yok hahaha hamileyken biz yatamicaz sence rahat birakcazmi yooo onlarda uyank kalsin :D

Back
X