Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canım benim Allahım en kısa zamanda nasip etsin sana da inşallah. Sabretmek gerekiyor işte ama zaman uzadıkça insan yıpranıyor. Yılmak yok tabiki. Peki herhangi bir sorunun var mı canım o yüzden mi olmadı
Canım doktorlara göre herhangi bir sorunumuz yok ama olmuyor işte dediğin gibi zaman gerekiyor galiba. Ama sabrımızda kalmadı artık.

Amin cnm bnm sağol ben her duamda Rabbm bana ve isteyen herkese evlat nasip etsin diyorm ztn ismin Büşra herlde benmde adaşım:-)
Aaa sahi mi m.oldum ewt adaşmışız inş dualrimiz kabul olur canım benim bende 2. Yawrumu bekliyorum umarım olur bu ay 2 aydır deniyoruz tık yok :)

Aaa sahi mi m.oldum ewt adaşmışız inş dualrimiz kabul olur canım benim bende 2. Yawrumu bekliyorum umarım olur bu ay 2 aydır deniyoruz tık yok :)
Bende memnun oldum cnm :) ne güzel bak bi tane varmış Allah izniyle ikincide olur inşallah ben ve hiç olmayanlarda o güzel duyguyu en kısa zamanda tadarz

Kızlar artık her türlü çareyi arar oldum. Nette gördüğüm ve birkaç arkadaşın bahsettiği bir ilaç hakkında fikrinizi almak istiyorum welman ve welwomen diye bir hap varmış bu vitamin gibi bir şeymiş daha önce duyanlarınız var mı

ben öyle veriyordum kuzum ; vitamin bu yan etkisi vs olcagını sanmıyorum ama yinede bir arastırın kuzum ; bide eşim supradyn all day içer hem sonbahar girmeden

benim eşim içmez öyle şeyler herkül sanıyo kendını azcık heeehehehe :) bebek olucak dedımmı ıcer ama :) ya benım esım dr gıttı hersey normal ama ıstersen klomen verım demış.. bende ona şaşırdım dr bana da verdıydı 2 ay bırsey olmadı....

9 gun geçmiş nasl duruyon test yapmadan cnm çatlardim ben valla :)

10 gün bekle net olur dediler bir kere test yaptım cumartesi çıkmadı negatifti sonar bekliyim adet olcam herhalde dedim ki haıyt out kullandığımdan beri hiç bu kadar gecikmedi bilmiyorum cumartesi kan vermeye gitcem hastaneye tabi adet olmazsam canım kaç gündür varya beynim dalga geçmeye başladı benimle resmen :KK14::KK14:

Can
Kızlar artık her türlü çareyi arar oldum. Nette gördüğüm ve birkaç arkadaşın bahsettiği bir ilaç hakkında fikrinizi almak istiyorum welman ve welwomen diye bir hap varmış bu vitamin gibi bir şeymiş daha önce duyanlarınız var mı
m soğan suyunun faydasını gören cok var .. Eşinden dolayımı senden mi ? Dört yıllk evliyim demssin dogrumu

Bende memnun oldum cnm :) ne güzel bak bi tane varmış Allah izniyle ikincide olur inşallah ben ve hiç olmayanlarda o güzel duyguyu en kısa zamanda tadarz
Inşallah aşkım ya inşallah bu konuda seni çok iyi anlıyorum çünkü anneciğim tadan birisi olarak ilk bebeğim de bende sizin duygunuzu bilirim ve emin ol içtenlikle istiyorum bu süreç çok zorlu bi süreç

Kızlar ya yarın ovulasyon tarihim ama bikaçgün önce bende aşırı ateş olmustu... Afedersinz akıntımda oldu acaba adetten bir hafta sonra olmayabiliyormu ?? Yumurtlama tarihi...

1-bal tarçın çekilmiş çörek otu hepsi aynı miktarda konulur ve karıştırılır kadın bu karışımı sabah 1 yemek kaşığı akşam bir yemek kaşığı yer.adetin 2.günü başlanıp 10 gün devam eder ve yumurtlamayı takip edip gün aşırı ilişkiye girilir.
2-1 litre suya 2-3 tane keçiboynuzu konulur 5dk kaynatılır hergün taze bi şekilde yapılır erkek bunu 1 bardak akaşam 1bardak sabah içer.
bu karışım kadına yumurtalıklarında kalite ve yumurta sayısında çoğalma sağlarken erkek için olan kür spermlerin çoğalmasını ve hareketlilerin fazlalaşmasını sağlar

kadınlarda kısırlık ıltihap yumurtlama puroblemı mıyom kist ıcın
1 litre su
1 tutam coban cantası
1 tm cıvan percemı
1tm ada cayı
1 tm hayıt tomu
1 tm aslan percemi bunları 3 hafta devam edılecek ıster teker teker demleyın sabah oğle akşam yastı ıcın

Back
X