Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

kızlarrr bakın demeyi unuttum ; folik asiti biz içiyoruz ama erkeklerede cok faydası varmıs; ben 3 günde bir kücük bıtane hapın yarısını bölüp esimede içiriyordum.

canım bnde son ğttım doktor şey dedı folık çn haftada bır yeterlı gebe kaldıktan sonra hergun ıç dedı :KK64:
Allah allah ilk defa duydum haftada biri. Bana hergün dedi canım. Hamile arkadaşlarım da var etrafımda onlar da hergün içtiler ama doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği tabi

kızlarrr bakın demeyi unuttum ; folik asiti biz içiyoruz ama erkeklerede cok faydası varmıs; ben 3 günde bir kücük bıtane hapın yarısını bölüp esimede içiriyordum.

gerçekten mi arkadaşım bu arada tebrik ederim allahım bıze de nasıp etsın... ne gibi faydası varmış??

İnşallah cnm ben çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş çok hafif ağrmisti. Ben 2 senedir bekliyorum cnm çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdim tutmadı malesef sonra ameliyat oldum şimdi doğal yollarla olmasını beklicez 6 ay olmazsa tekrar tedavi olcm
Kuzum benim inş. Rabbim size doğal yoldan bi kaç evlat nasip etsin inş sende beni hatırla :) dualrim seninle

Back
X