- 18 Nisan 2013
- 942
- 1.561
- 313
- 38
hoşbuldk canım ekip tamam burda sanırım bal kürün bittimi canım naptın sen? yumurtlama oldumuHoş geldin canım :) ben de diyorum eksiklikler var kızlar nerelere kayboldu :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldk canım ekip tamam burda sanırım bal kürün bittimi canım naptın sen? yumurtlama oldumuHoş geldin canım :) ben de diyorum eksiklikler var kızlar nerelere kayboldu :)
@cemre cemre benimde bu eylülün 20 sinde 1 sene ollcaka :)![]()
Folikasit bebeğin gelişimi için önemli canım kullanmaya devam et. Bırakma sakınBizde istiyoruz başından beri hiç korunmadik ama olmadı doktora gitmiştim o da folik asit verdi kullandım bi daha almadım
Devam edeyim o zaman ben bırakmıştımFolikasit bebeğin gelişimi için önemli canım kullanmaya devam et. Bırakma sakın
duayyla girmiştin sayfaya canım benim Allahım yüzünü güldürdü çok şükürr
canım bnde son ğttım doktor şey dedı folık çn haftada bır yeterlı gebe kaldıktan sonra hergun ıç dedıFolikasit bebeğin gelişimi için önemli canım kullanmaya devam et. Bırakma sakın
ben bışeylemı duydum okudum naptımmm senı beklıodum tebrık ederım canımmmmmmmmmmm![]()
Erkeklere ne gibi bir faydası varmış kikızlarrr bakın demeyi unuttum ; folik asiti biz içiyoruz ama erkeklerede cok faydası varmıs; ben 3 günde bir kücük bıtane hapın yarısını bölüp esimede içiriyordum.
Erkeklere ne gibi bir faydası varmış ki
Yok canım bırakma. Hamile kalmadan 3 ay önce başlayın diyor doktorlar ve hamileliğin 3. Ayına kadar da kullanılıyor yanlış bilmiorsamDevam edeyim o zaman ben bırakmıştım
Allah allah ilk defa duydum haftada biri. Bana hergün dedi canım. Hamile arkadaşlarım da var etrafımda onlar da hergün içtiler ama doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği tabicanım bnde son ğttım doktor şey dedı folık çn haftada bır yeterlı gebe kaldıktan sonra hergun ıç dedı![]()
Anladım canım öyle yapayım en iyisi ben teşekkür ederim ;-)Yok canım bırakma. Hamile kalmadan 3 ay önce başlayın diyor doktorlar ve hamileliğin 3. Ayına kadar da kullanılıyor yanlış bilmiorsam
yok canım bn bı cok doktora ğttım en son ğttığım ole dedı sadeceAllah allah ilk defa duydum haftada biri. Bana hergün dedi canım. Hamile arkadaşlarım da var etrafımda onlar da hergün içtiler ama doktorun öyle dediyse vardır bir bildiği tabi
Evet anladım inşallah bi sıkıntı olmaz ;-)hem sayı hemde hareketlilik yükseltiyormus ; ben ne olur ne olmaz yinede verdim :)
Bişey değil canımAnladım canım öyle yapayım en iyisi ben teşekkür ederim ;-)
kızlarrr bakın demeyi unuttum ; folik asiti biz içiyoruz ama erkeklerede cok faydası varmıs; ben 3 günde bir kücük bıtane hapın yarısını bölüp esimede içiriyordum.
Diğerleri ne dedi canım ?[
yok canım bn bı cok doktora ğttım en son ğttığım ole dedı sadece
Kuzum benim inş. Rabbim size doğal yoldan bi kaç evlat nasip etsin inş sende beni hatırla :) dualrim seninleİnşallah cnm ben çok korkmuştum ama korkulacak bişey yokmuş çok hafif ağrmisti. Ben 2 senedir bekliyorum cnm çikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdim tutmadı malesef sonra ameliyat oldum şimdi doğal yollarla olmasını beklicez 6 ay olmazsa tekrar tedavi olcm