Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Cnm onu sen bileceksin adet dongunu biz bilemeyizki herkesinki farklidir mesela ben 26 gunde bir oluyorum bi baskasi 28 gunde sen takip et kendini
Şimdi canım ben 3 ay düzenli bi şekilde oldum 30 günde bir ama geçen ay 6 gün attı 16 da olmam lazımdı olmadım ve benim hiç adetim gecikmezdi bugün test yaptım negatif çıktı ama

Günaydın kızlaar
1 sene dogum kontrol hapı kullandım. şimdi bebiş istiyoruz geçen ay Negatifti. İnşallah bu ay Pozitifi bende görürüm
Bi öneriniz varmı ilaçtan sonrası için ?

Şimdi canım ben 3 ay düzenli bi şekilde oldum 30 günde bir ama geçen ay 6 gün attı 16 da olmam lazımdı olmadım ve benim hiç adetim gecikmezdi bugün test yaptım negatif çıktı ama
Ilac falan kullandiysan yada ne bilim mevsim degisikligi bisiler etkilemistir. Belkide dollenme gec olmustur dikkat et kendine bir hafta sonra tekrar test yap cnm

Ilac falan kullandiysan yada ne bilim mevsim degisikligi bisiler etkilemistir. Belkide dollenme gec olmustur dikkat et kendine bir hafta sonra tekrar test yap cnm
Hiçbir ilaç kullanmadm canım tatile gittik ama denize felan girmedim dolaştım sadece p.tesi günü doktora gidcem kan tahili için belli olur degilmi

evet canım inşallah ilk olcak A Aybelis
Peki sana kimse ilk gebeliginden once dogum kontrol hapi kullanmaman gerektigini soylemedimi cnm yaa. Simdi soyle o hapi birgun kullanmayi unutsan normalde gebe kaliyorsun ama su durumda ne diycemi bilemedjm. Benim eltimde kocasindan habersiz kullaniyormus sonra bi rahatsizliktn oturu dr gitmisti dr kizdi esin korusun daha hic cocugun olmamis demisti eltimde birakir birakmaz hamile kal

kızlar günaydın hepinize , benim sat 30 eyül olması lazım, aman yaa zaman geçmiyor =) bu ay gün aşırı oldu, adet olana kadar da devam etmeyi düşünüyorum ama şuana kadar hiçbir belirti yok

A Aybelis Maalesef canım kullandık bir kere inşallah bende öle olurum. İlk ay geçti bakalım. Bu ay çalışmalara devam
Bu ayda hastalanırsam doktora gidicem inşallah hamileyimdir

A Aybelis Maalesef canım kullandık bir kere inşallah bende öle olurum. İlk ay geçti bakalım. Bu ay çalışmalara devam
Doktora gitmen icin erken sanirim yada bizim burdaki dr basindan savmak.icin oyle diyorlar bende ria vardi subatta cikarttim uc ay gecti dr gittim olur daha erken bizlik bisi yok dediler kismet simdiyeymis sukur bence sende acele etme moralini yuksek tut.

Bi de ne diycem ovulasyon testleri var ben once Allah sonra o testler sayesinde gebe kaldim diye dusunuyorum sende dene istersen

onuda duydum canım deniycem onuda bu ayıda bi atlatıyım inşallah denemek zorunda kalmam. Allah kucagın almayı nasib etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…