- 29 Ağustos 2016
- 117
- 116
- 23
Tamamdr insallah guzel haberlerini bekliyorum:))Bugun olmam gerekirdi daha olmadim.yarin ilk idrarla yapcam ins kirmizlar gelmezse
Yaptim negatifTamamdr insallah guzel haberlerini bekliyorum:))
Teşekkür ederimm canım amin inşallah :)Hayirli olsun canim saglicakla al bebegni kucagna insallah :)
Şimdi canım ben 3 ay düzenli bi şekilde oldum 30 günde bir ama geçen ay 6 gün attı 16 da olmam lazımdı olmadım ve benim hiç adetim gecikmezdi bugün test yaptım negatif çıktı amaCnm onu sen bileceksin adet dongunu biz bilemeyizki herkesinki farklidir mesela ben 26 gunde bir oluyorum bi baskasi 28 gunde sen takip et kendini
Ilac falan kullandiysan yada ne bilim mevsim degisikligi bisiler etkilemistir. Belkide dollenme gec olmustur dikkat et kendine bir hafta sonra tekrar test yap cnmŞimdi canım ben 3 ay düzenli bi şekilde oldum 30 günde bir ama geçen ay 6 gün attı 16 da olmam lazımdı olmadım ve benim hiç adetim gecikmezdi bugün test yaptım negatif çıktı ama
Ilk bebegin mi olacak cnmGünaydın kızlaar
1 sene dogum kontrol hapı kullandım. şimdi bebiş istiyoruz geçen ay Negatifti. İnşallah bu ay Pozitifi bende görürüm
Bi öneriniz varmı ilaçtan sonrası için ?
Hiçbir ilaç kullanmadm canım tatile gittik ama denize felan girmedim dolaştım sadece p.tesi günü doktora gidcem kan tahili için belli olur degilmiIlac falan kullandiysan yada ne bilim mevsim degisikligi bisiler etkilemistir. Belkide dollenme gec olmustur dikkat et kendine bir hafta sonra tekrar test yap cnm
Elbette kan da adet oncesinde bile belli oluyor ben adetimden 4 gun once yaptirdim 24 cikmisti gebelik insaAllah sendede vardir cnmHiçbir ilaç kullanmadm canım tatile gittik ama denize felan girmedim dolaştım sadece p.tesi günü doktora gidcem kan tahili için belli olur degilmi
Peki sana kimse ilk gebeliginden once dogum kontrol hapi kullanmaman gerektigini soylemedimi cnm yaa. Simdi soyle o hapi birgun kullanmayi unutsan normalde gebe kaliyorsun ama su durumda ne diycemi bilemedjm. Benim eltimde kocasindan habersiz kullaniyormus sonra bi rahatsizliktn oturu dr gitmisti dr kizdi esin korusun daha hic cocugun olmamis demisti eltimde birakir birakmaz hamile kal
Doktora gitmen icin erken sanirim yada bizim burdaki dr basindan savmak.icin oyle diyorlar bende ria vardi subatta cikarttim uc ay gecti dr gittim olur daha erken bizlik bisi yok dediler
Bi de ne diycem ovulasyon testleri var ben once Allah sonra o testler sayesinde gebe kaldim diye dusunuyorum sende dene istersen
Tabi ki de insaAllah ona gerek kalmaz burdan duyariz guzel haberini :) guzel dileklerin icinde tesekkur ederimonuda duydum canım deniycem onuda bu ayıda bi atlatıyım inşallah denemek zorunda kalmam. Allah kucagın almayı nasib etsin :)
İhsallah canim dua et lutfen benim icinElbette kan da adet oncesinde bile belli oluyor ben adetimden 4 gun once yaptirdim 24 cikmisti gebelik insaAllah sendede vardir cnm
Hamile kalmak isteyen herkese herzaman dua ediyorum cnm Rabbim hayirlisiyla nasip etsin insaAllahİhsallah canim dua et lutfen benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?