Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Rahim filminden sonra adet biraz gecikebiliyor canim

Kızlar bugün adetimi 43 gün geçti.. Hala ne bebek ne adet ne yumurtlama var.. Bebek varsa çıkmalıydı artık di mi? Söktürücü de içmiyorum halen.. Yok gibi hissediyorum ama bi umut işte.. Akıl verin ne yapayım ben?

Bnim hamile oldugumu ogrenmeden once ayni regli belirtulerim vardi kasiklarim agriyodu, ishal gibi olmustum tek farkli olan ayaklarim inanilmaz usuyodu hatta hep corapla geziyodum. Megersem gebeymisim:)
Bende normalde adete 1 2 gun kala kabiz gibi olurum.simdi bugun bat im.henuz gelmedi ama bagirsaklarim hem hep gazli 1 hafta 10 gundur hemde sık sın gidiyrm.isal kadar sayilmasada.üsümede cok oluyor ama adet onceside oluyordu oyuzden bilemiyrmm bekliyrm

Canim benimde ayniydi ama hala regl olmadim test hep negatif cikiyo goguslerimde acimaya basladi ya hamile olabilirmiyimki idrarda negatif olsa bile

Bir doktora gorunun sonra sokulmeyen adet mazallah kist falan yapar, daha cok ugrastirir.

Canim acilen doktora gorun 43 gun fazla bi rakam bebek olsa coktan belli olurdu onemli bi rahatsizlik olmadan tedavini yaptir bence

Canim evt hamilelik belirtilerine benziyor ama hem kan hemde idrar icin erken kendine dikkat et dua et ve bekle derim ben

Benimde gecen ay gunum baya gecti kan testi yaptirdim cikmadi snra doktora gittim ultrasondada bsy gozukmedi ve sokturucu verdi sende doktora git istersen bi geregini yapsin bekleme

Canim evt hamilelik belirtilerine benziyor ama hem kan hemde idrar icin erken kendine dikkat et dua et ve bekle derim ben
Tatlım şuan bile aşırı derece de Niden bulanıyor ve bel Ağrı'larım var gün geçtikçe belirtilerim artıyor sanki ama umudum yok negatifi gördüm ya hayal kırıklığı oldu adetime 7 gün var ama bu kadar erken adet belirtileri beni düşündürüyor biraz ister istemez normalde benim adet olduktan sonra başlar sancılarım şimdi 20 gündür adet sancısı çekiyorım tabi sık sık değil ara ara

Benimde tam tersi canım ya normalde adetten 1-2 hafta öncesinden başlar ağrularım ama şimdi ise adetim 4 gün geçikti hala ağrılarım başlamadı.

Benimde adetime 20 gun varken kasik ve bel agrilarim basladi adetime 4 gun kalada test yaptim pozitif cikti daha sonrada kan yaptirdim oda pozitif cikti. Gogus agrim bir haftadir falan var. Ben moralini yuksek tut derim daha cok cok cok erken iyi dusunelim iyi olsun dimi insaAllah sende hamilesindir :)

Ayyyy Can'ım benim ya ağzından bal damlıyor inşAllah dediğin gibidir. Benim de şuan göğsüm cok ağrıyor özellikle uçları büyümüş ve dokunamıyorm.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakması.
Senin de bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin tek avazla. Dua et bana tatlım tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

8 Eylulden test yapıyorum gece de sabah ilk idrarda da gun ortasında da silik de olsa cokıyordu bu gun yapan gıbı 5 dakıkada Bır az koyu cıkdı

Dualarim seninle cnm Rabbim en hayirlisindan evlatlar nasip etsin insaAllah tesekkur ederim iyi dileklerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…