Rahim filminden sonra adet biraz gecikebiliyor canimValla canim dun cok yogun agrim ve akintim vardi oldum dedim yok bisi dun sabah idrariyla yaptim bisi yok bugun aksam yaptim yine yok bugun sadece biraz goguslerim sizladi adet olcam saniyorum bisey cikmiyo gebelikte yok rahim filminden sonra baya kanamam olmustu acaba regl tarihimmi degistiki kafam cok karisik
Bende normalde adete 1 2 gun kala kabiz gibi olurum.simdi bugun bat im.henuz gelmedi ama bagirsaklarim hem hep gazli 1 hafta 10 gundur hemde sık sın gidiyrm.isal kadar sayilmasada.üsümede cok oluyor ama adet onceside oluyordu oyuzden bilemiyrmm bekliyrmBnim hamile oldugumu ogrenmeden once ayni regli belirtulerim vardi kasiklarim agriyodu, ishal gibi olmustum tek farkli olan ayaklarim inanilmaz usuyodu hatta hep corapla geziyodum. Megersem gebeymisim:)
Canim benimde ayniydi ama hala regl olmadim test hep negatif cikiyo goguslerimde acimaya basladi ya hamile olabilirmiyimki idrarda negatif olsa bileBende normalde adete 1 2 gun kala kabiz gibi olurum.simdi bugun bat im.henuz gelmedi ama bagirsaklarim hem hep gazli 1 hafta 10 gundur hemde sık sın gidiyrm.isal kadar sayilmasada.üsümede cok oluyor ama adet onceside oluyordu oyuzden bilemiyrmm bekliyrm
Yani olabiliyormus ama bilmiyrm ki sali benimde dr kontrolum var bakalim ne olcak saliya kadarCanim benimde ayniydi ama hala regl olmadim test hep negatif cikiyo goguslerimde acimaya basladi ya hamile olabilirmiyimki idrarda negatif olsa bile
Kızlar bugün adetimi 43 gün geçti.. Hala ne bebek ne adet ne yumurtlama var.. Bebek varsa çıkmalıydı artık di mi? Söktürücü de içmiyorum halen.. Yok gibi hissediyorum ama bi umut işte.. Akıl verin ne yapayım ben?
Canim acilen doktora gorun 43 gun fazla bi rakam bebek olsa coktan belli olurdu onemli bi rahatsizlik olmadan tedavini yaptir benceKızlar bugün adetimi 43 gün geçti.. Hala ne bebek ne adet ne yumurtlama var.. Bebek varsa çıkmalıydı artık di mi? Söktürücü de içmiyorum halen.. Yok gibi hissediyorum ama bi umut işte.. Akıl verin ne yapayım ben?
Canim evt hamilelik belirtilerine benziyor ama hem kan hemde idrar icin erken kendine dikkat et dua et ve bekle derim benİyi akşamlar güzel anneler.
Size bir sorum olacaktı daha önce de söyledim de bir neticeye varamadım.
Ben yaklaşık 20 gündür Ağrı'm vardı ve adet tarihim 21 eylül ama Ağrı'larım cok erken başladı kasık Ağrı'lar üşüme ve aniden hararet basması mide ekşimesi bel Ağrı'sı karın Ağrı'sı bunların hepsini gördüm hatta 10 gün önceye kadar da şiddetliydi yaklaşık 10 gündür de hafif hafif var cok yorulduğum DA başlıyor Ağrı'lar ama 2 gündür de baş dönmesi başladı ve cok üşüyorum kasıklarım da devam ediyor ağrımaya beyaz akıntım da oluyor ilk defa böyle oldu şiddetli göğüs Ağrı'larım da var acaba hamilelik belirtileri mi ? Anlayamadım. 5 eylül de kan testi yaptırdım 0.1 cıktı doktor cok erken gelmişsin dedi şimdi de test yapmaya korkuyorum
Benimde gecen ay gunum baya gecti kan testi yaptirdim cikmadi snra doktora gittim ultrasondada bsy gozukmedi ve sokturucu verdi sende doktora git istersen bi geregini yapsin beklemeKızlar bugün adetimi 43 gün geçti.. Hala ne bebek ne adet ne yumurtlama var.. Bebek varsa çıkmalıydı artık di mi? Söktürücü de içmiyorum halen.. Yok gibi hissediyorum ama bi umut işte.. Akıl verin ne yapayım ben?
Tatlım şuan bile aşırı derece de Niden bulanıyor ve bel Ağrı'larım var gün geçtikçe belirtilerim artıyor sanki ama umudum yok negatifi gördüm ya hayal kırıklığı oldu adetime 7 gün var ama bu kadar erken adet belirtileri beni düşündürüyor biraz ister istemez normalde benim adet olduktan sonra başlar sancılarım şimdi 20 gündür adet sancısı çekiyorım tabi sık sık değil ara araCanim evt hamilelik belirtilerine benziyor ama hem kan hemde idrar icin erken kendine dikkat et dua et ve bekle derim ben
Tatlım şuan bile aşırı derece de Niden bulanıyor ve bel Ağrı'larım var gün geçtikçe belirtilerim artıyor sanki ama umudum yok negatifi gördüm ya hayal kırıklığı oldu adetime 7 gün var ama bu kadar erken adet belirtileri beni düşündürüyor biraz ister istemez normalde benim adet olduktan sonra başlar sancılarım şimdi 20 gündür adet sancısı çekiyorım tabi sık sık değil ara ara
Bilmiyorum ki herkesin farklı anlamadımBenimde tam tersi canım ya normalde adetten 1-2 hafta öncesinden başlar ağrularım ama şimdi ise adetim 4 gün geçikti hala ağrılarım başlamadı.
Benimde adetime 20 gun varken kasik ve bel agrilarim basladi adetime 4 gun kalada test yaptim pozitif cikti daha sonrada kan yaptirdim oda pozitif cikti. Gogus agrim bir haftadir falan var. Ben moralini yuksek tut derim daha cok cok cok erken iyi dusunelim iyi olsun dimi insaAllah sende hamilesindir :)Tatlım şuan bile aşırı derece de Niden bulanıyor ve bel Ağrı'larım var gün geçtikçe belirtilerim artıyor sanki ama umudum yok negatifi gördüm ya hayal kırıklığı oldu adetime 7 gün var ama bu kadar erken adet belirtileri beni düşündürüyor biraz ister istemez normalde benim adet olduktan sonra başlar sancılarım şimdi 20 gündür adet sancısı çekiyorım tabi sık sık değil ara ara
Benimde adetime 20 gun varken kasik ve bel agrilarim basladi adetime 4 gun kalada test yaptim pozitif cikti daha sonrada kan yaptirdim oda pozitif cikti. Gogus agrim bir haftadir falan var. Ben moralini yuksek tut derim daha cok cok cok erken iyi dusunelim iyi olsun dimi insaAllah sende hamilesindir :)
Tebrik ederim tatlımKızlar merhaba ben 8 eylulden test yapıyorum silik cıkdı bu gun regl günüm bu gun yapdım çok koyu diyil görülebilir cıkdı hamilemiyim?
Dualarim seninle cnm Rabbim en hayirlisindan evlatlar nasip etsin insaAllah tesekkur ederim iyi dileklerin icinAyyyy Can'ım benim ya ağzından bal damlıyorinşAllah dediğin gibidir. Benim de şuan göğsüm cok ağrıyor özellikle uçları büyümüş ve dokunamıyorm.
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakması.
Senin de bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsintek avazla. Dua et bana tatlım tekrar hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Âmin Can'ım benim.. Ben teşekkür ederim kaç aylıksın Can'ım :)Dualarim seninle cnm Rabbim en hayirlisindan evlatlar nasip etsin insaAllah tesekkur ederim iyi dileklerin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?