Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Benimde geçen ay 31 de olmam gerekirken 4 gun once oldum reglim 28 29 olabilirim regli ama umutlanmiyorum hasimato tiroitim var tahlil yaptım yine yuksek

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-12-22-19-16-1.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 35
Benimde geçen ay 31 de olmam gerekirken 4 gun once oldum reglim 28 29 olabilirim regli ama umutlanmiyorum hasimato tiroitim var tahlil yaptım yine yuksek
Benim de hasimato tiroidim var bi bakıyorum çok düşük bir bakıyorum çok yüksek ilaç kullanıyorum ama 8e çıkmış yine bu gebelige engel oluyor diye çok korkuyorum ne kötü bir hastalikmis bu

Tpo değerim 1077 di şubatta diyetisyene başlayınca tesadüfi öğrendim ilacimi kullandım düştü değerlerim bıraktım geçen tahlil yaptırdım paylaştığım 350 lerde dahiliye ci normal değerlerde diyo ama içim rahat değil ilacını da bırak boşver diyo salladi beni başından endokrinoloji yada kadın doğuma gidim diyorum sonuçları gösterim engelmi değilmi yiye 4 aydir deniyorum yok ikinci çocuk için

Hiic canini sikma insallah olucak merak etme bir saglik sorununuz yoksa hormonlar normalse tek yapmaniz gereken beklemek ayrica buna odakli yasamamalisin herkes derdi sinir olurdum ama gercekten oyle yumurtlama gunlerini takip etme yumurtlama gununu bekleme sonrasinida sikca sevin birbirinizi oyle gun asiri falan hesaplayarak deil icinizden geldiginde ve istediginiz zaman. Yedigimiz icitigimiz hic bisey cocuk olmasini saglamiyor. Ben boyle yaptim buna extra dua ettim ve Allah nasip etti oldu sende oyle yap canim emin ol sende anne olucaksin Allah nasip ettginde insallah

Merhaba kızlar, bugün adetimin yaklaşık 42-43.günü. Gecen ay kimyasal gebelik yaşadım, kendiai düştü sorun çıkmadı beklemeyin dedi doktor da.. Ama 43 gündür ne bebek ne adet var? Bu arada biz tekrar mikmik de ypamaya başladık.. Daha önceki yumurtlamada tutmayan bebiş, adetim gelmese de bu ayki çalışmalarımuzda tutar mı sizce? Bayram tatili de girdi, doktorum da yok, içimde ne var ne yok bilmiyorum

Kac gunde bir adet oluuordun cnm bide dusukden sonrami 43 gun gecdi

Regl günümden 2 gün gecdı test hala silik gözüküyor.Amma görünüyor yani çizki olduğu.Neden ola bilir bu?Oğlumda regl günü yapmışdım net görünüyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…