Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Reglin iki gun gectiyse bnce idrar testi yapmalisin:)

Merhabalar eşimle yumurtlama döneminde ilişkiye girdik. İlişkiden 2 gün sonra kasıklarımda ağrı oluştu. 6. Gün pembe birkaç damla kalamam oldu. Buraya kadar güzel giderken 7. Günü adetim başladı. Daha bir hafta vardı. İlk kez böyle bir düzensizlik yaşıyorum. Hamilelik ihtimalim var mı yinede?

Yeni gordum canim cvap vermekte gec kalmis olablrm ama yinede cok saol darisi size olsun insallah tum isteyenlerin kucagni rabbim en kisa zamanda doldursun insallah bizde kismet olursa pzrtesi gunu keseyi gorucez simdiden cok heycanliym valla

Bende anne olmayı beklerken bu sabah regl olmuşum geçen ay stresliydim olmamıştı bu ay daha rahat davrandım kafama da takmadım ama yine regl oldum daha iki ay olmadı denemeye başlayalı ama moralim yerlerde sürünüyor ben anne olamıycam galiba

bende 2. ayıma giricem bir regl gördüm. 6 gün var bekliyorum olmaz umarım.

Iki ayda oyle hemen umutsuzluga kapilma cnm Rabbim buyuktur insaAllah olur iki ay cok kisa bi zaman ben martta dusuk yaptim bak simdi hamileyim tam 6 ay sonra. Sabirla bekle cnm

Oyle dusunme canimhayirlisi de benimde iki ay olmadi ucuncu ayda regl olcammi acaba diye beklerken bebegim tutunmus demek istedgm hemen boyle kendini birakma hayirli zamani bekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…