Cok yeni daha bende 12 eylulde adet olmam gerekiyordu 8 eylulde hamile oldugumu ogrendim olsa olsa 4 haftalik daha pazartesi doktor randevum var iste bakalim dogrusunu doktor soyleyecekÂmin Can'ım benim.. Ben teşekkür ederim kaç aylıksın Can'ım :)
Oyyy maşAllahhh barekAllah Rabbim esirgesin Rabbim korusun sana bağışlasın inşallah Can'ımın içiCok yeni daha bende 12 eylulde adet olmam gerekiyordu 8 eylulde hamile oldugumu ogrendim olsa olsa 4 haftalik daha pazartesi doktor randevum var iste bakalim dogrusunu doktor soyleyecek
Reglin iki gun gectiyse bnce idrar testi yapmalisin:)Bende normalde adete 1 2 gun kala kabiz gibi olurum.simdi bugun bat im.henuz gelmedi ama bagirsaklarim hem hep gazli 1 hafta 10 gundur hemde sık sın gidiyrm.isal kadar sayilmasada.üsümede cok oluyor ama adet onceside oluyordu oyuzden bilemiyrmm bekliyrm
Reglin iki gun gectiyse bnce idrar testi yapmalisin:)
Canim ben bugun kan verdim gebelik yok 0.1 cikti evde sokturucum var yarin ona baslamayi dusunuyorum muhtemelen hsg filminden oldu boyleBir doktora gorunun sonra sokulmeyen adet mazallah kist falan yapar, daha cok ugrastirir.
Aynisi banada oldu silik cikti bn hic bekleyemedim hemen doktora gittim kese gorundu kandada cikti kan testi yaptir benceKızlar merhaba ben 8 eylulden test yapıyorum silik cıkdı bu gun regl günüm bu gun yapdım çok koyu diyil görülebilir cıkdı hamilemiyim?
Yeni gordum canim cvap vermekte gec kalmis olablrm ama yinede cok saol darisi size olsun insallah tum isteyenlerin kucagni rabbim en kisa zamanda doldursun insallahMaşallah sıze kızlar konuyu acar acmaz sızın mesaJlarınız vardı ve altında takvımlerınız hayırlı olsun saglıcakla kucagınıza alın ınşallah :) darısı bıze olsun su an reglyım ınşallah hayırlısyla eksıksız bu ay kalırım bende
bende 2. ayıma giricem bir regl gördüm. 6 gün var bekliyorum olmaz umarım.Bende anne olmayı beklerken bu sabah regl olmuşum geçen ay stresliydim olmamıştı bu ay daha rahat davrandım kafama da takmadım ama yine regl oldum daha iki ay olmadı denemeye başlayalı ama moralim yerlerde sürünüyor ben anne olamıycam galiba
Iki ayda oyle hemen umutsuzluga kapilma cnm Rabbim buyuktur insaAllah olur iki ay cok kisa bi zaman ben martta dusuk yaptim bak simdi hamileyim tam 6 ay sonra. Sabirla bekle cnmBende anne olmayı beklerken bu sabah regl olmuşum geçen ay stresliydim olmamıştı bu ay daha rahat davrandım kafama da takmadım ama yine regl oldum daha iki ay olmadı denemeye başlayalı ama moralim yerlerde sürünüyor ben anne olamıycam galiba
TebriklerKızlar ben geçen ay yazmıştım bir aydır yazamıyorum ben bu ay pozitifi gördüm Allah isteyen herkese versin inşallah sağlıcakla :)
Cnm onu sen bileceksin adet dongunu biz bilemeyizki herkesinki farklidir mesela ben 26 gunde bir oluyorum bi baskasi 28 gunde sen takip et kendiniSelam kizlar ben gecen ay 16 da hastalandm smdi benim yarin mi olmam gerekio yoksa 13 de mi ayin
Oyle dusunme canimhayirlisi de benimde iki ay olmadi ucuncu ayda regl olcammi acaba diye beklerken bebegim tutunmus demek istedgm hemen boyle kendini birakma hayirli zamani bekle :)Bende anne olmayı beklerken bu sabah regl olmuşum geçen ay stresliydim olmamıştı bu ay daha rahat davrandım kafama da takmadım ama yine regl oldum daha iki ay olmadı denemeye başlayalı ama moralim yerlerde sürünüyor ben anne olamıycam galiba
Hayirli olsun canim saglicakla al bebegni kucagna insallah :)Kızlar ben geçen ay yazmıştım bir aydır yazamıyorum ben bu ay pozitifi gördüm Allah isteyen herkese versin inşallah sağlıcakla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?