- 18 Mart 2016
- 399
- 297
- 23
- 34
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...aralik-ayina-hamile-girmek-isteyenler.954461/ Buraya alalım sizide bizim umutlar ekime kaldıBariz hamilesin benim umutlar ekime kaldi ekim ayi için grup varmi
Canım daha geç döllenmiltir yumurtan bu seferRegl günümden 2 gün gecdı test hala silik gözüküyor.Amma görünüyor yani çizki olduğu.Neden ola bilir bu?Oğlumda regl günü yapmışdım net görünüyordu
28 günde bir olurdum.. Yok önceki adetimin üzerinden 28 değil 43 gün geçti. Yani bat, adetimi 15 gün geçmiş.Kac gunde bir adet oluuordun cnm bide dusukden sonrami 43 gun gecdi
Kan pihtilasmasi falan olmustur cnm bi dr gozuk bence28 günde bir olurdum.. Yok önceki adetimin üzerinden 28 değil 43 gün geçti. Yani bat, adetimi 15 gün geçmiş.
Hamilesin canım
İnşallah öyledır 1-2 haftaya doktora görünürümHamilesin canım
Canım daha geç döllenmiltir yumurtan bu sefer
Çizginin kırmızılığı idrarda ki hcg düzeyine bağlı. Hayırlı olsun bebişin
Darısı başımıza
Evet bende merak ediyorum anlatırmısınızTaze anneler belirtilerinizi azaltır misinz
Merabalar arkadaslar benim en belirgin belirtim kasik agrimdi. Adet donemim agrisiz gectigi icin en onemlisi oydu benim. Sonra kasiklarda kramplar.sonra goguslerde acima. Ve en komigide durduk yere agliyordum gerci hala oyleyim :)Evet bende merak ediyorum anlatırmısınız
Bide adet olmam gereken gunden birgun once kahverengi akintim geldi yerlesme zamaninda olan akintiymis.Evet bende merak ediyorum anlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?