Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yumutlalamışsın Can'ım inşallah hamile olursun bu ay Benım 1 oğlum var bu ayın 20-sı 4 yasını dolduracak.Artık 2.cı bebeğı düşünüyorduk eşimle.Bu ay reglimden 2 gun geçdi.14.cü günden bu yana test yapıyordum eylülün 8-inden 2.ci çizgi silik çıkmaya başladı.Bu gun artık reglimden 3 gün geçiyor

Test yaptım 2.cı çızgı var amma Bır az daha koyu inşallah hamileyimdir Eylul 26-sı eşimin doğum gunu haberı verırdım ona da

İyi günler arkadaslar.lh:14.53 FSH:8.24 cıktı.henüz doktora göstermedim.bir fikri olan varmı bu sonuçlar hakkında.şimdiden tesekkürler

Arkadaşlar takvime göre 16 Ekim yumurtlama günümdü ama biz eşimle o gun tartışmistik ve bugüne kadar ilişki olmadı bugün 18 Ekim peki ben geç kalmismiyimdir ???
Bir de bu sabah goguslerim cok fena agrir bi sekilde uyandim ve uclari cok belirgindi ama simdi iyi sadece dokununca agriyor göğüslerim birde ara ara bel ağrım oldu sizce takvim yanlış mı bugün mü yumurtladım gerçi şeffaf uzayan akintim da yoktu neden böyle oldu adete daha 12 gün var
Lütfen beni aydınlatın bu konuda kafam karıştı

kızlar günaydın :) geçen hafta batıma 1 hafta kala erken gebelik testlerinden yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tam bat günümdü eşimin ısrarıyla bir tane daha yaptım yaptığım anda çıkan sonuç bu şimdi ben hamiş miyim

Eklentiler

• untitled.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 48
Canım lh fsh tan büyük olduğu için pko var gibi sende bir de fsh biraz yüksek diyecektir doktor benim de böyle yüksek dedi

canım günaydın bende giremedim bayram tatili boyunca özledim sizleri bende iyiyim ot böcek içmekten helak oldum valla bende beklemedeyim batım bu ay belli değil yumurtlamam da olmadı sanki ay ne biliyim bu ay karmakarışık oldu benim ya adet 13 gün gecikince hepsi şaştı

canım hayırlı olsun bariz belli oluyor çizgi hemen kan testine koş inşallah hayırlı haberler verirsin bize haberlerini bekliyorum canım darısı bize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…