canım bnm inşallah sadece öylesine yaptım daha erken takvime göre şaşırdımYumurtlama günündeysen belkide yumurtalamışsın erkende oka bilir belkide hamile olursun bu ay
rabbim nasip etsin inşallah cnm bnm saglıkla sıhatle ne gızel oglun varmış bnde 1.5 senelik evliyim istiyoruz nasip olmadı inşallah olur bu ayTest yaptım 2.cı çızgı var amma Bır az daha koyu inşallah hamileyimdir Eylul 26-sı eşimin doğum gunu haberı verırdım ona da
İyi günler arkadaslar.lh:14.53 FSH:8.24 cıktı.henüz doktora göstermedim.bir fikri olan varmı bu sonuçlar hakkında.şimdiden tesekkürler
Selams kızlaarnasılsınız bahalım kaç gündür giremiyorum yaa hasret kaldım sizee ama okudum sizi obsesif89 canım çok şükür iyiyim bat bekliyorum sen nasılsın
@myzt kuzum takmadığına ve doktora gitmene sevindim bide bana gelse cesaret.birseyin yok muhtemelen folik asite de başlamış oldun bahaneyle hadi yine iyisinyeni hamişler vardı sayfada tebrikederim sizi hepinizi bize de dua edin bize bana hepimize
@Sup3risi canım işler bekleyebilir az az yap kendini yorma bebişi rahatsz etme @Assos canım daha adetin gelmemiş bakalım gelmeden ümit kesilmez yine de
@stu2012 ne kadar geçti senin canm doktora gittinmi @morsevdam5 sen nasılsn iniallah olur benim bu ay ama olmazsa ekim topiğindeyim olsada
ay yazamadıklarım var ama kafam karıştı ya çok kişiyiz hepsini hatirlayamadm ama kusura bakmayın canlar bat 8
kızlar günaydın :) geçen hafta batıma 1 hafta kala erken gebelik testlerinden yapmıştım negatif çıkmıştı, dün tam bat günümdü eşimin ısrarıyla bir tane daha yaptım yaptığım anda çıkan sonuç buşimdi ben hamiş miyim
Bugün kan testi yaptırdım 85,79 hcg :)
canım bnm inşallah sadece öylesine yaptım daha erken takvime göre şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?