Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Yeni gordum canim cvap vermekte gec kalmis olablrm ama yinede cok saol darisi size olsun insallah tum isteyenlerin kucagni rabbim en kisa zamanda doldursun insallah bizde kismet olursa pzrtesi gunu keseyi gorucez simdiden cok heycanliym valla

amin canım inşallah naptın gördünüz mü keseyi gittin mi doktora?

aferin böyle düşünmeye devam et kusura bakma ama o kadar kızıyorum ki senin gibilerine... çünkü 2.5 senedir mücadele veriyorum üstüne 2 düşük bir kimyasal gebelik yaşadım biz ölelim o zaman !

Bu ay klomen kullandım adetim 5 gün gecikti bi kaç gün sonra hastaneye gidicem klomen kullandığımdan dolayımı adetim gecikmiştir yoksa hamilemiyim bilmiyorum eşim gebelik testi almıyor hastanede öğrenelim diyor çok merak ediyorum dua edin kızlar Allah bana da istiyen herkesede nasip etsin amin

canım benim klomen kullandığım ay tam gününde gelmişti adetim bildiğim kadarıyla adet gecikmesi yapmıyor inşallah hamişsindir bizede haber ver olur mu

kızlar ya bi bakar mısınız =) benim sat ay sonuna denk geliyor, geçen akşamdan sabaha kadar bir baktım göpüslerim şişmiş bir anda, normalde de adetimden 10 gün önce şişmeye başlardı ama akşamdan sabaha olunca bir anda değişik geldi, bu gün biryerde okudum, göğüslerin şişmesi falan yumurtlama belirtisiymiş, kafam karıştı, hani adetten bilmem kaç günle, bilmem kaç gün arasında oluyordu, bilenler varsa yazabilir mi lütfen canlar

Bende clomenle es deger ilac olan femarayi kullandim ama doktor 15. Gün baktı yumurta 14 buyumemis söktürücü yazdi kullanmadim...bu ilaca rağmen gec hastalanirm i insan anlayamadim

Sanirim dusuk yaptim dun aksam kanamam oldu. Progestan kullaniyordum fitil olanini kahve rengi lekelenme yapiyordu doktorum normal demisti. Cuma kontrole gittim keseyi goremedik cok erken demisti, kontrol etti aktif kanama yok dinlen iki hafta sonra bakalim dedi. Dun kasik ve bel agrim vardi tuvalette kanamam oldu bu sabah test yaptim negatif cikti. Yine olmadi allahim sen sabrini ver isteyen herkesin kucagini bos birakma.

Adet olmadan önce belimde ve bacaklarımda sancı olur. aslında yarın adet günüm eğer takvim şaşmazsa, fakat Cumartesi günü felaket şekilde bacaklarımda sancı oluştu, adet olacağım sandım ama hala olamadım ve dün sancılarım da geçti, belimde hafif ağrı kaldı. Bunu neye yorarsınız?

Canim ben klomen kullandigm zaman gecikme olmustu adet sokturucuyle olmustum adet gecikme yapabiliyor

Kızlar iyi akşamlar. Ben aranızda gebe olup erken gebelik belirtisi yaşayan var mi diye merak ettim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…