Test yaptım 2.cı çızgı var amma Bır az daha koyu inşallah hamileyimdir Eylul 26-sı eşimin doğum gunu haberı verırdım ona da
Yeni gordum canim cvap vermekte gec kalmis olablrm ama yinede cok saol darisi size olsun insallah tum isteyenlerin kucagni rabbim en kisa zamanda doldursun insallahbizde kismet olursa pzrtesi gunu keseyi gorucez simdiden cok heycanliym valla
Kızlar ben geçen ay yazmıştım bir aydır yazamıyorum ben bu ay pozitifi gördüm Allah isteyen herkese versin inşallah sağlıcakla :)
Eveeeet canim gittik gorduk sabah bebegimizii okadar guzeldikii anlatamamamin canım inşallahnaptın gördünüz mü keseyi gittin mi doktora?
aferin böyle düşünmeye devam et kusura bakma ama o kadar kızıyorum ki senin gibilerine... çünkü 2.5 senedir mücadele veriyorum üstüne 2 düşük bir kimyasal gebelik yaşadım biz ölelim o zaman !Bende anne olmayı beklerken bu sabah regl olmuşum geçen ay stresliydim olmamıştı bu ay daha rahat davrandım kafama da takmadım ama yine regl oldum daha iki ay olmadı denemeye başlayalı ama moralim yerlerde sürünüyor ben anne olamıycam galiba
Eveeeet canim gittik gorduk sabah bebegimizii okadar guzeldikii anlatamamkalbinii yedigiiimmmm oyy
Bu ay klomen kullandım adetim 5 gün gecikti bi kaç gün sonra hastaneye gidicem klomen kullandığımdan dolayımı adetim gecikmiştir yoksa hamilemiyim bilmiyorum eşim gebelik testi almıyor hastanede öğrenelim diyor çok merak ediyorum dua edin kızlar Allah bana da istiyen herkesede nasip etsin amin
canım benim klomen kullandığım ay tam gününde gelmişti adetim bildiğim kadarıyla adet gecikmesi yapmıyor inşallah hamişsindir bizede haber ver olur mu
bugün yaptıgım teste tek çızgi çıktı ya dün çifti testmi bozukkieğer şüphen varsa gebelik testi yap canım eğer gebelik testi çıkmazsa yumurtluyorsundur bence.
Canim ben klomen kullandigm zaman gecikme olmustu adet sokturucuyle olmustum adet gecikme yapabiliyorBu ay klomen kullandım adetim 5 gün gecikti bi kaç gün sonra hastaneye gidicem klomen kullandığımdan dolayımı adetim gecikmiştir yoksa hamilemiyim bilmiyorum eşim gebelik testi almıyor hastanede öğrenelim diyor çok merak ediyorum dua edin kızlar Allah bana da istiyen herkesede nasip etsin amin
Anladım Can'ım ara ara karnıma sancılar da giriyor o yüzden hamileyimdir belki diye umutlanıyorumCanim ben klomen kullandigm zaman gecikme olmustu adet sokturucuyle olmustum adet gecikme yapabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?