Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Canım bende bu ay klomen kullandım ve benmde 5 gün geçti şimdi 5+2 haftalık hamileyim hemen bir test yap bende senin gibi düşünüyordum ilaçtanmı diye ama değilmiss

canım doktora gittin mi nasıl anladın düşük yaptığını

Merhaba kızlar ben eylül ayına hamile girdim 5 eylülde öğrendim araya bayram girdi 15 eylülde düşük yaşadım keseyi göremeden gitti şimdi tekrar klomen başladım yılmak yok inşallah :)

Merhaba kızlar ben eylül ayına hamile girdim 5 eylülde öğrendim araya bayram girdi 15 eylülde düşük yaşadım keseyi göremeden gitti şimdi tekrar klomen başladım yılmak yok inşallah :)
Geçmiş olsun cnm allah büyük ins clomen ile hamile kalir bu sefer bebisin tutunur

Canım bende bu ay klomen kullandım ve benmde 5 gün geçti şimdi 5+2 haftalık hamileyim hemen bir test yap bende senin gibi düşünüyordum ilaçtanmı diye ama değilmiss
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Can'ım çok sevindim perşembe günü hastaneye gidicem inşallah bende hamileyimdir

kızlar eylülün 4-5 gibi yumurtlamam oldu o günleri değerlendirdik bayramın 1.günü sabah kustum 3.günü akşam 1 damla kan geldi başka hiçbişey yok o günden beri bulantım hala devam ediyor ama kusmuyorum tutuyorum kendimi halsizlik kas agrıları ara ara ateş basması gögüs hassasiyeti ama fazla değil gögüs ucu hassas belim felaket ağrıyor her iki taraflı kasık batması aralıklarla bazen şiddetli bazen ince sızı gibi birde akıntım var ama öle çok değil ve sarı renkte kıvamı da yoğun değil sulu şekilde kokusuz kaşıntı yok gecen ayki adet tarihimide hatırlamıyorum ne olcak benim halim yaaa

Kızlar Selam, ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum ilk 3-4 gün iyidim ama şimdi berbat haldeyim ayaklarım belim kopuyo ağrıdan birkere daha vurdurmuştum mayıs ayında böle yapmamıştı ovitrella vurulup böle şikayetleri olan varmı? ne zaman geçecek (( Bide sürekli ağlama gelio bana herşeye ağlayıp duruyorum çok mutsuzum :/

canım doktora gittin mi nasıl anladın düşük yaptığını

Degerim dusmus canim doktorum moralimi bozmamak icin dusuk yapabilirsin dememisti ama kanama gelirse haber ver dedi. Gece yogun kanamam olunca haber verdim, sonra bana anlatti kese gormeye gittigimde degerim 12 ye dusmus. Kimyasal gebelik zaten sagliksiz gebelik diye uzuldum ama cabuk toparlandim. Sen nasilsin? Ekim ayinda insallah yine hamileyim derim saglikla

geçmiş olsun canım üzüldüm Allah bir daha yaşatmasın inşallah ekim ayında sağlıklı bir gebeliğin ve evladın olur. bende iyiyim çalışıyorum canım işteyim benim kimyasal bile gebeliğim olmadı hiç yaşamadım o duyguyu yani Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah

Canımm çok teşekkür ederimm aminn inşallah dün gittim doktora keseyi gördük haftayada kalp atışlarını duyacağız inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin annelik babalık duygusunu

amin canım inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın

Bende bugün vurulacağım duygu durumum berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…