- 18 Ağustos 2016
- 6
- 17
- 3
- 30
Canım bende bu ay klomen kullandım ve benmde 5 gün geçti şimdi 5+2 haftalık hamileyim hemen bir test yap bende senin gibi düşünüyordum ilaçtanmı diye ama değilmissBu ay klomen kullandım adetim 5 gün gecikti bi kaç gün sonra hastaneye gidicem klomen kullandığımdan dolayımı adetim gecikmiştir yoksa hamilemiyim bilmiyorum eşim gebelik testi almıyor hastanede öğrenelim diyor çok merak ediyorum dua edin kızlar Allah bana da istiyen herkesede nasip etsin amin
bugün yaptıgım teste tek çızgi çıktı ya dün çifti testmi bozukki
İnşallah canım ağzından bal akıyor rabbim isteyen herkese versin sana da bana da versin, tabiki haber veririm
Sanirim dusuk yaptimdun aksam kanamam oldu. Progestan kullaniyordum fitil olanini kahve rengi lekelenme yapiyordu doktorum normal demisti. Cuma kontrole gittim keseyi goremedik cok erken demisti, kontrol etti aktif kanama yok dinlen iki hafta sonra bakalim dedi. Dun kasik ve bel agrim vardi tuvalette kanamam oldu bu sabah test yaptim negatif cikti. Yine olmadi allahim sen sabrini ver isteyen herkesin kucagini bos birakma.
Geçmiş olsun cnm allah büyük ins clomen ile hamile kalir bu sefer bebisin tutunurMerhaba kızlar ben eylül ayına hamile girdim 5 eylülde öğrendim araya bayram girdi 15 eylülde düşük yaşadım keseyi göremeden gittişimdi tekrar klomen başladım yılmak yok inşallah :)
inşallah canım o da klomenleydi sağlıklı gebelikler nasip olsun inşallahGeçmiş olsun cnm allah büyük ins clomen ile hamile kalir bu sefer bebisin tutunur
Canımm çok teşekkür ederimm aminn inşallah dün gittim doktora keseyi gördük haftayada kalp atışlarını duyacağız inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin annelik babalık duygusunucanım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Can'ım çok sevindim perşembe günü hastaneye gidicem inşallah bende hamileyimdirCanım bende bu ay klomen kullandım ve benmde 5 gün geçti şimdi 5+2 haftalık hamileyim hemen bir test yap bende senin gibi düşünüyordum ilaçtanmı diye ama değilmiss
Amiin canimm insallahh darisi size olsun rabbim bu guzelligi sizlerede tattirsin insallah anlatilamaz bi duyguayyyy ne güzel canım ya Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
canım doktora gittin mi nasıl anladın düşük yaptığını
Degerim dusmus canim doktorum moralimi bozmamak icin dusuk yapabilirsin dememisti ama kanama gelirse haber ver dedi. Gece yogun kanamam olunca haber verdim, sonra bana anlatti kese gormeye gittigimde degerim 12 ye dusmus. Kimyasal gebelik zaten sagliksiz gebelik diye uzuldum ama cabuk toparlandim. Sen nasilsin? Ekim ayinda insallah yine hamileyim derim saglikla
Amiin canimm insallahh darisi size olsun rabbim bu guzelligi sizlerede tattirsin insallah anlatilamaz bi duygu
Canımm çok teşekkür ederimm aminn inşallah dün gittim doktora keseyi gördük haftayada kalp atışlarını duyacağız inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin annelik babalık duygusunu
Bende bugün vurulacağım duygu durumum berbatKızlar Selam, ayın 14ünde çatlatma iğnemi oldum ilk 3-4 gün iyidim ama şimdi berbat haldeyim ayaklarım belim kopuyo ağrıdan birkere daha vurdurmuştum mayıs ayında böle yapmamıştı ovitrella vurulup böle şikayetleri olan varmı? ne zaman geçecek(( Bide sürekli ağlama gelio bana herşeye ağlayıp duruyorum çok mutsuzum :/
Rabbim hepimize yardım etsin beklemek çok zor :/Bende bugün vurulacağım duygu durumum berbat
Ben alıştım Can'ımRabbim hepimize yardım etsin beklemek çok zor :/
Kaç senedir deniyorsun? Benim bir buçuğa yaklaştı iki kere tedavi uygulandı rahim filmi falanda çektirdim daha bişi yokBen alıştım Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?