Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Ne zaman test yapsam belli olur acaba Eylül'de 15-ı vaktımdı 8 Eylül'den test pozıtıv çıkıyordu amma 21 Eylül'de adet oldum

canım valla o durum değişiklik gösteriyor kişiden kişiye gore bence adetinin geçmesini bekle öyle yap baktın çıkmadı kan testi yap kan testi de çıkmazsa doktora git bazılarının bat tan 15-20 gün sonra idrarda çıkıyor sen bilirsin

Kızlar geçen ay 21 Eylül'de adet olmuşdum bu günden 1 hafta var eğer gününde adet olursam.Bu gun bir az önce dayanamayıp test yaptım tek çizgi çıkdı erkenmi yoxsa olsaydı çıkardımı?

Kızlar bu günden adetime 6 gün var ben dün Yazmışdım dayanamayıp test yaptım testı sakladım atmadım dün çıkmış gıbı gordum amma çıkmadı dıyıp dolaba koydum

Şimdi bakdım resmını atıcam size hayalet gıbı gölge gıbı Bır şey var acaba varmı erken dıye böyle gosterdı

Bu ay adetımın 21-ımı yoksa eger yıne 6 gun gerı atma olursa 26-sımı adet günüm onu bılemedım

Bu gun 21-ı olursa 3 gun var adetıme amma test yaptım tek çizgi şimdi yaptım amma ilk idrarım diyil acaba yokmu dıye cıkmadı

Kızlar bu gun adet günüm Ağustos'ta 15-ı olmuşdum Eylül'de 21-ı oldu.Bu gun 21-ı adet olmadım.Acaba yıne 5-6 gun sonramı olucam?

Gecen ay 6 gun geçdi adetimden bu ay 3 gün geçdi adet oldum yanı öne geldı böyle olması iyiye işaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…