Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

kızlarrr günaydın hamişler sağlıklı sıhhatli güzel hamilelik geçiririz inşallah hamiş olmak isteyenler Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah özellikle 5 -6 haftalık hamişler mide bulantınız var mı ya da tiksinme

selam canım sanada belliki dostınex vermıs doktor benım dgerım de 45 tı ilacı 3.kere ıcmemde hamıle oldugumu ogredım zaten - prolaktın ıcın testere dıslı aslan pencesı otu kullandım ben her aksam bır su bardagı suya bır tutam atıp kaynatıp ılıyınca ıctım- otu arastır ıstersen -

Hayıt otunu nasıl kullandın ilk defa duyuyorum canım bnde ilaç kullanmak istemyrm evlrnmeden öncede cok kullndgjm için şuan kullnmak glmjo jcjmden bjde çocuk istyrm inşallh cvpldgn jcjn tesekkur ederm

canım çalışıyorum da her zaman giremiyorum yeni gördüm kusura bakma şimdi hayıt otunu Sabah akşam yemeklerden 2 saat sonra içtim ben bardak süzgeçleri var ya zincirli bardağa asıyosun içinde kalıyor onun içine 1 tatlı kaşığı hayıt otu koy ben bir kupa yapıyordum ama su bardağı da olur kaynar suyu üstüne dçk aynı sallama çay demler gibi üstünü çay tabağı yada başka birşey ile kapat 15 dakika demlensin ama soğuk olmıcak hatta ılıktan biraz sıcak olucak sonra iç. ben ilaç içer gibi saat koymuştum o saatte içiyordum. nette 3 ay sonra bırakın diyor ama ben 6 ay kullandım ve çok faydasını gördüm once adet miktarını sonra gününü düzenliyor valla benim

Hayıt otunu nasıl kullandın ilk defa duyuyorum canım bnde ilaç kullanmak istemyrm evlrnmeden öncede cok kullndgjm için şuan kullnmak glmjo jcjmden bjde çocuk istyrm inşallh cvpldgn jcjn tesekkur ederm

valla benim için ilaçların yapamadığını yaptı birde kilo verdiriyor çok güzel ve eğer kabızlık sorunun varsa onuda çözüyor tadı biraz kötü gelebilir ilk başta biraz acı gibi ama kötü değil ilaç içmektense bence kullan derim hatta bu otla hamile kalan bile var bende burası sayesinde buldum bu otu ilk başta dedimki aman o kadar ilaç kullandım bir şeye yaramadı birde ot deniyim bakıyım battı balık yan gider hesabı başladım ama inan 2 haftada etki etti yan komşuma söyledim oda kullandı ve o 3 ayda bir falan adet oluyor oda adet olmaya başladı ben benim gibi olanlara faydam olun istiyorum inşallah sende faydasını görürsün bu arada hayıt otunu aktardan alabilirsin

Ne guzel insallh bnimde düşer canım bakaljm denjcem ne kadar sure içtin canım

Ondan sonra içmedin dimi canım hamillkte tkrar bakldj mı prolaktıne hamjlelkte de yuksekse de düşük oluo dje okudum canjm

hayır bakılmadı canım demekkı dustu benımkı - beta hcg testlerım yapıldı sadece - oda duzenlı artıs gosterdı suan 10.haftamdayım şükürALLAHA

Bn 8 haftalik hamileyim bnm var hele bugun okdr kotuyumki kusuyorum ağliyorum migdem bulaniyo istahsizim duyusalim canim hicbsy istemiyo ne zaman gecicek bu durum ya aglamam geliyo surekli

Bn 8 haftalik hamileyim bnm var hele bugun okdr kotuyumki kusuyorum ağliyorum migdem bulaniyo istahsizim duyusalim canim hicbsy istemiyo ne zaman gecicek bu durum ya aglamam geliyo surekli
kaçıncı haftanda başladı canım Allah yardımcın olsun

Regli oldum dün hormon testi yapıldı yarın gitcem sonuçlar çıkmış anlayan yorumlarmi

Eklentiler

• Screenshot_2016-09-29-09-53-50-1.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 50

inşallah canım haberlerini bekliyorum bende de yok bebiş maalesef bende işte bitkisel yöntemlerle çözüm bulmaya çalışıyorum bende de lh hormone yüksek düşüremiyorum ama adetlerimi düzene sokmaya çalışıyorum bitkisel kürlerle öyle yani canım Allah hiçbirimizi annelik babalık duygusundan mahrum bırakmasın inşallah

Regli oldum dün hormon testi yapıldı yarın gitcem sonuçlar çıkmış anlayan yorumlarmi

canm dıger degerlerın normalde dehas yazan +12,15 mi -12,15 mi ? bu dehas degerı arastırdımda kadınlarda östorojen erkeklerde testesteron hormınu gıbı bırsey bobrek ustu bezlerınde bulunuyor

Ögrendigimde 1 aylikti zaten istahsizligim vardi sonrada bulantilar basladi amin canim sende varmi
ben şuan 5+2 yim canım şuan sadece sabahları iştahsızlığım oluyor aşırı derecede mide bulantım yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…