Pardon canım takvim görmeyince oldu sandımhayırlı olsun :):)
Canım degerim önce 35 sonra 115e yuksldj doktr ilaç vrrdi ilk kullnytn daha içinde iki tane var yarjm yarjm sadece persembe vr pazarlerı alyrm bitkisrl olarane yaptın metak ettim inş sağsalim kucana alırsın bebişini canım bnm içindr dua et çok istyrm
Hayıt otunu nasıl kullandın ilk defa duyuyorum canım bnde ilaç kullanmak istemyrm evlrnmeden öncede cok kullndgjm için şuan kullnmak glmjo jcjmden bjde çocuk istyrm inşallh cvpldgn jcjn tesekkur ederm
Hayıt otunu nasıl kullandın ilk defa duyuyorum canım bnde ilaç kullanmak istemyrm evlrnmeden öncede cok kullndgjm için şuan kullnmak glmjo jcjmden bjde çocuk istyrm inşallh cvpldgn jcjn tesekkur ederm
kızlarrr günaydın hamişler sağlıklı sıhhatli güzel hamilelik geçiririz inşallah hamiş olmak isteyenler Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahözellikle 5 -6 haftalık hamişler mide bulantınız var mı ya da tiksinme
Ne guzel insallh bnimde düşer canım bakaljm denjcem ne kadar sure içtin canımselam canım sanada belliki dostınex vermıs doktor benım dgerım de 45 tı ilacı 3.kere ıcmemde hamıle oldugumu ogredım zaten - prolaktın ıcın testere dıslı aslan pencesı otu kullandım ben her aksam bır su bardagı suya bır tutam atıp kaynatıp ılıyınca ıctım- otu arastır ıstersen -
Ne guzel insallh bnimde düşer canım bakaljm denjcem ne kadar sure içtin canım
valla benim için ilaçların yapamadığını yaptı birde kilo verdiriyor çok güzel ve eğer kabızlık sorunun varsa onuda çözüyor tadı biraz kötü gelebilir ilk başta biraz acı gibi ama kötü değil ilaç içmektense bence kullan derim hatta bu otla hamile kalan bile var bende burası sayesinde buldum bu otu ilk başta dedimki aman o kadar ilaç kullandım bir şeye yaramadı birde ot deniyim bakıyım battı balık yan gider hesabı başladım ama inan 2 haftada etki etti yan komşuma söyledim oda kullandı ve o 3 ayda bir falan adet oluyor oda adet olmaya başladı ben benim gibi olanlara faydam olun istiyorum inşallah sende faydasını görürsün bu arada hayıt otunu aktardan alabilirsin[/QUOTE
İnsallh bndede işe yarar canım cok tskkür ederim işe yaradgnda sana sölerim kullanım de bakaljmvalla üst üste geldi hersey bj adet düznsjzlgj bi prolktjn yuksekliği önce prolaktini düsrmem gerekio bakalim srnin var mj bebiş
Ondan sonra içmedin dimi canım hamillkte tkrar bakldj mı prolaktıne hamjlelkte de yuksekse de düşük oluo dje okudum canjm24.gunde hamıle oldugumu ogredım
Ondan sonra içmedin dimi canım hamillkte tkrar bakldj mı prolaktıne hamjlelkte de yuksekse de düşük oluo dje okudum canjm
Bn 8 haftalik hamileyim bnm var hele bugun okdr kotuyumki kusuyorum ağliyorum migdem bulaniyo istahsizim duyusalim canim hicbsy istemiyo ne zaman gecicek bu durum ya aglamam geliyo sureklikızlarrr günaydın hamişler sağlıklı sıhhatli güzel hamilelik geçiririz inşallah hamiş olmak isteyenler Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahözellikle 5 -6 haftalık hamişler mide bulantınız var mı ya da tiksinme
kaçıncı haftanda başladı canım Allah yardımcın olsunBn 8 haftalik hamileyim bnm var hele bugun okdr kotuyumki kusuyorum ağliyorum migdem bulaniyo istahsizim duyusalim canim hicbsy istemiyo ne zaman gecicek bu durum ya aglamam geliyo surekli
Regli oldum dün hormon testi yapıldı yarın gitcem sonuçlar çıkmış anlayan yorumlarmi
Ögrendigimde 1 aylikti zaten istahsizligim vardi sonrada bulantilar basladi amin canim sende varmikaçıncı haftanda başladı canım Allah yardımcın olsun
Regli oldum dün hormon testi yapıldı yarın gitcem sonuçlar çıkmış anlayan yorumlarmi
ben şuan 5+2 yim canım şuan sadece sabahları iştahsızlığım oluyor aşırı derecede mide bulantım yok henüzÖgrendigimde 1 aylikti zaten istahsizligim vardi sonrada bulantilar basladi amin canim sende varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?