benim bir de çok gaz problemim var ya karnım akşamları çok şişiyorÖgrendigimde 1 aylikti zaten istahsizligim vardi sonrada bulantilar basladi amin canim sende varmi
Benimde bazen oluyo karnim tas gbi oluyo insallah olmaz migde bulantin canimbenim bir de çok gaz problemim var ya karnım akşamları çok şişiyor
aslında delimiyim bilmiyorum ama biraz mide bulantısı yaşamak istiyorum hamiş olduğumu anlayım diyeBenimde bazen oluyo karnim tas gbi oluyo insallah olmaz migde bulantin canim
+ - yazmıyor normal yaziyo referansı en yüksek 9 lu bişicanm dıger degerlerın normalde dehas yazan +12,15 mi -12,15 mi ? bu dehas degerı arastırdımda kadınlarda östorojen erkeklerde testesteron hormınu gıbı bırsey bobrek ustu bezlerınde bulunuyor
+ - yazmıyor normal yaziyo referansı en yüksek 9 lu bişi
Hyr sakin bugunlerini cok ararsin bnde 4 yil cocuk hasreti cektim ilk hamileligim herseye raziyim diyodum ama cok kotu bisey cok :) keske istahli olsam migde bulanmasa yiyip icip keyfime baksam :)aslında delimiyim bilmiyorum ama biraz mide bulantısı yaşamak istiyorum hamiş olduğumu anlayım diye
Yarın görcek ben nete gelince baktım anlamadımdoktor gordumu sonucu
şansımı zorlamayım o zaman benHyr sakin bugunlerini cok ararsin bnde 4 yil cocuk hasreti cektim ilk hamileligim herseye raziyim diyodum ama cok kotu bisey cok :) keske istahli olsam migde bulanmasa yiyip icip keyfime baksam :)
Kızlar 15 ağustos 2016-da adet olmuşdum eylulde 6 gun geçtı testde pozıtıv gösterıyordu amma 21 Eylül'de adet oldum
Bu ay ne zaman olucak o zaman kafam karıştı eşimlede korunmadık bu ay her gun deyılde normal ilişkimiz oldu şimdi benim adetime kaç gun kalmış oluyor yumurtalama günüm hangi gün bilemedim
Yumurtalama belirtileri nasıl oldu Şen'de bende dün ve ondan oncekı gun beyaz akıntı olmuşdu bızde dün ilişki oldu Ola bılırmı acaba
Doktora gitmedim telefonda konuşdum Ola bilir dedi hamile kalıpta açılış olmuş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?