Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

aslında delimiyim bilmiyorum ama biraz mide bulantısı yaşamak istiyorum hamiş olduğumu anlayım diye
Hyr sakin bugunlerini cok ararsin bnde 4 yil cocuk hasreti cektim ilk hamileligim herseye raziyim diyodum ama cok kotu bisey cok :) keske istahli olsam migde bulanmasa yiyip icip keyfime baksam :)

Kızlar 15 ağustos 2016-da adet olmuşdum eylulde 6 gun geçtı testde pozıtıv gösterıyordu amma 21 Eylül'de adet oldum

Bu ay ne zaman olucak o zaman kafam karıştı eşimlede korunmadık bu ay her gun deyılde normal ilişkimiz oldu şimdi benim adetime kaç gun kalmış oluyor yumurtalama günüm hangi gün bilemedim

Bu ay ne zaman olucak o zaman kafam karıştı eşimlede korunmadık bu ay her gun deyılde normal ilişkimiz oldu şimdi benim adetime kaç gun kalmış oluyor yumurtalama günüm hangi gün bilemedim

canım günü karıştıysa yumurtlama belirtilerini takip et benimde öyle oldu çünkü bu ay yumurtlama belirtilerimi takip ettim ve galiba tutturdum inşallah sende tutturmuşsundur güzel haberlerini paylaş bizimlede

Yumurtalama belirtileri nasıl oldu Şen'de bende dün ve ondan oncekı gun beyaz akıntı olmuşdu bızde dün ilişki oldu Ola bılırmı acaba

Ne zaman test yapsam belli olur acaba Eylül'de 15-ı vaktımdı 8 Eylül'den test pozıtıv çıkıyordu amma 21 Eylül'de adet oldum

Yumurtalama belirtileri nasıl oldu Şen'de bende dün ve ondan oncekı gun beyaz akıntı olmuşdu bızde dün ilişki oldu Ola bılırmı acaba

canım kasıklarında adet sancısı gibi ağrı oluyor birde şeffaf su gibi akıntı oluyor bayağı hatta benim göğüs hassasiyetimde oldu bu ay hatta dün bizimde ilişki oldu bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…