Eylül ayina hamile girmek isteyenler?

Peki kaç yıl önce ameliyat oldunuz ikinci ameliyattan sonra tekrar gebelik oldu mu?

2. ameliyatın üzerinden 1 sene geçti yok hiç gebeliğim olmadı benim ne kimyasal ne düşük hiç o duyguyu yaşamadım şöyle söyliyim testte silik çizgi bile görmedim o derece durum vahim yani 3 senedir uğraşıyorum işte kısmet bakalım vermiyorsa vardır Allah' ın bir bildiği ne yapalım onun sözünün üstüne söz yok

Merhaba kızlar 22 aralık adet günüm 15-ı dayanamayıp test yaptım Bır az geç göründü amma 2-cı çızgı sılıkde olsa çıktı bu gun 17-sı yaptım çıkmak istemiyor neden acaba

Bunuda dün akşam yaptım hiç bir şey çıkmadı sabah kalktığımda böyle gördüm ne bu şimdi

Şimdi 1 tane daha yaptım önce gec cıkıyordu şimdi 5-6 dakıka içinde silik olarak cıkdı adetime 3-4 gun var hamilemiyim? İlk idrarda yapmasamda cıkdı

Kızlar şimdi bu hamilelikmi?Adet günüm 22-Aralık bende hep öne geliyor bu gun olmam lazımdı test yaptım böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_2613.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 32
15-Aralık'ta yapmışdım kölge gibi çıkmıştı bu gün yaptım daha belirgin gözle görüle bilen resimde açık görünüyor nedense

Hayirli olsun diyelim o zaman canim benim bende net hamilesin bi tanede daha test yapip.hemen.kan vermeni tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…