İkinci ameliyatta platin takıldı mı sizebenim cumartesi pazar olduğu halde yetiştiremiyorum canım Allah tan eşim var da o yardım ediyor birde ben 2. defa bel fıtığı ameliyatı oldum 2. den sonar iyice bittim zaten
Test yap istersenKızlar bu gun adet günüm Ağustos'ta 15-ı olmuşdum Eylül'de 21-ı oldu.Bu gun 21-ı adet olmadım.Acaba yıne 5-6 gun sonramı olucam?
İkinci ameliyatta platin takıldı mı size
Peki kaç yıl önce ameliyat oldunuz ikinci ameliyattan sonra tekrar gebelik oldu mu?yok platin takılmadı açık ameliyat oldum ben fıtık patladığı için fıtığı temizliyorlar açıp.
Peki kaç yıl önce ameliyat oldunuz ikinci ameliyattan sonra tekrar gebelik oldu mu?
Benim bat dan bi gün önce test yaptığımda böyleydi adet oldum ama 5gun sonra kasik ağrısı ve lekelenme üzerine suphelenip test yaptım çizgi artik daha netti.öğrendikten sonraki günde kanamam geldi kimyasal gebelik geçirdim yani
Benimde bat dan bir gün önce yaptığımda böyleydi ama benim hemen olmustu böyle.bikac gün sonra yaptığımda daha netti ama kimyasal gebelik geçirdim canımCevap yazın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?