- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
Canım benimde bugün itibariyle 19 gün gecikti bu arada bi kez idrar testi 2 kezde kan tahlili yaptırdım ve hepsi negatif çıktı tarlusal kullandım ama hala adet olmadım22 gündür adetim gecikti adet olucak gibi ağrılarım var ama gelen giden yok göğüs hassasiyeti mide bulantısı ve aşırı duygusallık var geçen hafta test yaptım negatif kan testide negatif çıkıcam gibime geliyo hamile olabilirmiyim yada kızlar kanda negatif olup hamile olan var mı
Halen Yasin okunuyor mu, eğer okunmadıysa almak isterimKızlar allah rızası için sizlerden birşey rica etsem bir arkadaşımız çok bebiş istiyor 10 yıl oldu onun için 41 yasin okumaya başladık eksiklerimiz çok okumak isteyen olursa "elif için okuyalım" bildirirseniz çoook sevinirim aramızdan biri daha kavuşsun mucizesineRose91
Halen Yasin okunuyor mu, eğer okunmadıysa almak isterim
Bitti diyyebiliryorum ama arkadaşla iletişime geçebilirsinHalen Yasin okunuyor mu, eğer okunmadıysa almak isterim
Halen Yasin okunuyor mu, eğer okunmadıysa almak isterim
Bitti diyyebiliryorum ama arkadaşla iletişime geçebilirsinRose91
Aminn saolasın canım darısı en kısa en tez zamanda sana olsun kurban olduğum rabbim çabucak haberini yollasınTatlım gözünaydın inşlalahh kucagınada aldığın gunleri görürsün canım dualarım senınle
Aminn saolasın canım darısı en kısa en tez zamanda sana olsun kurban olduğum rabbim çabucak haberini yollasın
Tamam canım telefonuma hatırlatma olarakda kaydedicem özellikle sana ayrı dua edicemm inşallah son bekleme ayların olur 2018de kocaman göbüşünle gezersinAllah razı olsun canım guzel duaların için hamişlerin duası kabul olur canım yarın dua etmeyı unutma kadır gecesıya yarın olur mu kuzum
Tamam canım telefonuma hatırlatma olarakda kaydedicem özellikle sana ayrı dua edicemm inşallah son bekleme ayların olur 2018de kocaman göbüşünle gezersin
Aminn inşallah canım saolasın ...Vallahi kendim gibi düşünüyorum seni sende yarın bolca namaz kıl dua etDuygulandırdın benısagol canım rabbım sağlııla kucagına almayı nasip etsın bebegını inşallahh
Aminn inşallah canım saolasın ...Vallahi kendim gibi düşünüyorum seni sende yarın bolca namaz kıl dua et
Aminn inşallah canım saolasın ...Vallahi kendim gibi düşünüyorum seni sende yarın bolca namaz kıl dua et
Bu ay çok sık idrarımı yapmaya başladı. Ve adete 8 gün kala çok fazla halaizlik başladı bazen elimi bile oynatöak istemiyodum uyuyum hiç uyanmayım düşüncesindeydim ve inanırmısın eşim birşeydesinde ağlayayım modundaydım dün sabah bi başladım yatana kadar geldim gittim ağladım çok hormanlar kafa yaprı bendeAdetine 4 5 gun kala hamilelik öncesi bir bekirtilerin oldu mu cnm ??
Bu ay çok sık idrarımı yapmaya başladı. Ve adete 8 gün kala çok fazla halaizlik başladı bazen elimi bile oynatöak istemiyodum uyuyum hiç uyanmayım düşüncesindeydim ve inanırmısın eşim birşeydesinde ağlayayım modundaydım dün sabah bi başladım yatana kadar geldim gittim ağladım çok hormanlar kafa yaprı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?